Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 22, 2014

«ΒΗΜΑ»: Μεγάλο πρόβλημα παραμένει η Χρυσή Αυγή

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στη ΝΔούλα εκλιπαρούν τους δυσαρεστημένους να ψηφίσουν οτιδήποτε άλλο εκτός από Χρυσή Αυγή!

Στη στρατηγική της ψοφοδεξιάς νουδούλας για τις τελευταίες ημέρες της… Πομπηίας, αναφέρεται το καθεστωτικό «Βήμα». Ενόψει, λοιπόν, των ευρωεκλογών η πιάτσα Συγγρού, δεν ξεγελιέται από τα φαινομενικά θετικά αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και φοβάται πολύ την αντίδραση των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων της. Πιο συγκεκριμένα, ξορκίζει το ενδεχόμενο να απέχουν ή –ακόμα χειρότερα- να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή. Ιδού:

«Βέβαια, από τη μάχη των ευρωεκλογών θα φανεί ποιο ακριβώς είναι το μήνυμα που θέλουν να στείλουν οι πολίτες, διότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές τα πολιτικά χαρακτηριστικά δεν είναι ευκρινή, καθώς περισσότερο ρόλο διαδραματίζουν σε περιφέρειες και δήμους οι διαπροσωπικές σχέσεις, τα τοπικά συμφέροντα και άλλοι δεσμοί. 
 
Η μεγάλη αγωνία για τους επιτελείς της Ν.Δ. είναι...
να μην καταγραφεί μεγάλη αποχή και ήδη επιχειρείται μεγάλη κινητοποίηση ενόψει των ευρωεκλογών, το αποτέλεσμα των οποίων και θα διαμορφώσει το πολιτικό κλίμα της επόμενης ημέρας. Μάλιστα, έμπειρα κομματικά και κυβερνητικά στελέχη είναι προβληματισμένα και συζητούν για το κατά πόσο θα υπάρξει ή όχι χαλαρή ή τιμωρητική ψήφος αυτή την Κυριακή, καθώς δεν φάνηκε να εκδηλώθηκε στον πρώτο γύρο.

Ο κεντρικός στόχος της ΝΔ είναι να την ψηφίσουν οι γαλάζιοι δυσαρεστημένοι και αναποφάσιστοι και να μην επιλέξουν τα κόμματα δεξιά της Ν.Δ… Μεγάλο πρόβλημα παραμένει η Χρυσή Αυγή».

Προφανώς, η νουδούλα θέλει να στρέψει τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους της προς τα αριστερά (και κυρίως προς το ΚΚΕ…). Αλλά οι τίμιοι πατριώτες που κάποτε την ψήφιζαν (και ας το πάρει επιτέλους χαμπάρι, δεν πρόκειται να επιστρέψουν στο μαντρί…) δε θα της κάνουν τη χάρη! Θα ακολουθήσουν το δρόμο της καρδιάς τους και θα ψηφίσουν δαγκωτό Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών