Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 13, 2014

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΣΩΟΥ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ… ΝΤΟΜΑΤΕΣ

Giakoumatos new clown in circus
Γράφει ο Αντίοχος.

Είναι παρατηρημένο, ότι κάθε κυβέρνηση έχει και τον γελωτοποιό της. Κι όπως φαίνεται, δε θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να δούμε ποιος θα είναι ο γελωτοποιός ετούτης της κυβέρνησης που ορκίστηκε προχθές. Ήδη… εκδηλώθηκε! Πρόκειται για τον νέο υφυπουργό Ανάπτυξης, Γεράσιμο Γιακουμάτο, ο οποίος μας προδιαθέτει και… εξ’ όψεως.
Δεν πρόλαβε, λοιπόν, να αναλάβει υπουργικά καθήκοντα ο περί ου ο λόγος, κι έσκασε μύτη στα κανάλια, λέγοντας μεγάλες κουβέντες:
«Στόχος μου είναι να προστατεύσω τον καταναλωτή. Πως θα συμπιέσω τις τιμές σε βασικά καταναλωτικά αγαθά όπως το ψωμί, το......
γάλα, το λάδι και άλλα. Σε 15 ημέρες θα έχουμε μια πρώτη εικόνα. Σε δύο μήνες θα με κρίνετε. Το ζήτημα δεν είναι να πετύχει ο Γιακουμάτος, αλλά να μειωθούν οι τιμές».
Να θυμίσουμε, ότι παρόμοια εκστρατεία κατά της… ακρίβειας είχε ξεκινήσει και κάποιος υπουργός του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ ονόματι Κίμων Κουλούρης –άλλη… μεγάλη φυσιογνωμία κι αυτή!- ο οποίος περιόδευε συνοδεία καμερών τις λαϊκές αγορές κι έδινε σώου. Βεβαίως, οι τιμές δεν μειώθηκαν, αλλά ο υπουργός… δοξάστηκε. Ανάλογα σώου ετοιμάζει προφανώς και ο Γιακουμάτος, αλλά τώρα υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά σε σχέση με την εποχή του Κουλούρη: τότε ο κοσμάκης είχε λεφτά στην τσέπη του (δανεικά, αλλά είχε…) και αντιδρούσε με γέλια και πειράγματα (κάτι… παλιόπαιδα στις λαϊκές τον κερνούσαν… αγγούρια) στις προκλήσεις του Κουλούρη. Τώρα η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική και βλέπω τα σώου που ετοιμάζει ο Γιακουμάτος να έχουν πολύ κακό τέλος…
(ΥΓ): Και για να μη μας κοροϊδεύει ο Γιακουμάτος και ο κάθε Γιακουμάτος, μπορεί αυτό το πράμα που λέγεται συγκυβέρνηση Σαμαροβενιζέλων, να βάλει πλαφόν –τουλάχιστον- στις τιμές των προϊόντων ευρείας λαϊκής κατανάλωσης; Όχι, ούτε θέλει ούτε μπορεί. Ας μας παρατήσει, λοιπόν, στη φτώχεια μας κι ας μη μας προκαλεί, γιατί θα πέσουνε σύννεφο οι… (σάπιες) ντομάτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών