Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 06, 2014

Σαμαροφρουροί του antinews: Όλοι μαζί, ψοφοδεξιοί, κλεφτο-πασόκοι και σταλινικοί για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Αντίοχος.

Παραληρούν και παραμιλούν ακόμα από τον πανικό τους, εξαιτίας των πύρινων λόγων του φυλακισμένου Αρχηγού και των δύο βουλευτών μας στη βουλή, οι ποικιλόχρωμοι παπαγάλοι του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος της δυστυχίας μας. 

«Πανστρατιά», λοιπόν, όλων των «δημοκρατικών δυνάμεων» του… συνταγματικού τόξου (ψοφοδεξιών, ελαφροδεξιών, κλεφτο-πασόκων, συριζο-αμερικανοκομμουνιστών, γνήσιων κουκουέδων σταλινικών και λοιπών…), ζητά η διαδικτυακή φωνή του γερμανόδουλου κατοχικού ψευτοπρωθυπουργού φον Αντωνάκη, για την αντιμετώπιση του μόνου ελληνικού κόμματος που απειλεί το σάπιο κλεπτοκρατικό καθεστώς τους, της Χρυσής Αυγής! Ο τίτλος τα λέει όλα: «Δεν υπάρχει πλέον γυρισμός. Ή όλοι μαζί ή με τους… ναζί!». Ιδού και το περιεχόμενο του… προσκλητηρίου:

«Τα όσα έγιναν χθες στο ελληνικό κοινοβούλιο...
τα ξέρουμε όλοι λίγο – πολύ. Το ναζιστικό παραλήρημα μιας δράκας βουλευτών της ΧΑ ήταν απλά η επισφράγιση μιας διετίας κατά την οποία ο ευτελισμός του κοινοβουλίου έφτασε στο ανώτερο σημείο του.

Δεν έχει νόημα να αναπαράγουμε τις αθλιότητες του Μιχαλολιάκου, του Κασιδιάρη και της παρέας του. Ίσως, κάποιοι να καταλάβαιναν περισσότερα αν η Βουλή μετατρέπονταν σε ριγκ και δεν έμενε μόνο στο υβρεολόγιο και τη λάσπη στον ανεμιστήρα. Ίσως ο Πύρρος Δήμας που πράγματι έσωσε την τιμή της Δημοκρατίας βάζοντας στη θέση του τον αρχιτραμπούκο Ν. Μίχο, να μην το κάνει. Να ζήσουμε και στην κοιτίδα της Δημοκρατίας εικόνες σαν κι αυτές που βλέπουμε στην Τουρκία, την Ουκρανία ή την Κορέα με ξυλοδαρμούς βουλευτών.

Κάποιοι που «φτιάχνονται» με τους μπρατσαράδες που ήρθαν για να … τιμωρήσουν το σάπιο πολιτικό σύστημα ίσως να επιθυμούσαν διακαώς να γίνει η Βουλή μπάχαλο. Είναι οι ίδιοι που αποθέωσαν τον Χαστουκιάρη γιατί άπλωσε το χέρι του σε γυναίκες. Είναι οι ίδιοι που εξάπτονται σεξουαλικά όταν βλέπουν τους παλικαράδες να κρατάνε όπλα, να παίζουν βάζοντας το πιστόλι ο ένας στο κεφάλι του άλλου . Είναι οι ίδιοι που κοιτούν με θαυμασμό όταν οι Χρυσαυγίτες χαιρετάνε ναζιστικά και προσκυνούν τα είδωλα του Χίτλερ. Είναι οι ίδιοι που ακόμη και σήμερα χαίρονται γιατί κάποιος άθλιος μαχαίρωσε ένα παλικάρι στο Κερατσίνι γιατί λέει ήταν… αναρχικός…

Η κυβέρνηση έκανε λάθη στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Όμως, εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει γυρισμός για κανέναν.

Ή θα είμαστε όλοι μαζί ή θα είμαστε όλοι… ναζί. Από εδώ και στο εξής πρέπει η εγκληματική οργάνωση να πάρει την απάντηση που της πρέπει. Μέσα στα δικαστήρια με ένα δεμένο κατηγορητήριο που θα οδηγήσει στην καταδίκη τους. Στην καταδίκη των «κεφαλών» της οργάνωσης που ξέρουν καλά τι κάνουν και ποιοι είναι. Έξω στην κοινωνία η αντιμετώπιση του φαινομένου πρέπει να είναι άλλη. Να υπάρξει διαφορετική τακτική, όχι βεβαίως η τακτική… Μπαλτάκου για τον κατευνασμό και την προσέλκυση. Αλλά τακτική της επίλυσης των προβλημάτων που έχει η κοινωνία. Μόνον έτσι θα «αφοπλιστεί» η εγκληματική οργάνωση από τα επιχειρήματά της και θα εξαφανιστεί.
Όμως το ξαναλέμε. Για τους δημοκράτες αυτής της χώρας δεν υπάρχει γυρισμός».

(ΥΓ) 1: Μάταιο το… προσκλητήριο. Διότι, έτσι κι αλλιώς όλοι μαζί είναι οι καθεστωτικοί, από την πρώτη στιγμή που μπήκε η Χρυσή Αυγή στη βουλή και αμφισβήτησε την κλεπτοκρατία τους!

(ΥΓ) 2: Εκτός πια κι αν εννοεί ο… ποιητής, να ενωθούν όλοι οι «καλοί» μαζί σε μία «δημοκρατική συγκυβέρνηση». Αν εννοεί αυτό, μακάρι να εισακουστεί!

2 σχόλια:

  1. το κολοάρθρο τους δεν το διάβασα αλλά στα σχόλια φάγανε καλά απο τον κόσμο, με πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστή η τοποθέτηση των σαμαρόσκυλων του antinews....Αυτό ακριβώς θέλει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

    Όλοι μαζί εναντίον της, και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εναντίον όλων !!

    Αν γινόταν μάλιστα να....συγκυβερνήσουν και όλοι μαζί, αυτό θα ήταν ευλογία Θεού για το Κίνημά μας !

    Μακάρι να εισακουστούν τα Σαμαρόσκυλα και να γίνει η πολυπόθητη συγκυβέρνηση των "δημοκρατών" !

    Είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να έρθει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην εξουσία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών