Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 08, 2014

Συνέντευξη του υπ. Περιφερειάρχη Αττικής, Ηλία Παναγιώταρου και του υπ. Αντιπεριφερειάρχη, Περικλή Μουλιανάκη στην εφημερίδα “ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ”



Ηλίας Παναγιώταρος, υποψήφιος Περιφερειάρχης «Ελληνική Αυγή για την Αττική»
Χείμαρρος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για την Αττική» Ηλίας Παναγιώταρος. Στην συνέντευξή του μιλά για την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής λέγοντας ότι «Το απόστημα έχει ξεσπάσει! Η σκευωρία έχει καταπέσει» και προαναγγέλει κι άλλα αποκαλυπτικά βίντεο-φωτιά τα οποία θα βγουν στο φως στην ώρα τους. Ακόμα, αναφέρεται στο πρόγραμμα του συνδυασμού αλλά και στο ψηφοδέλτιό του στο οποίο συμμετέχουν, όπως λέει, γνήσιοι αγωνιστές, τίμια παιδιά, «που ζουν με....
κόπο την ζωή τους, ξέροντας τις αγωνίες του Λαού και τις προσδοκίες του, γιατί ζουν εδώ γύρω!».
- Σε λίγες μέρες θα εμπλακείτε σε μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση. Αυτή την φορά για την Περιφέρεια της Αττικής ως υποψήφιος Περιφερειάρχης. Είστε ‘‘Μέλος εγκληματικής οργάνωσης;
Όχι βέβαια! Ποιος σας είπε κάτι τέτοιο;
-Σύμφωνα με το κατηγορητήριο των ανακριτριών Κλάπα-Δημητροπούλου…
Προσωπικά είμαι Έλληνας Εθνικιστής. Πιστεύω στην πατρίδα μου και στις αξίες του Ελληνισμού. Αυτό είναι το “έγκλημά” μου και το “έγκλημα” του Αρχηγού και των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που εδώ και 8 μήνες είναι άδικα, παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένοι, πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές του καθεστώτος των ΣαμαροΒενιζέλων.
-Ναι,αλλά η κυρία Κλάπα… 
Η “ανεξάρτητη δικαιοσύνη” της Δημητροπούλου και της Κλάπα με τον ΔΗΜΑΡ-ίτη σύζυγο,που σε “ανοιχτή γραμμή” με τον υπ. Δικαιοσύνης Αθανασίου, κρίνουν με μεροληψία και προσωπική κακοήθεια, δεν μπορούν και δεν δικαιούνται να απαγγέλουν ότι θέλουν εναντίον Βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου, επειδή διαφωνούν πολιτικά μαζί τους.
- Τα βάζετε ευθέως με το δικαστικό σύστημα;
Όχι, το δικαστικό σύστημα το τιμώ! Τα βάζω ευθέως με το ανήθικο ΠΑΡΑ- δικαστικό κύκλωμα των Κλάπα - Βουρλιώτη - Κουτζαμάνη, τον γεμάτο “περιέργεια να μάθει” Αθανασίου, τον εντολέα Σαμαρά, κλίνει το γόνυ στον Ντέιβιντ Χάρις.. Γαϊτανάκι ντροπής και μειοδοσίας! Το απόστημα έχει σπάσει! Η σκευωρία έχει καταπέσει. Έχει καταγραφεί στο βίντεο Μπαλτάκου τι έχει γίνει, θα δούμε κι άλλα τέτοια στην ώρα τους. Εξάλλου, ήδη συνάδελφοι της κ. Κλάπα είναι έτοιμοι να παρουσιαστούν και να καταθέσουν ενόρκως για το ποιόν της συγκεκριμένης ανακρίτριας και άλλα πολλά για πολλούς, που θα παρουσιαστούν εν ευθέτω χρόνο.
-Στις 5 Μαΐου, παρόλα αυτά, οι εφέτες ειδικές ανακρίτριες Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου καλούν ενώπιον τους, τους βουλευτές : Ε. Ζαρούλια, σύζυγο του Ν. Μιχαλολιάκου, Μ. Αρβανίτη, Δ. Κουκούτση και Ν. Κούζηλο, προκειμένου να λογοδοτήσουν για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Είναι πιθανή η προφυλάκιση τους; Ένα σχόλιό σας.
Αν τους προφυλακίσουν, έχετε την αίσθηση ότι θα πέσει το ηθικό τους ή το δικό μας; Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε τις ιδέες μας με κάθε τρόπο. - Θα έχει πρόβλημα η εκλογική συμμετοχή σας; Ή του Ν. Κούζηλου; Πολλά ακούγονται; Δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ που είναι η αυτοδιοικητική έκφραση των Ελλήνων Εθνικιστών, θα συμμετάσχει κανονικά στις εκλογές. Είμαστε ένα κόμμα που ακολουθεί τους νόμους κατά γράμμα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, σε αντίθεση με τους κλέφτες του δημοσίου χρήματος
- Έχετε πρόγραμμα ικανό να πείσετε τους δημότες του Πειραιά; Έχετε τους κατάλληλα στελέχη;
Το πρόγραμμά μας έχει εκπονηθεί πλήρως και ανά περιοχή με πλειάδα συνεργατών-τεχνοκρατών και απλών ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο τους και ασχολούνται χρόνια με τα κοινά και θα κερδίσουμε γιατί έχουμε πρόγραμμα και ψηφοδέλτια καταρτισμένα με γνήσιους αγωνιστές, με τίμια παιδιά, που ζουν με κόπο την ζωή τους, ξέροντας τις αγωνίες του Λαού και τις προσδοκίες του, γιατί ζουν εδώ γύρω! Δεν ήταν κριτήριο για να εντάξουμε κάποιον, το “μεγάλο και αναγνωρίσιμο όνομα” ώστε να “φέρει ψήφους”, αλλά το πόσο πολύ νοιάζεται για τον τόπο του και την πατρίδα. Με αυτή τη λογική έχει στηθεί το ψηφοδέλτιο της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ” .
- Συγκεκριμένα σε ότι αφορά στον Πειραιά;
1) Χώρος λιπασμάτων Δραπετσώνας: Τεράστια αναξιοποίητη έκταση (περίπου 750 στρέμματα) Ζητάμε: Δημιουργία ναυτιλιακού κέντρου Πειραιώς, κατ’ επέκταση νέες θέσεις εργασίας,, ταυτόχρονη δημιουργία χώρου πρασίνου- πάρκου και ανάδειξη τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς (π.χ. εκεί βρίσκεται υπό πλήρη εγκατάλειψη ο τάφος του Θεμιστοκλή)
2) Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος – Ελευσίνας.Επενδύουμε στην ναυπηγοεπισκευαστική δυναμική της πατρίδας μας..
3) Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου: Η Ελληνική Αυγή για την Αττική λέει ΝΑΙ στην ελληνική παραγωγή (οι εισαγωγές ψαριών τώρα αγγίζουν το 90% ), μείωση της φορολογίας και του κόστους καυσίμων για τους Έλληνες ψαράδες, προστασία των Ελλήνων ιχθυοπαραγωγών.
4) ΟΛΠ: Επανεξέταση όλων των συμβάσεων που αφορούν την Περιφέρεια Πειραιώς, καταγγελία και κατάργηση όσων συμβάσεων ζημιώνουν το ελληνικό δημόσιο, αξιοποίηση της ακτογραμμής προς όφελος του δημόσιου συμφέροντος.. Η ανάπτυξη λιμανιών και η διασύνδεσή τους με την ενδοχώρα είναι το σημείο συνάντησης ανάπτυξης και θέσεων εργασίας.
- Ποιο είναι το μήνυμά σας;
Ευχαριστώ την εφημερίδα σας για τον χώρο επικοινωνίας. Δεν υπάρχουν πολλά μέσα που μας δίνουν χώρο. Γι’ αυτό και συνιστώ σε όλους να σας κρατήσουν “ζωντανούς” αγοράζοντας της εφημερίδα σας. Στους Έλληνες της Αττικής θέλω να πω πως οι ιδέες δεν πολεμούνται, δεν φυλακίζονται και δεν δολοφονούνται αλλά και αν χρειαστεί, θα δώσουμε την ζωή μας μέχρι την τελική νίκη. Ψηλά το κεφάλι όλοι οι Έλληνες!
Περικλής Μουλιανάκης Υπ. Αντι/ρχης Πειραιώς με την «Ελληνική Αυγή»
Για τις προτεραιότητες της «Ελληνικής Αυγής» στον Πειραιά και τους γύρω δήμους, μιλά ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μουλιανάκης. Βασική προτεραιότητα, όπως λέει, η διενέργεια λογιστικού ελέγχου για όσους διασπάθισαν δημόσιο χρήμα αλλά και η ανακούφιση των ευπαθών ομάδων με εκτεταμένο δίκτυο κοινωνικών παντοπωλείων.
- Ποιες οι προτεραιότητες της Ελληνικής Αυγής;
«Καταρχάς, όπως άλλωστε αποτελεί και πάγια θέση μας, πλήρης λογιστικός έλεγχος των οικονομικών πεπραγμένων της περιφέρειας σε βάθος χρόνου και απόδοση ποινικών ευθυνών σε όσους οι οποίοι είτε από ιδιοτέλεια είτε από ανικανότητα συντέλεσαν στην στη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος και εν συνεχεία δήμευση της περιουσίας τους στον βαθμό που ζημίωσαν το κράτος.. Καταγγελία και ακύρωση των ζημιογόνων συμβάσεων και διάθεση των πιστώσεων του προϋπολογισμού της περιφέρειας με βάση το δημόσιο συμφέρον και όχι τα συμφέρονταν των γνωστών «καναλαρχών- εθνικών εργολάβων». Σε ό,τι αφορά δε την είσπραξη των εσόδων της περιφέρειας άμεσα μέτρα προς ανακούφιση των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων που πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική των μνημονίων και ήδη πληρώνουν υπέρογκα δημοτικά τέλη.
Ομοίως, άμεσες ενέργειες προς ανακούφιση των Ελλήνων συμπολιτών μας που κυριολεκτικά πένονται με στοχευμένες δραστηριότητες που θα αναλάβουν ομάδες εργασίας και διοίκησης που θα συγκροτήσουμε γι’ αυτό τον λόγο όπως προβλέπεται από τις αρμοδιότητες της περιφέρειας με εκτεταμένο δίκτυο κοινωνικών παντοπωλείων και στέγαση των αστέγων σε δημοτικά κτίρια που παραμένουν αναξιοποίητα. Επίσης., κάθε δυνατή ενέργεια προς άρση του ρατσισμού εναντίον των Ελλήνων και αυτό το λέμε διότι παρατηρείται το θλιβερό φαινόμενο να διώκεται επί παραδείγματι ανελέητα με εξοντωτικά πρόστιμα και ποινές διοικητικού χαρακτήρα ο μέσος Έλληνας και εξαθλιωμένος ,πλέον, μικροεπιχειρηματίας την στιγμή που το λαθρεμπόριο πάσης φύσεως λαθρομεταναστών ανθεί με ότι αυτό συνεπάγεται. Ακόμα, συνεχείς πιέσεις προς την κεντρική διοίκηση εις ότι αφορά το θέμα;
Της ασφάλειας των συμπολιτών μας αλλά και της προκλητικής ανοχής τους στους πάσης φύσεως παρακρατικούς αναρχοαριστερούς κύκλους που με κάθε ευκαιρία διαταράσσουν την κοινωνική ειρήνη και κατά ανεξήγητο λόγο είναι μονίμως στο απυρόβλητο. Προτεραιότητα θα δοθεί, επίσης, στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και σε όλες τις υποδομές της περιφέρειας στους Έλληνες που με τον ιδρώτα τους κρατούν όρθια την πατρίδα και φορολογούνται άγρια για αυτό και όχι σε αυτούς που παράνομα εισέβαλαν και έπειτα επικαλούνται ανθρώπινα δικαιώματα, έχουμε καταντήσει πανευρωπαϊκό σημείο συγκέντρωσης εξαθλιωμένων ανθρώπων από όλα τα μήκη και πλάτη της γης και αυτό είναι κατανοητό σε όλους τους νοήμονες ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Καλλιέργεια υγιών προτύπων στην νεολαία μας και άνοιγμα δημοτικών γυμναστηρίων έτσι ώστε ο ανθός της πατρίδας μας να εμπλακεί από τα νοσηρά ξενόφερτα πρότυπα που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν στην απραξία και την αποχαύνωση. Τέλος, παρέμβαση σε καίρια θέματα της περιφέρειάς μας όπως π.χ. η διαχείριση των απορριμμάτων, ο τεράστιος ανεκμετάλλευτος χώρος των λιπασμάτων Δραπετσώνας, ο οργανισμός λιμένος Πειραιώς, η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, η ιχθυόσκαλα Κερατσινίου κ.τ.λ. πάντα στο πλαίσιο που προβλέπουν τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες μας».
- Όλα αυτά που μόλις αναφέρατε όμως προϋποθέτουν εκτός από την πλειοψηφία στο περιφερειακό συμβούλιο και αγαστή συνεργασία με τους δήμους του τομέα ευθύνης σας…
«Αυτό το θεωρούμε δεδομένο αλλά ακόμα και αν προκείψουν περιπτώσεις μη συνεργασίας με τους δήμους τότε τον θα έχουν άμεσα τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα και αυτό το λέμε διότι δεν έχουμε καμία διάθεση να συντηρήσουμε το παλαιό σαθρό καθεστώς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Με την ευκαιρία αυτή να αναφέρω ότι ο λόγος που συντηρείται με συνέπεια η ζοφερή κατάσταση στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι και η κεντρική διοίκηση με την έννοια των εκάστοτε κυβερνήσεων».
- Τα στελέχη σας δεν εμφανίζονται συχνά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ενώ όταν εμφανίζονται, υιοθετούν ακραίες θέσεις…
«Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μας καλούν με ελάχιστες εξαιρέσεις μεσών μικρής εμβέλειας που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Είμαστε αποκλεισμένοι από το σύνολο των ΜΜΕ ενώ οποιαδήποτε αναφορά γίνει σε εμάς είναι μονίμως συκοφαντική και ψευδής.. Επίσης, δεν συμφωνώ σε ότι αφορά τον χαρακτηρισμό περί ακραίων θέσεων, μιλάμε ξεκάθαρα την γλώσσα της αλήθειας και με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο ακουστήκαν τίμιες θέσεις και προτάσεις που δεν είχαν ακουστεί τέσσερις δεκαετίες τώρα.. Επιτρέψτε μου πάντως να σας πω ότι αν κάποιος συμπολίτης μας δεν τρομάζει από τα μνημόνια και την τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας μας, από την ανεργία, την λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα, την υπογεννητικότητα, την κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας, την απογοητευτική κατάσταση στην υγεία και την παιδεία, την διαφθορά σε κάθε μορφή δημόσιας διοίκησης και τρομάζει από την γλώσσα της αλήθειας των Ελλήνων εθνικιστών τότε προφανώς το πρόβλημα δεν είναι δικό μας. Να τονίσω, πάντως, ότι αν η ελληνική δικαιοσύνη και αντίστοιχα το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο έκαναν σωστά την δουλειά τους δεν θα μιλάγαμε τώρα για τέτοια θλιβερά φαινόμενα».
- Ένα τελευταίο σχόλιο για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
«Ζούμε πρωτοφανείς μέρες αυταρχικής εξουσίας και φαυλοκρατίας. Ένα νόμιμο και εκλεγμένο από τον λαό πολιτικό κόμμα διώκεται παρανόμως, ο λαός μας εξαθλιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο, έχουμε ξεκάθαρα απωλέσει κάθε ίχνος εθνικής κυριαρχίας και παρόλα αυτό το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, όντας ουσιαστικά εγκληματική συμμορία, έχει το θράσος να μας κουνάει το δάχτυλο και να μας κάνει κήρυγμα περί νομιμότητας, ηθικής και δημοκρατίας. Να είναι βέβαιοι όλοι οι εν δυνάμει προδότες της πατρίδας μας, οι επίορκοι και οι πάσης φύσεως συκοφάντες ότι κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη για όλα τους τα ανομήματα και ας μην ξεχνούν πως το δίκαιο και το συμφέρον του έθνους είναι υπεράνω όλων. Η ώρα των Ελλήνων εθνικιστών, των αγωνιστών της Χρυσής Αυγής ήρθε γι’ αυτό ότι κι αν κάνουν, ότι ύπουλα και βρώμικα μέσα και αν μεταχειριστούν αυτό δεν ανατρέπεται. Οι προσεχείς εκλογές θα μας αναδείξουν ως κυρίαρχη πολιτική δύναμη του τόπου και τότε θα μιλήσουμε επί ίσοις όροις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών