Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 22, 2014

Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

10341449_1411086615842082_2278502208161373754_n

Σε λίγες μέρες έρχονται οι Ευρωεκλογές, ίσως οι σημαντικότερες για όλη την Ευρώπη. Όχι μόνο για τις άσχημες καταστάσεις (οικονομία, λαθρομετανάστευση, ισλαμοποίηση, περιορισμός ελευθεριών κλπ) που ζουν οι λαοί της, αλλά και γιατί για πρώτη φορά ανεβαίνουν τόσο πολύ σε δύναμη τα εθνικιστικά κινήματα σε όλη την Ευρώπη. Δημοσκόποι και αναλυτές των ευρωπαϊκών χωρών, εκτιμούν ότι οι εθνικιστές της Ευρώπη θα καταλάβουν το 35% περίπου των εδρών.
Ήδη η Μαρί Λεπέν του εθνικιστικού κόμματος της Γαλλίας είναι .....
το φαβορί για την προεδρία στις επικείμενες εκλογές.
Στην Ελλάδα πάλι, οι ευρωεκλογές ήταν ανέκαθεν απαξιωμένες (οι “Έλληνες” ευρωβουλευτές ήταν απλά σα να μην υπήρχαν, μόνιμες διακοπές πολυτελείας στις Βρυξέλες), ενώ κανονικά είναι πιο σημαντικές και από τις αυτοδιοικητικές, σχεδόν όσο και οι εθνικές για τους εξής λόγους:
Πρώτον: Επειδή στις ευρωεκλογές οι υποψήφιοι κατεβαίνουν κομματικά, είναι στην ουσία σα μίνι εθνικές εκλογές, κι έτσι ο ελληνικός λαός μπορεί να δείξει την απαξίωση και απέχθειά του στην σημερινή εθνοκαταστροφική συγκυβέρνηση. Από αυτές μπορεί να πέσει και η κυβέρνηση σε περίπτωση καταποντισμού αυτής στις κάλπες. Άρα είναι μια ευκαιρία για τον πολύπαθο ελληνικό λαό να ξεμπερδεύει μια ώρα αρχύτερα με τους δοσίλογους-προδότες που μας κυβερνούν.
Δεύτερον: Στην ευρωβουλή με ευρωβουλευτές που βάζουν πάνω απ΄όλα το εθνικό συμφέρον, μπορούν να κοινοποιηθούν τα προβλήματα της Ελλάδας και να γίνουν πιέσεις προς επίλυση από κοινού όλης της ευρωπαικής ένωσης. 
Πριν λίγο καιρό έγινε στην Ιταλία το πανευρωπαικό συνέδριο των εθνικιστών, στο οποίο όλοι οι εθνικιστές της Ευρώπης αποθέωσαν τους εκπροσώπους των Ελλήνων εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, τους οποίους έχουν και σαν πρότυπο για τον αγώνα που δίνουν για μια ισχυρή και ανεξάρτητη Ελλάδα, πάρα τις πρωτοφανείς πολιτικές διώξεις που υφίστανται. 
Φανταστείτε τώρα μια Χρυσή Αυγή μέσα στην ευρωβουλή να κοινοποιεί τα προβλήματα της Ελλάδας  (εκεί που δεν αναφέρονταν ούτε καν στα ψιλά γράμματα από τους τουρίστες “Έλληνες” ευρωβουλευτές ως τώρα), όπως την προκλητικότητα και ανθελληνικότητα της Τουρκίας, το Κυπριακό, το όνομα της Μακεδονίας και τα Σκόπια, το Βορειοηπειρώτικο, την ανακήρυξη της ΑΟΖ και εξόρυξης των υδρογονανθράκων, τις επιπτώσεις στον εξαθλιωμένο ελληνικό λαό από την οικονομική πολιτική της Ε.Ε. απέναντι στην Ελλάδα, το λαθρομεταναστευτικό, τις ποσοστώσεις οι οποίες έχουν καταστρέψει τον πρωτογενή παραγωγικό μας ιστό και ειδικά την ελληνική γεωργία κλπ. Και να ασκεί πιέσεις στην Ε.Ε. να αναλάβει το ρόλο της και να μας βοηθήσει προς επίλυση αυτών (μη ξεχνάμε ότι η Ελλάδα αποτελεί το ακρότατο σύνορο της Ευρώπης απέναντι στο ισλαμικό στοιχείο, και ότι αν τώρα υπάρχει η Ευρώπη όπως την ξέρουμε, είναι γιατί κάποτε υπήρχε κι ένα Βυζάντιο που για χίλια χρόνια ως κυματοθραύστης σταμάταγε τις ορδές των βαρβάρων προς αυτήν). Και μάλιστα όχι μόνη της με τους εθνικιστές ευρωβουλευτές της, αλλά με την στήριξη του 35% των ευρωβουλευτών της Ευρώπης που μας έχουν ως πρότυπο. Επίσης φανταστείτε μια ολόκληρη Ευρώπη να μαθαίνει για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα, και συνεπαγόμενα το τι πιέσεις μπορούν να ασκήσουν τότε οι ίδιοι οι λαοί στις κυβερνήσεις τους προς όφελός μας!
Η ίδια η Λεπέν ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα επιθυμούσε μια συνεργασία με μια ισχυρή Χρυσή Αυγή. Ο αρχηγός του ισχυρού εθνικιστικού κόμματος της Αγγλίας, ο Νικ Γκρίφιν, έχει ήδη υπερασπιστεί την Ελλάδα αλλά και την Χρυσή Αυγή μέσα από το ευρωκοινοβούλιο. Και η ίδια η ρωσική κυβέρνηση επιθυμεί μια δυνατή Χρυσή Αυγή και μια ισχυρή Ελλάδα (δείτε και την υποστηρικτική επιστολή στον άδικα προφυλακισμένο Αρχηγό, αλλά και την πρόσκληση και συνάντηση της Χρυσής Αυγής από τον Αλεξάντερ Ντούγκιν, τον σημαντικότερο σύμβουλο του Πούτιν και σχεδιαστή όλης της πολιτικής που εφαρμόζει ως τώρα στην ομόδοξη Ρωσία).
Για τους παραπάνω λόγους δε θα πρέπει να λείψει κανένας Έλληνας από τις κάλπες αυτή την Κυριακή. Αλλιώς δε θα έχουν δικαίωμα να μιλούν μετά, όταν θα του καταστρέψουν ολοκληρωτικά τη ζωή και την πατρίδα οι δοσίλογοι κυβερνώντες μας, γιατί την δύναμη που είχε να κάνει κάτι για να αλλάξει την κατάσταση την απαξίωσε και την πέταξε!
Θα κλείσω με μια φράση του Αβραάμ Λίνκολν που τα λέει όλα ¨Με την σφαίρα μπορείς να σκοτώσεις τον εχθρό σου, με την ψήφο σου μπορείς να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου¨..!
Υ.Γ. Για όσους προτιμήσουν να πάνε στις παραλίες για μπανάκι αυτή την Κυριακή αντί να ασκήσουν το εκλογικό τους καθήκον, να τους πω ότι η εθνοκαταστροφική μνημονιακή συγκυβέρνηση, μόλις πέρασε στο ΤΑΙΠΕΔ και ξεπουλάει όλες τις ελεύθερες παραλίες της Ελλάδας, και ότι πολύ σύντομα για κάθε βουτιά θα πρέπει να ¨σκάνε¨ 20αρικο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών