Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 17, 2014

Βελγική εφημερίδα αποκαλύπτει: 'Τρέμει η Ευρώπη την άνοδο της Χρυσής Αυγής... Ευτυχώς που υπάρχει ο Θεοδωράκης για να γίνει κυβέρνηση συνεργασίας"

Μια σελίδα ολόκληρη αφιερώνει η βελγική εφημερίδα L'Echo στις πολιτικές εξελίξεις τις Ελλάδος εστιάζοντας στη ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος και το τηλεκόμμα του Θεοδωράκη.

Στο κείμενο απορρέει ο τρόμος των ευρωπαίων για την "άνοδο της ακροδεξιάς", με τον απεσταλμένο της εφημερίδας να αναφέρει τα εξής:
"Στις Βρυξέλλες ανησυχούν ιδιαίτερα για το μήνυμα που θα έστελνε στην υπόλοιπη Ευρώπη το ενδεχόμενο ανάδειξης της ακροδεξιάς σε τρίτη δύναμη στις ευρωεκλογές στην Ελλάδα...".

Στη συνέχεια του άρθρο αποκαλύπτεται και ο .....
πραγματικός ρόλος του κόμματος του Θεοδωράκη - Μπόμπολα, που δεν είναι άλλος από το συνδετικό κρίκο μεταξύ ΝΔ  - ΣΥΡΙΖΑ για ενδεχόμενη συγκυβέρνηση ή.."κόμμμα - τσόντα" όταν δεν μπορούν να σχηματιστούν αυτοδύναμες κυβερνήσεις με την έγκριση και τη χορηγία των ξένων τοκογλύφων.

Γράφει συγκεκριμένα: "...ελπίζουν τώρα, ότι θα βρουν στο "Ποτάμι" έναν αξιόπιστο και μετριοπαθή συνομιλητή στην ελληνική πολιτική σκηνή...Ελπίδα που είχαν άλλωστε διατυπώσει δημόσια οι κύριοι Σουλτς και Φέρχοφσταντ κατά τη διάρκεια των συναντήσεων τους με την αντιπροσωπεία από το Ποτάμι που είχε επισκεφτεί τις Βρυξέλλες πριν από ενάμιση περίπου μήνα"

Υ.Γ.
1 μέρα έμεινε για το πρώτο χαστούκι.. και μια εβδομάδα για τη... "γροθιά στο κατεστημένο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών