Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 31, 2014

Φήμες για υπουργοποίηση Τατσόπουλου - Αστείο ή φαιδρή πραγματικότητα;


Φήμες για υπουργοποίηση Τατσόπουλου - Αστείο ή φαιδρή πραγματικότητα;

Κοιτάξαμε καλά την «είδηση», τσεκάροντας μάλιστα το ότι δεν είναι Πρωταπριλιά. Σύμφωνα, λοιπόν, με ιστοσελίδα, η οποία πρόσκειται στη ΝΔ, η «έκπληξη» του νέου κυβερνητικού σχήματος θα είναι ο… Πέτρος Τατσόπουλος!
Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για την εγκυρότητα της πληροφορίας. Εάν, όμως, τελικά ισχύει, και δεν πρόκειται για μια προσπάθεια εξεζητημένου «χαβαλέ» και κακόγουστης «πλάκας», τότε είναι φανερό ότι η κυβέρνηση έχει χάσει και το ελάχιστο ίχνος σοβαρότητας. Εάν θέλουν να εμπλουτίσουν το υπουργικό συμβούλιο με έναν φαιδρό τύπο, ο οποίος.....
ξέρει να παριστάνει τον ψευτόμαγκα απέναντι σε γυναίκες (Ιακωβίδου) και ηλικιωμένους (Σταυρίδης) και να προκαλεί τον γέλωτα με τις παρεμβάσεις του, να μας το πουν για να ξέρουμε αν η κυβερνητική πρόθεση είναι να προσθέσει στους υπουργούς της εκτός από την ανικανότητα και την αβάσταχτη γελοιοποίηση της πολιτικής.
Κάποιοι ίσως υποστηρίξουν ότι τα λέμε αυτά γιατί είναι εχθρός μας ο Τατσόπουλος. Ε, όχι βέβαια. Ακόμη και ο εχθρός σου πρέπει να έχει ένα επίπεδο και μια δυνατότητα να σου κάνει ζημιά. Και ο Τατσόπουλος το μόνο που καταφέρνει, πέρα βεβαίως από την περαιτέρω κατάπτωση του επιπέδου της πολιτικής ζωής του Τόπου, είναι να βγάζει απλώς τα απωθημένα του. Δεν είναι άξιος ούτε για να θεωρείται ως εχθρός μας.
Γιώργος Μάστορας

1 σχόλιο:

  1. καρότα βρε...καρότα,δώστε αβέρτα ρε παιδιά, μη
    μας πάθει και καμιά υπερκόπωση απ' το πολύ γ@μήσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών