Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 19, 2014

Πόνος στον Ευαγγελάτο (newsit): Έφτασε και το 20% ο Κασιδιάρης - πρώτος σε πολλές περιοχές της Αθήνας

Η εκτόξευση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής έχει φέρει σε δύσκολη θέση τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους, που προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Ο Ευαγγελάτος ομολογεί ότι η Χρυσή Αυγή τα πήγε πολύ καλά, ειδικά στο λεκανοπέδιο, ενώ σε περιοχές της Αθήνας ο Κασιδιάρης χτύπησε πρωτιά. Συγκεκριμένα γράφει το newsit:

«Το 16,1% του Ηλία Κασιδιάρη στην Αθήνα ήταν για πολλούς η δεύτερη μεγάλη έκπληξη των εκλογών ύστερα απ' την πρωτιά Σακελαρίδη. Ωστόσο με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη...
κάποιοι διαπιστώνουν ότι ο υποψήφιος του κόμματος για την Αθήνα σε κάποια δημοτικά διαμερίσματα ξεπέρασε ακόμη και το 20%, ενώ η Ελληνική Αυγή πανελλαδικά μετά τις χθεσινές περιφερειακές εκλογές μετράει περισσότερες από 400.000 ψήφους.

Παρά τις διώξεις και την κατακραυγή ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής σε περιοχές όπως τα Κάτω Πατήσια, ο Κολωνός, η Ακαδημία Πλάτωνος και ο Άγις Μελέτιος που ανήκουν στο 4ο δημοτικό διαμέρισμα συγκέντρωσε ποσοστό 20%.


Στις περιοχές της Κυψέλης, της Πλατείας Αμερικής και Αττικής ο Η. Κασιδιάρης είχε ποσοστό 18,8, ενώβ στο 5ο δημοτικό διαμέρισμα που περιλαμβάνει τα Πατήσια, την περιοχή του Κολιάτσου, τον Άγιο Ελευθέριο και τη Ριζούπολη συγκέντρωσε ποσοστό 16,2%.
»

Η Χρυσή Αυγή αυξανει την επιρροή της στην Ελληνική κοινωνία και σε πολλές περιοχές εδραιώνει την παρουσία της. Αντιθέτως στα κόμματα του κατεστημένου επικρατεί προβληματισμός, όσο και αν προσπάθησαν να κρυφτούν πίσω από "ανεξάρτητους" υποψήφιους.

Τα σχόλια των αναγνωστών:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών