Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 08, 2014

Χαμός στην Θεσσαλονίκη στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία”


Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης. Η αίθουσα του Grand Hotel...
αποδείχτηκε πολύ μικρή και αρκετοί παρακολούθησαν την εκδήλωση όρθιοι.



Την εκδήλωση άνοιξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νικόλαος Χρυσομάλλης, που μετά από μια σύντομη αρχική εισήγηση, παρουσίασε έναν έναν τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.



Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Φώτης Γραικός που έδωσε σε γενικές γραμμές το Πρόγραμμα του συνδυασμού της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία. Ιδιαίτερα στάθηκε στις σχεδιαζόμενες δράσεις την επομένη της ανάληψης της διοίκησης της Περιφέρειας από την Ελληνική Αυγή σχετικά με την καθημερινότητα του πολίτη. Τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η κατάσταση που ισχύει σήμερα όπου ευτυχούν οι αριθμοί και δυστυχούν οι άνθρωποι.



Στην εκδήλωση μίλησαν και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές που παρουσίασαν τις θέσεις της Χρυσής αυγής για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δρ. Γαλέος Γεώργιος



Δρ. Ηλιακόπουλος Ηλίας



Δρ. Χαλβατζούλης Βασίλειος



Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Τσακίρης Μιχάλης ανέγνωσε το μήνυμα του έγκλειστου Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου και έκλεισε την εκδήλωση τονίζοντας ότι η επιλογή της Ευρώπης των Εθνών απέναντι στην Ευρώπη των Τοκογλύφων είναι μονόδρομος για το Λαϊκό Σύνδεσμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών