Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 17, 2014

«Καθημερινή»: Κίνδυνος ατυχήματος στις Ευρωεκλογές

Γράφει ο Αντίοχος.

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, όλο και περισσότερο ακούμε από τα κανάλια  και διαβάζουμε στα λοιπά καθεστωτικά ΜΜΕ για τον «κίνδυνο ατυχήματος», στις προσεχείς ευρωεκλογές. Ενδεικτικά, παραθέτουμε το κύριο άρθρο της «Καθημερινής»  καθεστωτικής ναυαρχίδας, με τον περίεργο αυτό τίτλο: 

«Ο κίνδυνος ατυχήματος

Οι ενδείξεις πληθαίνουν πως φτάνουμε στο τέλος της μακράς και πολύ επώδυνης ύφεσης. Τόσο οι αριθμοί όσο και τα σημάδια από την πραγματική αγορά δείχνουν ότι βρισκόμαστε στο χαμηλότερο σημείο που μπορεί να βρεθεί η οικονομία. Την ίδια στιγμή, όμως, ξαναμπαίνουν στην εικόνα της Ελλάδος το στοιχείο του πολιτικού...
ρίσκου και ο κίνδυνος ατυχήματος, προκαλώντας ανησυχία σε όσους έχουν επενδύσει στη χώρα τους τελευταίους μήνες. Οι επικείμενες ευρωεκλογές έχουν ιδιαίτερη σημασία, γιατί ένα χαοτικό αποτέλεσμα μπορεί να οδηγήσει στην ακυβερνησία και στην απώλεια ενδιαφέροντος για την Ελλάδα από εκείνους που πίστεψαν στο σενάριο της ανάκαμψής της».

Τι να σημαίνει άραγε ο όρος «κίνδυνος ατυχήματος»; Τι θέλουν να πουν οι… ποιητές; Πρόκειται βεβαίως για φράση… συνθηματική. Η οποία –λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα απόλυτα καθεστωτικό κόμμα και τυχόν νίκη του σίγουρα δεν πρόκειται να θεωρηθεί ατύχημα- δεν μπορεί παρά να χρησιμοποιείται για να εννοήσει την επικείμενη νίκη της Χρυσής Αυγής! Έτσι το λένε τώρα, το στραπατσάρισμα του σάπιου κατεστημένου, που θα συμβεί οπωσδήποτε την 25η Μαΐου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών