Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 12, 2014

Εντολή των Εβραίων της Ελλάδος (ΚΙΣ) στο Σαμαρά: "ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙ (ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ), ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ! "

american-jewish-committee-greece-3225919-ver1-0-640-480
Γράφει ο Αντίοχος.

Στημένη ανακοίνωση με την οποία δήθεν ανησυχούν για την υπουργοποίηση του Μάκη Βορίδη, εξέδωσαν οι σιωνιστές του ΚΙΣ (προκειμένου να τον εμφανίσουν ως… εχθρό τους, μήπως και τσιμπήσει κανένας ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής και αγαπήσει τη νουδούλα…). Μάταιος ο κόπος τους βεβαίως, αλλά υπάρχει στην ανακοίνωση ένα σημείο που θα πρέπει να κάνει τον φον Αντωνάκη να ανησυχεί πραγματικά και να κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα. Πιο συγκεκριμένα, οι σιωνιστές εκφράζουν τη ......
μεγάλη ανησυχία τους για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις πρόσφατες εκλογές, επισημαίνουν ότι ο φον Αντωνάκης και η τετράδα των διωκτών (Βορίδης, Δένδιας, Αθανασίου, Λαζαρίδης) απέτυχαν στο έργο που τους είχαν αναθέσει (να εξαφανίσουν την Χρυσή Αυγή) και τέλος αποφασίζουν και διατάσσουν (με την υποκριτική έκφραση «εκφράζουμε τις προσδοκίες μας»…), την σημαντική ένταση της καταστολής κατά του Κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών. Ιδού:
«Έχοντας πρόσφατα τα πολύ ανησυχητικά αποτελέσματα των εκλογών, που δείχνουν ότι οι μέχρι σήμερα πολιτικές και προσπάθειες της Κυβέρνησης για την καταπολέμηση των φαινομένων αυτών δεν αποδείχθηκαν επαρκείς, εκφράζουμε τις προσδοκίες μας ότι αυτές θα ενισχυθούν σημαντικά».
(ΥΓ) 1: Το’ χω ξαναγράψει και το επαναλαμβάνω και τώρα: οι σιωνιστές δεν ικανοποιούνται μόνο από καλές προθέσεις και προσπάθειες. Θέλουν και αποτελέσματα. Κι όσο δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, τόσο θα τρίζουν οι καρέκλες του φον Αντωνάκη και των υπόλοιπων πρωταγωνιστών των «ανεπαρκών» διώξεων.

1 σχόλιο:

  1. πως μοιαζουν οι καταραμενοι οβριοι ,τους αφηνει ο θεος να χωνονται περισοτερο στην αμαρτια , η κολαση τους περιμενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών