Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 13, 2014

Η «ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ», Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΠΟΛΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΣ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

xeri-xeri 
Γράφει ο Αντίοχος. 

Μια άλλη εκδοχή για τον ανασχηματισμό, την οποία ομολογουμένως δεν είχαμε πάρει χαμπάρι εκ πρώτης όψεως, υποστηρίζει το καθεστωτικό «Βήμα». Και πιο συγκεκριμένα, μιλάει για «επέλαση της λαϊκής δεξιάς», την οποία αποδίδει στην πρόθεση του φον Αντωνάκη να κάνει τα γλυκά μάτια στο 16% των ψηφοφόρων των κομμάτων που είναι «δεξιότερα» της ΝΔ και κατά Μπαλτάκον  «είναι εκεί και μας περιμένουν». Ιδού:
«Εξάλλου αναγνωρίζουν όλοι στο πρωθυπουργικό επιτελείο ότι η νέα κυβέρνηση είναι η τελευταία ευκαιρία να επαναπατριστούν «γαλάζιοι» ψηφοφόροι που μετακινήθηκαν σε σχήματα δεξιά της ΝΔ».
Και πως θα......
επιχειρηθεί η επαναπροσέγγιση των «δεξιών» ψηφοφόρων; Όπως επιμένει το «Βήμα», οι… μορφονιοί-ες της «λαϊκής δεξιάς», έχουν πάρει εντολή από τον φον Αντωνάκη, να δημιουργήσουν τεχνητό κλίμα έντασης με τον ΣΥΡΙΖΑ (δηλ. τον μελλοντικό συνέταιρο της νουδούλας στην εξουσία…), για να δημιουργήσουν πόλωση:
«Επίσης ένα άλλο βασικό στοιχείο που τονίζεται από τα ίδια στελέχη είναι ότι η κυβέρνηση με τα στελέχη κυρίως της λαϊκής Δεξιάς που εισήλθαν στο νέο σχήμα, όπως οι ΑργύρηςΝτινόπουλος, Μάκης Βορίδης, Σοφία Βούλτεψη, Βασίλης Κικίλιας, Κώστας Τασούλας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Γιώργος Καρασμάνης, Κώστας Κουκοδήμος και Κατερίνα Παπακώστα, θα πάει σε ευθεία σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της επιχείρησης επαναπατρισμού των δεξιών ψηφοφόρων».
Επανέρχομαι στον Μπαλτάκο… Ο οποίος, στην «εξομολόγησή» του στον Η. Κασιδιάρη, παρατηρεί σε κάποιο σημείο για τον Σαμαρά (όταν αυτός του είπε θριαμβευτικά «στο 2% θα τους πάω» κι ο Μπαλτάκος του αντέτεινε «μ’ αυτά που κάνεις, όχι στο 2%, στο 20% θα τους πας»): «είναι μεγαλοαστός, δε μπορεί να το καταλάβει».
Λοιπόν, ο μεγαλοαστός φον Αντωνάκης, νομίζει ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής που προέρχονται από την ΝΔ, θα… σαγηνευθούν από τον Ντινόπουλο (!!!), την Βούλτεψη (!!!), τον Γιακουμάτο (!!!), τον Βορίδη (!!!) και τους υπολοίπους και θα επιστρέψουν. Αφήστε τον να το νομίζει…

1 σχόλιο:

  1. Αντωνάκη, το μόνο πράγμα που θα "επαναπατρίσεις" είναι τα τέτοια μας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών