Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 06, 2014

Πρακτικές τριτοκοσμικών κρατών: Κατ'οίκον περιορισμός για τον Κουκούτση!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κατ'οίκον περιορισμός σε πολιτικούς, μόνο σε μπανανίες της Αφρικής και ειδικά της Ασίας, επιβάλλονται!

Πρωτοφανείς και σκληροί περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν στον βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση μετά την μαραθώνια απολογία του στις εφέτες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου.

Ο βουλευτής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους που επιβάλλονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα του επιβλήθηκε...
η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και ο κατ' οίκον περιορισμός με 24ωρη αστυνομική φύλαξη. Θα του επιτρέπεται μόνο η μετάβαση στη Βουλή για να συμμετάσχει σε συνεδριάσεις αλλά και η μετάβαση, όποτε το επιθυμεί στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Με άλλα λόγια η απόφαση των ανακριτριών στερεί στην ουσία τα πολιτικά δικαιώματα από έναν νομίμως εκλεγμένο εκπρόσωπο του Ελληνικού Λαού, αφού δεν θα μπορεί να ασκήσει καμιά πολιτική ή κοινοβουλευτική δραστηριότητα.

Πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια περιορισμού του νομίμου πολιτικού Αγώνα της Χρυσής Αυγής και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε ένδικο μέσο, ώστε να ανατραπεί η εν λόγω πρωτοφανή απόφαση.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Η αλητεία της ανθελληνικής κυβερνήσεως εχει ξεφύγει πλεον από τα όρια του αισχρού. Δεν ντρέπεστε ρε αλήτες λίγο; Τι αίσχη είναι αυτά; Ποιοι νομίζετε ότι είσαστε; Εδώ είναι Ελλάς. Αει στον γερο δι@ολο όλοι οι του "συνταγματικού τόξου" που εχετε το θράσος να μιλάτε για δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα.
    Αυτά να τα βλέπουν τα χαϊβάνια που δεν ψήφισαν την ΧΑ. Ετοιμαστείτε για νέους φόρους, χαράτσια, υποχωρήσεις σε όλα τα εθνικά θέματα, ανθελληνικούς νόμους, και στραγγαλισμό των ελευθεριών μας και των δημοκρατικών θεσμών. Εσείς ρε βλαμμένοι καλά να πάθετε αφου ψηφίσατε τον ανθελληνικό συρφετό, η Ελλάς και εμείς οι πραγματικοί Ελληνες σε τι φταίμα να υποφέρουμε από την βλακεία σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών