Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 10, 2014

Σταύρος Θεοδωράκης: Αν δεν γίνω δεκανίκι, θα γυρίσω στις παρακμιακές εκπομπές μου

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι προερχόμενος από τον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ και ουδέποτε το έχει κρύψει. Το κόμμα του έχει δημιουργηθεί κατ’ εντολή του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να δράσει ως ένα «μασκαρεμένο» ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα λάβει τις ψήφους του Ελληνικού Λαού και θα τις κάνει δύναμη για το καθεστώς της κλεπτοκρατίας, που διακαώς προσπαθεί να βρει διέξοδο από την κατάσταση που έχει οδηγηθεί. Έτσι στα πλαίσια ενός πειράματος τύπου «Γκρίλλο» ο Θεοδωράκης επιστρατεύτηκε ώστε να δουν τι ποσοστό μπορεί να πάρει ένας τηλεμαϊντανός, χωρίς να παρουσιάσει την οποιαδήποτε θέση.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, άλλωστε, πως κανένας από τους εκπροσώπους του αποκόμματος δεν έχει εκφράσει την οποιαδήποτε θέση, για το οποιοδήποτε ζήτημα. Ο μόνος που τόλμησε να εκφράσει άποψη, διεγράφη με συνοπτικές «αρχηγικές» διαδικασίες.  Η όλη ιδέα πίσω από αυτή τη «στρατηγική» είναι να κοροϊδέψουν τον κοσμάκη ώστε να πάρουν ποσοστά και μετά να συνεργαστούν με τους δολοφόνους του Ελληνικού Λαού.

Τα παραπάνω δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς. Τα λέει ο ίδιος ο Θεοδωράκης, ο οποίος σε εκπομπή του MEGA, του πρώην αφεντικού του, Μπόμπολα, δήλωσε ότι «Αν τα ποσοστά του Ποταμιού είναι χαμηλά...
θα είναι μία ήττα και δεν θα συνεχίσω. Αν ο κόσμος μου πει: Σταύρο, δεν σε πιστεύουμε, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω». Ενώ σε αντίθετη περίπτωση που πάρει ικανοποιητικά ποσοστά «Η ψήφος στο Ποτάμι είναι ένα ναι στις συνεργασίες».

Κοινώς ο Θεοδωράκης αν δεν πάρει ποσοστά θα γυρίσει στον Μπόμπολα για να κάνει παρακμιακές εκπομπές, ενώ αν πάρει ποσοστά θα εξυπηρετήσει το ίδιο αφεντικό από διαφορετική θέση, στηρίζοντας τα κόμματα του μνημονίου.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών