Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 05, 2014

Η επόμενη μέρα για το Εθνικιστικό Κίνημα


Η επόμενη μέρα για το Εθνικιστικό Κίνημα

Η μάχη των εκλογών έλαβε τέλος και κατά γενική ομολογία μας ανέδειξε ως τους μόνους νικητές! Ο Λαϊκός Σύνδεσμος αύξησε το ποσοστό του, όντας ο μόνος συνδυασμός που κατάφερε να το κάνει αυτό, κατά τρις περίπου μονάδες. 536,442 υπερήφανοι Έλληνες επέλεξαν να μας στηρίξουν. Επέλεξαν να δώσουν ένα γερό χαστούκι στο σύστημα και να βροντοφωνάξουν ότι η προδοσία, το ξεπούλημα της Πατρίδος και οι παράνομες μεθοδεύσεις κατά ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, δεν θα περάσουν. Τι κι αν μας φίμωσαν, τι κι αν μας συκοφάντησαν, όσο κανέναν, τι κι αν κυριολεκτικά μας εξαφάνισαν. Κάποιοι δεν πείστηκαν!Κάποιοι δεν φοβήθηκαν!Κάποιοι τόλμησαν!
Είμαστε το μόνο υγιές Κίνημα της χώρας καθώς......
δεν έχουμε διαβρωθεί, έχουμε παραμείνει ακέραιοι στις θέσεις μας και καταγράφουμε μια σταθερή, σταδιακή, άνοδο από την ημέρα που μπήκαμε στο κοινοβούλιο. Όλοι οι άλλοι είναι σε πτώση, σε παρακμή. Ο πολυδιαφημισμένος ΣΥΡΙΖΑ έπεσε εν μέσο κρίσης κατά μια μονάδα την ώρα που θα έπρεπε να είχε ξεπεράσει το 30%, η ΝΔ έπεσε 7 μονάδες, το ΠΑΣΟΚ που έγινε Ελιά μείωσε το ποσοστό του κατά 50%, καθώς ΑΝΕΛ και ΔΗΜΑΡ ουσιαστικά εξαφανίστηκαν.Από το ίδιο κιόλας βράδυ της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, όλοι στάθηκαν στην άνοδο της "ακροδεξιάς", του "ναζιστικού μορφώματος", όπως μας αποκαλούν πλέον επίσημα. Κανείς δε σχολίασε την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ ή τη δεύτερη θέση της ΝΔ, τίποτα δεν ήταν πιο σημαντικό γ’ αυτούς από την άνοδο της Χρυσής Αυγής και την εδραίωση της ως την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Αυτό που παραδέχονται άπαντες είναι ότι πλέον η ψήφος στο Κίνημα μας είναι συνειδητή και δεν αποτελεί μια στείρα ψήφο διαμαρτυρίας ή αγανάκτησης. Έχουμε πλέον πέραν του μισού εκατομμυρίου συνειδητοποιημένων ψηφοφόρων στο πλάι μας. Μισό εκατομμύριο Ελλήνων πολιτών που αψηφούν την κρατική τρομοκρατίας, δεν πιστεύουν στις διώξεις, ασπάζονται την Ιδεολογία και τις Θέσεις μας και δηλώνουν πίστη στον Αρχηγό! Ο στόχος μας πλέον είναι ξεκάθαρος και είναι το να κάνουμε τους ψηφοφόρους, συναγωνιστές. Αυτό ακριβώς που φοβάται το σύστημα!
Σε μια πρόσφατη εκπομπή του "μεγάλου" καναλιού, ένας Συριζαίος αποκάλυψε το βρόμικο σχέδιο του συστήματος εναντίων μας. Όπως χαρακτηριστικά είπε, "στόχος μας είναι να αποκόψουμε τους ψηφοφόρους από το κόμμα. Να μην έρχονται σε επαφή με τους βουλευτές, να μην πηγαίνουν στα γραφεία και τις συγκεντρώσεις τους". Αυτόν το στόχο βέβαια είχαν και κάποιοι άλλοι όπως είχαν γράψει σε μια προκήρυξη πριν μερικούς μήνες…
Δεν χωράει αμφιβολία μιας και το ομολογούν ευθαρσώς ότι ακολουθούν ένα συνεχές σχέδιο τρομοκρατίας. Πρώτα οι δολοφονίες, μετά η προκήρυξη που έλεγε ξεκάθαρα ότι όποιος διαβαίνει τις πόρτες των γραφείων μας είναι εν δύναμη στόχος, μετά το πόρισμα Κλάπα που έλεγε και αυτό με τη σειρά του ότι όποιος παρευρίσκεται είτε σε γραφεία, είτε σε ανοιχτές συγκεντρώσεις μπορεί να κατηγορηθεί για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και τέλος οι συνεχείς κλιμακούμενες επιθέσεις που έλαβαν χώρα, προεκλογικά, κατά γραφείων, μελών και υποψηφίων, με αποκορύφωμα την προχθεσινή στα καινούργια γραφεία της Λέσβου οπού παρακρατικοί αριστεριστές προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές. Την επίθεση χαιρέτησαν σύσσωμα τα καθεστωτικά μέσα και ο ΣΥΡΙΖΑ οπού μετά από λίγο ανέλαβε, πανηγυρίζοντας, την ευθύνη. Η αστυνομία από την άλλη παρέμεινε απλός παρατηρητής χωρίς να κάνει καμία σύλληψη και είδαμε και ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο με αστυνομικούς και κουκουλοφόρους με στειλιάρια να διαπραγματεύονται κατά τη διάρκεια της επίθεσης.
Η επόμενη μέρα των εκλογών μας βρίσκει στην τρίτη θέση, με μια ψοφοαριστερά να βρίσκεται μετά βίας στην πρώτη και τη Χούντα των Σαμαρο-Βενιζέλων να καυχιέται ακόμα και με αυτό το αποτέλεσμα. Καυχιούνται διότι γνωρίζουν ότι με αυτά τα ποσοστά, σε ενδεχόμενες εθνικές εκλογές, θα μπορούσαν έστω και βεβιασμένα με νέες συνεργασίες να παραμείνουν στην εξουσία. Η μόνη δύναμη ανατροπής στη χώρα είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος. Οι Έλληνες έδειξαν ότι δεν εμπιστεύονται τον ΣΥΡΙΖΑ και στο δίπολο μεταξύ αυτού και του Σαμαρά, επέλεξαν τον δεύτερο ακόμα και αν τους κόβει μισθούς και  συντάξεις. Όταν βλέπουν ότι το υποτιθέμενο "νέο" είναι το ίδιο και χειρότερο από το παλιό, επιλέγουν να παραμείνουν στο γνωστό και "σίγουρο".
Στόχος μας να σπάσουμε αυτό το δίπολο μεταξύ της προδοτικής ψοφοδεξιάς και της ανθελληνικής ψευτοαριστεράς. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει πουθενά αλλού παρά στη συνείδηση του Έλληνα. Τα ΜΜΕ θα συνεχίσουν να καλλιεργούν αυτό το διχασμό και να αποκλείουν τους Έλληνες Εθνικιστές που εκτός του ότι είμαστε οι μόνοι καθαροί, οι μόνοι με ξεκάθαρο, εφαρμόσιμο και ριζοσπαστικό πρόγραμμα, έχουμε και μια Ιδεολογία που είναι πάνω από την "αριστερά" και την "δεξιά' καθώς εμπεριέχει στοιχεία και των δυο.Στόχος μας είναι να ακούσουν όλοι οι Έλληνες τον καθαρό ελληνικό λόγο της Χρυσής Αυγής. Να έρθουν σε προσωπική επαφή με το Κίνημα και να μας γνωρίσουν ουσιαστικά  απ’ την αρχή. Χρέος μας να γίνουμε όλοι κοινωνοί της Ιδέας, του λόγου και των θέσεων του Κινήματος. Να διαδώσουμε την Ιδεολογίας μας, να εξηγήσουμε τις προθέσεις μας και να γκρεμίσουμε τους μύθους και τις συκοφαντίες. Έτσι, σταδιακά, θα αποκτήσουμε και περισσότερους συναγωνιστές.
Έχουμε να επιτελέσουμε ένα τεράστιο έργο αλλά όχι ανέφικτο.
Σε προσωπικό επίπεδο, ο καθένας από εμάς πρέπει να βελτιωθεί όσο γίνετε περισσότερο. Η συνεχής εξέλιξη και αυτοβελτίωση αποτελούν την ουσία της Ιδεολογίας μας. Η βελτίωση του καθενός, θα βελτιώσει εν γένει το Κίνημα και άμεση απόρροια αυτού θα είναι η καλύτερη αντιμετώπιση της πολεμικής του συστήματος και η προσέλκυση όλο και περισσότερων συμπατριωτών που με τον καιρό θα γίνουν συναγωνιστές. Στόχος μας να ενθαρρύνουμε πρωτίστως τους απλούς υποστηρικτές/ψηφοφόρους ώστε να αρχίσουν να συμμετέχουν εμπράκτως στον Εθνικό και πολιτικό μας Αγώνα και εν συνεχεία να προσεγγίσουμε την μεγάλη μάζα αυτών που απείχαν από τις εκλογές και να τους δείξουμε ότι είμαστε ο μόνος πολιτικός φορέας, το μόνο Ιδεολογικό Κίνημα που μπορεί να πάει κόντρα στο κατεστημένο. Κόντρα στη νέα τάξη πραγμάτων, κόντρα σε πάσης φύσεως συμφέροντα και νταβατζήδες. Στόχος μας να δείξουμε ότι είμαστε το νέο που θα γκρεμίσει το παλιό. Στόχος μας να γίνει η Ελλάδα ένας απέραντος στρατός Εθνικιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών