Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 28, 2014

Χαλάστηκε ο Πάσχος Μανδραβέλης με τη συνειδητή ψήφο στη Χρυσή Αυγή!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ξυδάκι!

Αναθεωρούν ένας-ένας οι παπαγάλοι του… «συνταγματικού τόξου» τις απόψεις τους περί «θυμωμένων», «αγανακτισμένων», «παραπλανημένων» κ.λπ. ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής και τώρα πλέον ομολογούν ότι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι συνειδητοποιημένη ψήφος. Έτσι, μετά τον Πρετεντέρη που… πρωτοστάτησε, ήρθε η σειρά του γνωστού Πάσχου Μανδραβέλη της «Καθημερινής». Ιδού η… ανατριχιαστική ομολογία του:

«Το φίδι στον κόρφο μας…

Για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ισχύει μια παλιά εβραϊκή παροιμία:...
«Αν με ξεγελάσεις μία φορά, φταις εσύ. Αν με ξεγελάσεις δύο φορές, φταίω εγώ». Ορθώς, λοιπόν, πολλοί συμπεραίνουν ότι το άλλοθι του 2012 περί «παραπλανημένων ψηφοφόρων» σήμερα δεν ισχύει. Όλοι είδαν τον απεχθή βίο και την απεχθέστερη πολιτεία της Χ.Α. και κάποιοι συνεχίζουν να την ψηφίζουν. Επομένως δεν χρειάζεται να τους χαϊδεύουμε. Είναι φασίστες όσοι δεν φρικιούν από τις δολοφονίες, αλλά συγκινούνται από τα τάγματα εφόδου με στρατιωτικό βηματισμό και τα ανορθόγραφα παραγγέλματα τύπου «εγέρθητου».
 
(ΥΓ): Ποιος άλλος έχει σειρά; Έλα, μην στριμώχνεστε, όλοι θα… πάρετε!

6 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Νο 9

    http://olympia.gr/2014/05/28/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81/comment-page-1/#comment-1685449

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, το Ολυμπία έχει γίνει ο επιδοτούμενος απόπατος του Σύριζα για να μαζεύει κανένα χαζοχαρούμενο απο τους ΑΝΕΛ.
      Και επειδή για πολύ καιρό έτρωγε γερό κράξιμο απο τους εθνικιστές και εθνικίστριες σχολιαστές αναγκάστηκε να βάλει μόνο σε αυτούς έγκριση σχολίων.
      Ούτε όμως αυτό βοήθησε και χρειάστηκε να βάλει και σχολιαστές δικούς του για να θολώνουν τα νερά, καθαρά συριζάκια τρόλ που όλη μέρα κάθονται απίκο και γράφουν χωρίς φυσικά να περνάνε απο έγκριση τα μυνήματα τους. (αποδεδειγμένο απο τους χρόνους απάντησης που έχουν σε κάθε σχόλιο).

      Διαγραφή
  2. τα μεγαλυτερα φιδια ειστε εσεις και μαλιστα δενδρογαλιες οσο για τα εγκληματα πρωτη φορα βλεπω δολοφονους χωρις πτωματα ,και μην αρχιζεις παλι για το φυσσα ,γιατι εγω θα σε αραδιασω μερικες χιλιαδες ελληνες που σκοτωσε η φερομενη δημοκρατια σας και οι προστατευομενοι σας οι λαθροπιθηκοι θελεις να παραβγουμε στα ονοματα;αν ναι αρχισε να γραφεις και με τη σειρα μου θα σου απαντησω περιμενω.τωρα που σε βλεπω σαν αστεγος φενεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάσχει ο Πάσχος πούχασε
    τα αυγά (τού... φιδιού) και τα Πασχάλια
    κι έχει τα μαύρα του τα χάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Πάσχος Μανδραβέλης - Για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ισχύει μια παλιά εβραϊκή παροιμία:"

    Θα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση εάν είχε κάνει χρήση ρήσης των Ινουίτ της Αλάσκα, αλλά αφήνει η χαρά την πουτάνα να κρυφτεί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντα πιστευα ότι στον μικρο αυτό τοπο που ζουμε υπαρχουν μεγαλοι μαλακοπιτουρες. Ελεος ...δημοκρατες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών