Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 18, 2014

Όλοι... ανεξάρτητοι στην Singular Logic

Για πρώτη φορά η εταιρεία δημοσιοποίησης των εκλογικών αποτελεσμάτων Singular Logic δεν θα βάλει χρώμα δίπλα από το όνομα του κάθε υποψηφίου στις Αυτοδιοικητικές εκλογές κατά την έκδοση των αποτελεσμάτων, κατόπιν αιτήματος πολλών υποψηφίων, ειδικά κυβερνητικών, που δεν θέλουν να γίνουν αυτοί τα «μαύρα» πρόβατα των κομμάτων τους.

Πρόκειται για κάτι το πρωτοφανές σε εκλογική αναμέτρηση. Ξαφνικά όλοι...
έγιναν ανεξάρτητοι και αποτάσσονται την κομματική στήριξη παρ’ όλο που είναι παιδιά του «κομματικού σωλήνα» και αναδείχθηκαν στην πολιτική μέσα απ’ αυτόν.

Η οργή του κόσμου για την πολιτική που ασκούν τα κόμματα εξουσίας, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τον πολιτικό «γάμο» Σαμαρά και Βενιζέλου έχει φέρει τούμπα το πολιτικό σκηνικό.

Οι ψηφοφόροι πάνε στις κάλπες, ειδικά των Ευρωεκλογών, για να «μαυρίσουν» όσους τους «μαύρισαν» τις ζωές.

Αυτό το γνωρίζουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες και θέλουν κυρίως στο δεύτερο γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, που συμπίπτουν με τις Ευρωεκλογές, να είναι «αχρωμάτιστοι» για να μην τους πάρει η μπάλα. Με λίγα λόγια δηλαδή, επιχειρούν το σώζον εαυτόν σωθήτω.

Οι κ.κ. Σγουρός, Μπακογιάννης και Μαχαιρίδης πώς ακριβώς αποτάσσονται την κομματική τους ταυτότητα έτσι ξαφνικά και στέλνουν επιστολή στη Singular Logic (μαζί με τον κ. Τζιτζικώστα) ζητώντας να μην μπει χρώμα, μπλε ή πράσινο, δίπλα από το όνομα τους;

Ο Γ. Σγουρός προέρχεται από το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ, με τη στήριξη του οποίου έθεσε υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής πριν πέντε χρόνια, ενώ ο Κ. Μπακογιάννης, πέραν του ονόματος, πριν δύο ημέρες πόζαρε δίπλα στον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά.

Ανεξάρτητα των προσωπικών σκοπιμοτήτων από την προσπάθεια πολιτικής «αυτονόμησης» των υποψηφίων, η κατάσταση αυτή αποτελεί ένα ακόμη δείγμα του ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ-Ελιά θα καταρρεύσουν στους επικείμενες εκλογές.

Σε Μέγαρο Μαξίμου και Χαριλάου Τρικούπη θα τρίβουν τα μάτια τους με αυτά που θα βλέπουν την Κυριακή, αλλά κυρίως την επόμενη, στις 25 Μαΐου όσο διλήμματα και να θέσουν οι Σαμαράς και Βενιζέλος.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών