Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 28, 2014

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Δεν υπάρχουν αποδείξεις για εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής

Ακόμη και οι φίλα προσκείμενοι στη ΝΔ, διαχωρίζουν επίσημα τη θέση τους από τις ανήθικες και παράνομες τακτικές της κυβέρνησης εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ζητούν άμεσα αλλαγή πλεύσης στο συγκεκριμένο ζήτημα. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει στην Δημοκρατία της Τρίτης ο δημοσιογράφος Γιώργος Χαρβαλιάς, ο οποίος αφού κάνει μια εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αναφερόμενος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λέει τα εξής:

«Τελευταία και αδιαμφισβήτητη διαπίστωση είναι ότι η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται σε τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας, αυξάνοντας τα ποσοστά της σχεδόν ομοιογενώς στην επικράτεια, όπως απέδειξαν οι επιδόσεις της στη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι...
η κυβέρνηση, η Πολιτεία γενικότερα και η Δικαιοσύνη έχουν χρέος να επισπεύσουν τις διαδικασίες ώστε να οδηγηθούν σε δίκη οι  άμεσα ή έμμεσα (ηθική αυτουργία) εμπλεκόμενοι με την δολοφονία Φύσσα και μόνον αυτοί.

Οι 600.000 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως μιάσματα, εγκληματίες ή νεοναζί. Ούτε μπορούν να συνεχιστούν συλλήβδην οι φυλακίσεις των ηγετικών στελεχών της χωρίς χειροπιαστές αποδείξεις που να τεκμηριώνουν εγκληματική δράση στην κατεύθυνση της ανατροπής του Πολιτεύματος. Αν αυτό δεν γίνει γρήγορα αντιληπτό, θα οδηγηθούμε σε καταστάσεις ανωμαλίας, εκτροπής και ρατσιστικού τύπου περιθωριοποίησης του 10% του εκλογικού σώματος. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται…»

Είναι σαφές το μήνυμα που θέλει να περάσει ο δημοσιογράφος. Η ανόητη και άδικη λογική της συλλογικής ευθύνης, που χρησιμοποίησε η κυβέρνηση, ύστερα από το τραγικό περιστατικό της Αμφιάλης, δεν μπορεί επ’ ουδενί να σταθεί. Θα πρέπει να λογοδοτήσει μόνο όποιος εμπλέκεται με το συγκεκριμένο περιστατικό και όχι να οδηγούνται αναίτια, δίχως την παραμικρή χειροπιαστή απόδειξη, Αθώοι Άνθρωποι στις φυλακές. Επίσης, από την στιγμή που το φρόνημα δεν διώκεται, το μόνο που μπορούσε  να ποινικοποιηθεί είναι η υπαρκτή προσπάθεια ανατροπής του Πολιτεύματος.

Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται σε καθημερινή βάση το μέγεθος της σκευωρίας που έχει στηθεί εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γι’ αυτό και διάφοροι φιλοκυβερνητικοί παράγοντες, οι οποίοι αντιλαμβάνονται πόσο μεγάλη ζημιά κάνει στην ΝΔ η συνέχιση αυτής της ανεκτίμητης και ανούσιας τακτικής, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για μια ολοκληρωτική αλλαγή στον τρόπο αντιμετώπισης του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Γιώργος Μάστορας

3 σχόλια:

  1. Τώρα μια άποψη χωρίς την έγκυρη σφραγίδα της επιβεβαίωσης - από τον ειδικό σε θέματα αποκλεισμών πολιτικών φορέων - κο Ταρτσόπουλο δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

    Όχι ρωτάω η Εφημερίδα “Δημοκρατία” πήρε την γνώμη του κου Ταρτσόπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να οργανώσουμε το καλύτερο συλλαλητήριο που μπορούμε, έξω απο τον Κορυδαλλό, να θυμόμαστε και την Πόλη και την Αυτοκρατορία μας αλλά πρέπει να κάνουμε και κάτι για τους έγκλειστους βουλευτές μας και τον Αρχηγό.
    Αν είχαν οι αριστεροί τέτοια περίπτωση φυλακίσεων μέχρι και δήθεν απεργίες πείνας θα ξεκινάγανε απ' έξω. Πρέπει να κινητοποιήσουμε τον κόσμο μας, απεδείχθει ότι το σύστημα μας φοβάται λόγο της μαζικότητας μας, ας του την δείξουμε.
    Να οργανωθεί κάτι μαζικό, όχι το ανακοινώνουμε μία μέρα πρίν και πάνε το ένα δέκατο απο τις τοπικές...
    Να μαθευτεί μέρες πριν ώστε ο κόσμος να μπορεί να έρθει, να υπάρχει μέριμνα για μεταφορά κόσμου απο κεντρικά σημεία και τα λοιπά.
    Έχει καταντήσει αηδία να είναι προφυλακισμένοι σχεδόν οι μισοί βουλευτές και να μη σείεται ο τόπος...
    Τώρα που έχουμε νωπά τα αποτελέσματα. Στη βράση κολάει το σίδερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα, το επόμενο στοίχημα της ηγεσίας της ΧΑ πρέπει να είναι η δυναμική κινητοποίηση ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ, όχι μόνον των παιδιών με τις μαύρες μπλούζες από τις τοπικές. Εντονες διαμαρτυρίες πεζοδρομίου για τις προφυλακίσεις, συνεχώς λαϊκές συγκεντρώσεις στις γειτονιές για το θέμα αυτό. Πρέπει η ηγεσία να έρθει κοντύτερα και στα ανένταχτα άτομα, τα άτομα χωρίς μαύρες μπλούζες, σε άτομα χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς. Είναι καιρός να γίνει τολμηρό άνοιγμα και προς το χώρο της Εκκλησίας, των πιστών, τους οποίους μέχρι σήμερα άνετα καπηλεύεται η μασσωνοδεξιά του Σαμαρά και κλέβει ψήφους που δεν ανήκουν στο χώρο αυτόν.
      Οπου η ΧΑ τόλμησε και θαρραλέα ανοίχτηκε σε ευρύτερα λαϊκά στρώματα -πέρα από τα στενά πλαίσια των τοπικών παρατημάτων της- όταν απευθύνθηκε σε άτομα που ΔΕΝ ανήκουν στενά σε αυτήν, βρήκε άμεση εκλογική απήχηση. Παράδειγμα η παμψηφεί σχεδόν εκλογή των στρατηγών Συναδινού και Επιτήδειου και του πατέρα Φουντούλη, το σχετικά υψηλό εκλογικό ανέβασμα.
      Θέλει αρετή και ΤΟΛΜΗ η ελευθερία. Και αυτό πρέπει πρώτος να το καταλάβει ο αρχηγός και να ΤΟΛΜΗΣΕΙ, παρά τις όποιες εσωτερικές αντιδράσεις κάποιων αποστεωμένων κομματικών εγκεφάλων, παλαιάς ιδεολογικής κοπής...
      Η ΧΑ παύει να είναι Κίνημα των ολίγων ενός κλειστού εσωτερικού κύκλου ανθρώπων, απευθύνεται πλέον σαν ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ στους πολλούς και στους καλούς Ελληνες και Χριστιανούς ψηφοφόρους.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών