Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 31, 2014

ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΥΚΛΩΝ: «ΑΓΝΩΣΤΟΙ» ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Γράφει ο Αντίοχος. 

Την προηγούμενη βδομάδα, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα μεγάλης παγκόσμιας έρευνας «για τον αντισημιτισμό» (αντισιωνισμό…), που πραγματοποίησε γνωστή οργάνωση του σιωνιστικού λόμπι των ΗΠΑ. Σύμφωνα, λοιπόν, με την εν λόγω έρευνα, στην Ελλάδα δε σημειώθηκε καμία «αντισημιτική» επίθεση τα τελευταία δύο χρόνια.

Ήρθαν, όμως, τα εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής και οι γνωστοί σκοτεινοί κύκλοι  άρχισαν τις χοντροκομμένες προβοκάτσιες, με προφανή σκοπό να ενοχοποιήσουν και να δαιμονοποιήσουν την Χρυσή Αυγή!

Έτσι, πληροφορούμεθα ότι τα ξημερώματα της 29ης Μαΐου, άγνωστοι, αφού παραβίασαν το προστατευτικό κιγκλίδωμα του τοίχου του εβραϊκού νεκροταφείου της Θεσσαλονίκης, εισήλθαν στον χώρο και προκάλεσαν φθορές σε γλάστρες, ανθοστήλες και άλλα μαρμάρινα καλλωπιστικά στοιχεία. Βεβαίως, δεν παρατέθηκαν φωτογραφίες από τον βανδαλισμό (κάποιες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα ΜΜΕ για το θέμα, είχαν την ένδειξη «αρχείου»…), 

Άμεσα, έσπευσε να κάνει δηλώσεις...
ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος, σχετικά με τη βεβήλωση και τις προσπάθειες των αρχών να συλλάβουν τους δράστες:
 
«Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα την Ισραηλιτική Κοινότητα ότι οι ελληνικές Αρχές θα πράξουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους υπαίτιους της απροκάλυπτης αυτής πράξης αντισημιτισμού και μισαλλοδοξίας, η οποία δεν συνάδει με τις δημοκρατικές αξίες της ανοχής και της πολυπολιτισμικότητας που εκφράζουν την ελληνική κοινωνία».

Ωραία, λοιπόν, φυσικά και συμφωνούμε -όπως κάθε λογικός άνθρωπος- να βρεθούν οι δράστες, αλλά μήπως γνωρίζει να μας πει ο μέγας πασοκάρχης, που βρίσκεται η υπόθεση του διπλού εμπρησμού της συναγωγής των Χανίων, το 2010 (επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ…), όταν «μίλησαν» οι κάμερες και –ω της γκάφας!- συνελήφθησαν οι πέντε δράστες του εμπρησμού, εκ των οποίων δύο ήταν… Αμερικανοί (!!!) και άλλοι δύο… Βρετανοί (!!!) στρατιωτικοί που υπηρετούσαν στη βάση της Σούδας (και που αμέσως μετά τη σύλληψή τους απελευθερώθηκαν και φυγαδεύτηκαν άρον-άρον από τη χώρα…), καθώς κι ένας Έλληνας, ο οποίος τροφοδοτούσε τη… νατοϊκή βάση με τρόφιμα; Αλήθεια, είναι κατηγορούμενοι Ευάγγελε, και αν ναι, που και πότε γίνεται η δίκη τους; Αν όχι, γιατί άραγε; Μήπως γιατί ήταν προβοκάτορες σε διατεταγμένη υπηρεσία;

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει όντως πρόβλημα με τα ισραηλιτικά νεκροταφεία. Οι Εβραίοι δεν ξεθάβουν τους νεκρούς τους για να κατακτούν έδαφος.
    Το παλαιό νεκροταφείο τους κατελάμβανε έκταση 55.000 τετρ.μετ. στο κέντρο της πόλεως . Απαλλοτρώθηκε για να δημιουργηθεί το Πανεπιστήμιο και να διανοιχθούν αναγκαίοι δρόμοι. Το 2010 ο αισχρός Γιωργάκης Παπανδρέου και ο Βενιζέλος
    έδοσαν 10 εκατ. ευρώ στην ισραηλιτική κοινότητα Θεσσαλονίκης αν και το ελληνικό δημόσιο δεν ώφειλε τίποτε, αφού η υπόθεση είχε τελειώσει με την σχετική συνθήκη με τους Οθωμανούς.
    Στο τωρινό νεκροταφείο, στην Σταυρούπολη, υπάρχουν πάλι εκατοντάδες τάφοι γιατί δεν γίνεται εκταφή σε συγκεκριμένο χρόνο.
    Το ίδιο και στα Τρίκκαλα, οι 30 Εβραίοι της πόλεως διαθέτουν νεκροταφείο με 1000 τάφους!
    Επιβάλλεται να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών