Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 10, 2014

Φτάνοντας στο τέλος της σκευωρίας


Φτάνοντας στο τέλος της σκευωρίας

Από την αρχή των διώξεων κατά του Κινήματος μας, με τις πρώτες προφυλακίσεις του Αρχηγού, του Γ. Λαγού και του Χ. Παππά, όλοι αναρτιόντουσαν για το ποιά θα είναι η κατάληξη όλης αυτής της υπόθεσης. Για τον αν η εισαγγελική έρευνα θα εξαρθρώσει την  «εγκληματική» μας οργάνωση, βρίσκοντας εκατόμβες θυμάτων, κρυφά οπλοστάσια και σκοτεινούς χρηματοδότες και για το αν αυτό θα σημάνει και το τέλος του πολιτικού μας βίου.
Όλος ο κόσμος αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή ότι οι διώξεις, εκτός του ότι ήταν πολιτικές και μόνον, είχαν ως απώτερο σκοπό την αρπαγή των χαμένων ψήφων από τα αποκόμματα της συγκυβέρνησης. Πόσες κορώνες δεν ακούσαμε από τον δικηγόρο των Ρότσιλντ Δένδια και τον Σαμαρά, για το.....
πόσο  «καίγονται» να σταματήσουν την εγκληματική μας δράση και για τα δήθεν στοιχεία που θα φέρουν στο φώς και που θα  «δέσουν» τις κατηγορίες; Οι μέρες πέρασαν, τα δελτία των οκτώ διαδέχθηκαν το ένα το άλλο μαζί με τα προπαγανδιστικά τους μοντάζ και τον σχολιασμό τους, που στις πρώτες χρυσαυγιάδες αποτελούσε τα 2 τρίτα του δελτίου, κανείς όμως δεν πείστηκε εκτός απ’ τους ελάχιστους αφελείς που αρνούνταν πεισματικά να αντικρίσουν την αλήθεια. Την αλήθεια που «φωνάζαμε» κάθε μέρα από την κεντρική μας ιστοσελίδα και τις ελάχιστες τηλεοπτικές μας παρεμβάσεις, για τις ψεύτικες κατηγορίες που μας προσάπτουν, για τους πληρωμένους ψευδομάρτυρες που επικαλούνται και για τα οπλοστάσια με τις φωτογραφίες του διαδικτύου…
Ήμασταν όπως πάντα, ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.
Μόνοι, εναντίον του οχετού λάσπης που πότιζε τα μυαλά των Ελλήνων που δεν είχαν πρόσβαση στο ίντερνετ ή που δεν διάβαζαν την εφημερίδα μας. Μόνοι εναντίον των κατηγοριών ακόμα και από συγγενείς και φίλους. Ζήσαμε πρωτόγνωρες σκηνές, σαν σε παράλληλο σύμπαν, την ώρα που εμείς ξέραμε την αλήθεια και βλέπαμε επί παραδείγματι ότι η φωτογραφία που δείχνουν ξανά και ξανά σε όλα τα δελτία με το ματωμένο μαχαίρι είναι από το ίντερνετ, οι συμπατριώτες μας παρακολουθούσαν έντρομοι τους δέκτες τους λέγοντας ότι,  «ίσως και να είχαν δίκιο οι δημοσιογράφοι». Όσοι παρέμειναν πιστοί, ένιωθαν μέσα τους την σιγουριά ακόμα και αν κάποιες φορές ανησυχούσαν, ότι στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει και οι κατηγορίες θα καταπέσουν. Ήξεραν ότι η δικαίωση δεν αργεί!
Κάποιοι μήδισαν. Δεν άντεξαν την πίεση, δεν ήταν γεννημένοι γ’ αυτό, δεν ήταν πραγματικοί Χρυσαυγίτες. Εν καιρώ ειρήνης ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και να ισχυρίζεται ότι είναι ο γενναιότερος και ο πιο Πιστός, βγάζοντας μάλιστα και λόγους, καταδικάζοντας εκ των προτέρων μελλοντικούς προδότες! Όταν ξέσπασε όμως ο πόλεμος, κρύφτηκαν. Έσκυψαν το κεφάλι και την κατάλληλη στιγμή δήλωσαν μετάνοια.
Ο Αρχηγός και οι βουλευτές μας, παρέμειναν ακέραιοι στα Πιστεύω τους και στις Αξίες του Λαϊκού Εθνικισμού. Έδειξαν ότι δεν τους λυγίζει τίποτα και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό τον πολιτικό τους Αγώνα και το κοινοβουλευτικό τους έργο ακόμα και μέσα απ’ τα κελιά της Τιμής. Όντας όλοι μακριά από τις οικογένειες τους και με ορισμένους όπως ο Π. Ηλιόπουλος και ο Γ. Γερμενής μακριά και από τα μωρά παιδιά τους, δεν έκαναν ούτε βήμα πίσω. Έδειξαν ότι είναι πολύ πιο δυνατοί από τους διώκτες μας και ότι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα μέχρι την τελική νίκη. Μέχρι την τελική δικαίωση!
Ο απλός Λαός παρακολουθούσε μέσω των ΜΜΕ τις αλλεπάλληλες χρυσαυγιάδες, τα εμετικά πάνελ, και τα λαϊκά δικαστήρια που έστηναν καθημερινά μεταξύ τους, δημοσιογράφοι και πολιτικάντηδες. Πόσες φορές δεν ακούσαμε ότι έρχονται νέα συνταρακτικά στοιχεία, νέα ντοκουμέντα και αποκαλύψεις που  «καίνε» τον ένα ή τον άλλο βουλευτή; Για νέους ανώνυμους μάρτυρες έτοιμους να ξεσκεπάσουν την εγκληματική μας δράση. Για νέα όπλα και τύμβους μάχης και εκπαιδεύσεως. Πόσες φορές ακούσαμε τους δημοσκόπους να λένε ότι  «η Χρυσή Αυγή τελείωσε» ότι έπεσε στο 3% και τον Σαμαρά να πανηγυρίζει στην άλλη άκρη του ατλαντικού, στην αγκαλιά των αφεντικών του, δηλώνοντας ότι  «θα τους λιώσω, θα τους εξαφανίσω». Ακούσαμε επίσης ότι θα απεκάλυπτε κάποιους δήθεν χρηματοδότες και εφοπλιστές που κρύβονταν πίσω από τα συσσίτια που κάναμε σε όλη την Ελλάδα. Και τι δεν είπαν; Φρόντισαν να πουν τα πάντα ακόμα και αν η μια κατηγορία αντίκρουε την άλλη, όπως το ότι από τη μία σκοτώνουμε τους μετανάστες και από την άλλη τους έχουμε στη δούλεψη μας. Η κοινή γνώμη ήταν στην πλειοψηφία της διχασμένη και μπερδεμένη. Από τη μια δεν έβλεπαν κανένα στοιχείο, καμία απόδειξη για κανένα έγκλημα και από την άλλη αυτός ο ποταμός ψεύδους και συκοφαντίας με όλο το συνταγματικό τόξο ενωμένο εναντίον μας. Όλοι περίμεναν, με τον καιρό να περνάει βασανιστικά, για το αποτέλεσμα της όλης δίωξης.
Κανείς όμως δεν μπορούσε να προβλέψει ότι στο τέλος, όχι μόνο η Χρυσή Αυγή θα έβγαινε δικαιωμένη αλλά ότι θα κατέστρεφε πολιτικά τη Νέα Δημοκρατία και ότι με στοιχεία θα οδηγούσε τους εμπνευστές της σκευωρίας Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου, μαζί με τους επίορκους δικαστές και εισαγγελείς, σιδηροδέσμιους στη φυλακή. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που πλέον δεν μπορεί να αποφευχθεί με τίποτα. Η εγκληματική τους συμμορία έχει δέσει με ακράδαντα στοιχεία και ομολογίες των ίδιων, λόγο της απεριόριστης βλακείας και αμετροέπειας που τους διακατέχει, αλλά και χάρη στον από μηχανής Θεό που πάντα έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να απονείμει δικαιοσύνη!
Οι σκευωροί αποκαλύπτονται!
Ομολογούν και ενοχοποιούν τους εαυτούς, αρχής γενομένης με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης Βορίδη να προαναγγέλλει την δίωξη για εγκληματική οργάνωση, μια ημέρα πριν το περιστατικό στο Κερατσίνι. Με τον Σαμαρά να ομολογεί ευθαρσώς στον Πρετεντέρη ότι πήρε τηλέφωνο για την προφυλάκιση του Αρχηγού και στη συνέχεια τον Αθανασίου να ομολογεί και αυτός ότι πήρε τηλέφωνο εν μέσω ανάκρισης για να δει  «πως πάει η κατάσταση». Μέτα έχουμε και δεύτερη ομολογία Αθανασίου ότι μίλησε με το Σαμαρά την ημέρα που αφέθηκαν ελεύθεροι οι τρεις πρώτοι βουλευτές. Εν συνεχεία έχουμε την ομολογία Μπαλτάκου που επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω και ομολογεί ότι η όλη δίωξη είναι στημένη απ’ την αρχή, με σκοπό να μας πάνε στο 2% και ότι οι ανακρίτριες είναι απολύτως ελεγχόμενες. Λίγες μόνο μέρες μετά, ακούμε τον Μιχελάκη, σε βραδινή εκπομπή, εν τη ρύμη του λόγου του, να λέει ότι τη Χρυσή Αυγή την έβαλε στη φυλακή ο Σαμαράς! Έχουμε συνεχόμενες ομολογίες από κυβερνητικά στελέχη και υπουργούς, που μες τον πανικό τους κάνουν λάθη και ομολογούν πράγματα που από τη μία αθωώνουν εμάς και από την άλλη εξασφαλίζουν τη σίγουρη καταδίκη τους.
Τελευταία και πιο κρίσιμη αποκάλυψη είναι η καταγγελία που κάνει ανώτατος δικαστικός, ο οποίος θα καταθέσει και ενόρκως μαζί με άλλους, για το γεγονός ότι 10 μέρες πριν ορισθεί επίσημα από το Συμβούλιο Εφετών για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής η άσημη μέχρι τότε Κλάπα, χοροπήδαγε και ούρλιαζε μπροστά σε 20 και πλέον δικαστικούς, ότι  «τώρα θα τους χώσω όλους μέσα»! Για να θυμηθούμε την  «αμεροληψία» της εν λόγω ανακρίτριας και του εισαγγελέα Ντογιάκου, να υπενθυμίσουμε ότι τα χαρτιά των προφυλακίσεων των τριών τελευταίων βουλευτών ήταν υπογεγραμμένα 2 και 3 μέρες πριν τις απολογίες τους! Μιλάμε πλέον για στοιχεία και καταγγελίες που προστάζουν, αν μη τι άλλο, την άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού και των υπόλοιπων Συναγωνιστών μας και εν συνεχεία την καταδίκη των εμπλεκόμενων για βαρύτατα κακουργήματα.
Όπως είναι φυσικό, στην Ελλάδα της Δημοκρατίας των καναλαρχών και των διορισμένων εισαγγελέων του Αρείου Πάγου, δεν κουνιέται φύλλο. Ξυπνάει όμως ο Λαός και είναι έτοιμος να αποδώσει εκείνος δικαιοσύνη, μιας και δεν το κάνει κανείς άλλος. Οι επικείμενες εκλογές, εκτός από την συντριβή της κυβέρνησης, θα σημάνουν και το τέλος της μεταπολίτευσης. Θα ανοίξουν το δρόμο για μια νέα Ελλάδα, μακριά από διαπλεκόμενα συμφέροντα μεταξύ πολιτικών, καναλαρχών και δικαστικών, μακριά από τους πολιτικάντηδες της μίζας και του ρουσφετιού καθώς και κομμάτων που πάνω απ’ όλα κοιτάνε το δικό τους συμφέρον και όχι της Πατρίδος.
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
Αντεπίθεση

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών