Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 02, 2014

Στο «Ποτάμι» ευελπιστεί να αναβαπτιστεί το κλεπτο - ΠΑΣΟΚ


Στο «Ποτάμι» ευελπιστεί να αναβαπτιστεί το κλεπτο - ΠΑΣΟΚ

Την αναίσχυντη προεκλογική εκστρατεία του Θεοδωράκη την είδαμε όλοι. Η πιο σοβαρή προσπάθεια σύσσωμου του κομματικού μηχανισμού του «Ποταμιού» ήταν ώστε να μην προβληθεί ουδεμία θέση του εν λόγω αποκόμματος της κλεπτοαριστεράς. Ο στόχος ήταν να μπερδέψει τον Ελληνικό Λαό, ώστε να πάρει ένα κομμάτι ψήφων και να το προσφέρει βορά στο ΠΑΣΟΚ.
Σε όλα τα πάνελ της χώρας παρατηρούταν η εξής εικόνα. Βρίσκονταν προσκεκλημένοι πάντα εκπρόσωποι του «Ποταμιού», παρά το γεγονός ότι εφόσον ήταν νέο κόμμα, δεν θα έπρεπε να έχει τόση προβολή  και απουσίαζαν οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, ενός κόμματος που......
βάσει νόμου θα έπρεπε να λαμβάνει κάποια προβολή των θέσεων του. Πολυσέλιδα υπήρξαν τα ρεπορτάζ των εφημερίδων για τον υπάλληλο του Μπόμπολα, όπου σχολίαζαν ακόμα και το σακίδιο του. Ο πλήρης ευτελισμός της πολιτικής ζωής του τόπου.
Τελικώς παρά το γεγονός ότι οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις έβγαζαν ότι το «Ποτάμι» θα πάρει 15%, κατέληξε να λάβει ένα 6% που εξευτέλισε πραγματικά το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το οποίο πρέπει να προβεί σε πειθαρχικούς ελέγχους για την ξευτίλα των δημοσκοπήσεων του.
Ευθύς αμέσως μετά τις εκλογές, ο Θεοδωράκης, ως γνήσιο τέκνο του πιο σάπιου πολιτικαντισμού, έσπευσε να εκμεταλλευτεί τους ψηφοφόρους του, εντασσόμενος στην ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Έτσι το colpo gross του κλεπτο – ΠΑΣΟΚ είχε μια κάποια επιτυχία, αφού παρά την εκλογική του καθίζηση κατάφερε να εκλέξει 4 πασόκους ευρωβουλευτές. 2 από την Ελιά και 2 από το «Ποτάμι».
Σήμερα με συνέντευξη του στην εφημερίδα του Μπόμπολα, ο αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, καλωσόρισε το «Ποτάμι» και τους ψηφοφόρους που αυτό κορόιδεψε στις αγκάλες του ΠΑΣΟΚ και του επικυρίαρχου Σουλτς. Συγκεκριμένα είπε: «Κατ’ αρχάς θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι για πρώτη φορά το Ποτάμι, στο επίπεδο του Ευρωκοινοβουλίου, δήλωσε μία ταυτότητα. Και είναι θετικό το γεγονός ότι επέλεξε την ένταξη στην ομάδα των Ευρωπαίων Δημοκρατών και Σοσιαλιστών. Αυτό ειλικρινά το χαιρετίζω, γιατί η ομάδα αυτή στην οποία ανήκει το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, άρα και το ΠΑΣΟΚ με την Ελιά, είναι ο πυλώνας της νέας αφήγησης για την Ευρώπη.»
Πλέον γίνεται αντιληπτό σε όλο τον Ελληνικό Λαό την συμπαιγνία που έπαιξαν ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΜΜΕ – Μπόμπολας, προκειμένου να λάβει ποσοστά το «Ποτάμι» του πασόκου Σταύρου Θεοδωράκη. Το σχέδιο ήταν να ψηφίσουν «Ποτάμι» όσοι γύρισαν την πλάτη στο κλεπτο – ΠΑΣΟΚ και αργότερα αυτοί οι ψήφοι να επιστραφούν στην εγκληματική οργάνωση που λειτουργεί υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος, δια της πλαγίας οδού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών