Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 18, 2014

«Καθημερινή»: Στημένες οι δημοσκοπήσεις - Κρύβουν τη Χρυσή Αυγή

Μπορεί οι στημένες δημοσκοπήσεις του καθεστώτος να φροντίζουν το «ψαλίδισμα» των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και το αντίστοιχο «φούσκωμα» των αποκομμάτων του καθεστώτος, όπως η ΝΔ, η Ελιά, ο ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι κλπ, όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν τις παρακαταθήκες για το ρεζίλεμα τους, που θα γίνει σε δύο δόσεις, η μία σήμερα και η άλλη την επόμενη Κυριακή.

Την παραπάνω πραγματικότητα την γνωρίζουν οι εργαζόμενοι στις φυλλάδες, αρθρογράφοι του καθεστώτος, αφού έχουν πρόσβαση στα πραγματικά στοιχεία, πριν αυτά παραποιηθούν για την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπών. Ενίοτε μάλιστα τους ξεφεύγουν και μερικές αλήθειες, που προδίδουν την όλη επιχείρηση χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

Προς επίρρωση των παραπάνω σας παραθέτουμε επίμαχα αποσπάσματα από το άρθρο του Αθανάσιου Έλλις στην «Καθημερινή» με τίτλο «Η απήχηση της Χρυσής Αυγής».

«Όμως, μια σημαντική παράμετρος των εκλογών που απουσιάζει από τον δημόσιο διάλογο -και τον εθνικό προβληματισμό, θα πρόσθετα εγώ- είναι το πώς θα πάει η Χρυσή Αυγή. Διότι είναι ορατός ο κίνδυνος...
το συγκεκριμένο κόμμα, με την όποια μορφή ή όνομα, να καταγράψει ισχυρή παρουσία, δημιουργώντας ένα νέο πρόβλημα στο εσωτερικό, αλλά και το εξωτερικό.

Όποιος διαβάζει με προσοχή τις δημοσκοπήσεις δεν μπορεί παρά να βλέπει τη σκιά της ακροδεξιάς οργάνωσης να απλώνεται απειλητικά πάνω από τις κάλπες, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το εσωτερικό πολιτικό σκηνικό, αλλά και τη διεθνή εικόνα της χώρας. Είναι, δε, γνωστό ότι πολλοί ερωτώμενοι στις έρευνες επιλέγουν για ευνόητους λόγους να μη δηλώσουν δημόσια την πρόθεσή τους να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, παρότι είναι αποφασισμένοι να το πράξουν. Η διάσταση αυτή καθιστά ακόμη πιο ανησυχητική την κατάσταση.

Η «κρυφή» αυτή ψήφος μπορεί να μας φέρει προ εκπλήξεων».

Οι αρθρογράφοι όχι μόνο γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή έχει διπλασιάσει τα ποσοστά της, ενώ η ΝΔ έχει καταποντιστεί, αλλά αρχίζουν από τώρα την προβολή των δικαιολογιών που θα λένε οι δημοσκόποι στα κανάλια και τις εφημερίδες. «Δεν μας απαντάγανε», «μας παραπλανούσανε» και άλλα ευτράπελα θα ακουστούν τα δύο βράδια της Κυριακής, προκειμένου να δικαιολογηθούν οι δημοσκόποι για την αποτυχία τους και τον διπλασιασμό των ποσοστών της Χρυσής Αυγής.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών