Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 27, 2014

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ: ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΟΧΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γράφει ο Αντίοχος

Σε άσχημη κατάσταση βρήκε τον ολιγάρχη Μπόμπολα (τον ΕΠΟΝίτη που έγινε βαρόνος…), το ξημέρωμα της Δευτέρας. Κι η αιτία, ήταν τα υψηλότατα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, παρά τον λυσσαλέο πόλεμο εναντίον της, στον οποίο –κατά γενικήν ομολογία- πρωτοστάτησε ο ίδιος και τα παπαγαλάκια του.  Γράφει, λοιπόν, το κύριο άρθρο της καθεστωτικής φυλλάδας του:

«Λύσεις και συγκλίσεις

Η κάλπη μίλησε. Και υπήρξε ιδιαιτέρως εύγλωττη. Προς κάθε κατεύθυνση. Και με μηνύματα που θα είναι ευτύχημα για τον τόπο αν εισπραχθούν από τον κάθε παραλήπτη με το πραγματικό νόημα και περιεχόμενό τους… 

Και μένει η νεοναζιστική συμμορία. Που για όσους...
την ακολουθούν και τη στηρίζουν τα ψέματα και οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει. Συνειδητά ψήφισαν. Και αποτελούν φαινόμενο ντροπής για την Ελλάδα».

Για να μη λέμε πολλά: συμμορία και  ντροπή για την Ελλάδα είναι η διαπλοκή, όχι η Χρυσή Αυγή! Και για όσους την ακολουθούν και τη στηρίζουν τη διαπλοκή, τα ψέματα και οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει. Προ πολλού!

(ΥΓ): Τι εννοεί ο… ποιητής με τη λέξη «συγκλίσεις» στον τίτλο του άρθρου; Λέτε να το βλέπει κι αυτός πως τα ψωμιά της παρούσας συγκυβέρνησης είναι λίγα και να ειδοποιεί τους υποτακτικούς του πολιτικάντηδες να ετοιμάζονται σιγά- σιγά για τη «μεγάλη συγκυβέρνηση ιστορικού συμβιβασμού» μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, που θα επιβάλλει η διαπλεκόμενη ολιγαρχία, για λογαριασμό των διεθνών τοκογλύφων;

1 σχόλιο:

  1. Φαινόμενο ντροπής για την Ελλάδα είσαι εσύ και η εφημερίδα που αρθρογραφείς παληάνθρωπε! Της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ούτε τα παπούτσια της δεν είσαι άξιος να γυαλίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών