Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 19, 2014

GUARDIAN: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΣ… ΣΟΚΑΡΕΙ

Όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, έτσι και σε τούτη η Χρυσή Αυγή πρόσφερε σοκ και δέος στους διεθνείς τοκογλύφους, στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους και στους ντόπιους συνεργάτες τους. Είναι πολύ χαρακτηριστικό το σχετικό με τα αποτελέσματα των εκλογών δημοσίευμα της γνωστής φυλλάδας των Άγγλων λόρδων, το οποίο και σας μεταφέρουμε:

«Σε μία ακόμη εξέλιξη που μπορεί να σοκάρει...
τη δικομματική κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, το νεο – ναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής δείχνει να έχει κερδίσει την υποστήριξη των ψηφοφόρων. Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο εκπρόσωπος του ακροδεξιού κινήματος πού φέρει τη σβάστικα στο μπράτσο του – και είναι υποψήφιος για τη δημαρχία της Αθήνας – απέσπασε περίπου το 15,5% των ψήφων σύμφωνα με κάποια exit polls, βγαίνοντας τρίτος. Οι επιδόσεις του Ηλία Παναγιώταρου, του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής για την περιφέρεια της Αττικής, ήταν εξίσου εντυπωσιακές, αποσπώντας περίπου το 10% των ψήφων».

(ΥΓ): Κι αν σοκαρίστηκαν μια φορά εχθές οι παπαγάλοι του διεθνούς συστήματος, φανταστείτε πόσο θα σοκαριστούν την ερχόμενη Κυριακή!

1 σχόλιο:

  1. αντιγράφω αυτούσιο σχόλιο απο το samarasnews ή αλλιώς antinews...


    " Oποιος πιστευει οτι 11-13% του Ελληνικου λαου που ψηφιζει ΧΑ ειναι φασιστες-ναζιστες-εγκληματιες πρεπει να αποτανθει σε ψυχιατρο...

    Ο καθε πανιβλακας οποιουδηποτε κομματος με απορια και οργη ρωταει 'γιατι ο κοσμος μαζικα ψηφιζει ΧΑ' καλα θα κανει ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΥΘΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ να κανει αυτο που ολοι κανουμε στον κυκλο μας ... δηλαδη να ρωτησει οσους περισσοτερους ψηφοφορους της ΧΑ μπορει γιατι ψηφιζουν ετσι....

    Αν το κανουν αυτο θα διαπιστωσουν οτι σχεδον ενα εκατομμυριο και βαλε που ψηφιζουν ΧΑ απλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...ειναι οργισμενοι και απογοητευμενοι ανθρωποι που βλεπουν απο την μια να τους διαλυουν τα ονειρα και την ζωη , απο την αλλη να ξεπουλιουνται δεκαετιες τωρα τα εθνικα τους δικαια, να εχει γινει η χωρα τους ΑΠΟΑΠΑΤΟΣ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΩΝ , να βλεπουν να κτιζονται ΤΖΑΜΙΑ, και στο καπακι να εχουν απο πανω τους ολα τα ΜΜΕ στα χερια της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και της ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ κυριως... να γινονται πολιτικες διωξεις (ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΝΙΖΟΥΝ..) να βαφτιζεται ενα κομμα 'εγκληματικη οργανωση' μονο και μονο για ενα φονο που διεπραξε ενας οψιμος ψηφοφορος της (ουτε μελος καν..) ο οποιος 40 χρονια ηταν μελος του ΚΚΕ... και φυσικα την ιδια ωρα οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΑ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΦΟΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ παιρνουν 'αδειες' απο τις φυλακες για να μην ξαναγυρισουν ποτε.... ενω την ιδια στιγμη η φαιδρη και πραγματικα φασιστικη αξιωματικη αντιπολιτευση τους αναγαγει σε 'κοινωνικους αγωνιστες' σε 'γνησιους επαναστατες' και οτι αλλο ξερατο κατεβαζει ο καμμενος φασιστικος εγκεφαλος αυτων των ηλιθιων.

    Φτανουν αυτα ? η να προσθεσω οτι τους εκοψαν τα κονδυλια απο την ΒΟΥΛΗ που παιρνουν ολα τα αλλα κομματα και τα ξεκοκαλιζουν ενω η ΧΑ τα μοιραζε 'φασιστικα' ? Δηλαδη ρε παιδια αυτα δεν τα βλεπει κανεις ? οποιος τα βλεπει ειναι φασιστας ? και ολοι αυτοι που λενε 'φασιστες ε ? τωρα θα δειτε τσογλανοι ποιος ειναι φασιστας' και πανε μαζικα στην ΧΑ για να δωσουν ενα τελος σε αυτο το συστημα που κατα την γνωμη τουσ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΣ παρα μονο ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΤΙΣΙΜΑΤΟΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ...

    Αυτοι ειναι οι λογοι και αυτα πρεπει να δουν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ (οχι τα φασιστοειδη του περισσου και της κουμουνδουρου) ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΠΙΑ..

    Οσοι δεν το καταλαβαινουν δεν ξερουν που πατουν και που πηγαινουν....

    ΣΣ

    Το 0.1% εγινε 1% , μετα εγινε 5% , μετα 7% τωρα 12-13%....ο χρονος τρεχει τικ-τακ-τικ-τακ την επομενη αν ξεφυγει πανω απο 20% ας κανουν καραβι οι 'δημοκρατες' να σαλπαρουν...

    ΥΓ

    Ο Ερντογαν δηλωσε οτι ετοιμαζει νομο για την μετατροπη της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σε ΤΖΑΜΙ, η Μερκελ μιλησε, ο Πουτιν μιλησε , ο Βαρθολομαιος (εκπληξη) μιλησε , Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ τι ειπαν ? ....δυστυχως τιποτα ειναι απησχολημενοι με τα σχεδια του ΠΡΩΤΟΥ ΜΙΝΑΡΕ στην ΑΘΗΝΑ μας.. και μετα λεμε φασιστες αυτους που φτυνουν αυτην την πολιτικη και πανε ΧΑ....μα δεν ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ αγαπητοι ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ και μαλιστα με ιδιαιτερο ζηλο...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών