Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 02, 2014

Νεοδημοκράτες του ΕΒΕΑ: Η μέχρι σήμερα αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής απέτυχε παταγωδώς

Πληθαίνουν οι φωνές αντίδρασης εναντίον της ανήθικης και απαράδεκτης αντιμετώπισης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα όσα αναφέρει με κείμενό του στην «Ελευθεροτυπία» ο Γ.Γ. του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και πολιτευτής της ΝΔ, Νίκος Σοφιανός, το οποίο έχει τον γενικό τίτλο «Εάν ήμουν ο Σαμαράς θα άλλαζα πλεύση» και ανάμεσα σε άλλα θέματα αναφερόμενος στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λέει τα εξής:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η μέχρι σήμερα αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής εκ μέρους του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» (αλήθεια το ΚΚΕ είναι μέρος του;) απέτυχε παταγωδώς, αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά ότι οι διώξεις και οι φυλακίσεις...
δυναμώνουν το κόμμα αυτό και το κατέστησαν τρίτη πολιτική δύναμη με αυξητικές τάσεις. Αντί οι κατά περίπτωση κρατικοί υπεύθυνοι να κάνουν τους δημοσιογράφους απλά διαπιστώνοντας την άνοδο της Χρυσής Αυγής ας εξετάσουν κάποτε τα αίτια ύπαρξής της, αντί να βάζουν φυλακή εκλεγμένους βουλευτές χωρίς να είναι καλά δεμένο το κατηγορητήριο ας στείλουν αστυνομικούς στον Άγιο Παντελεήμονα να αντικαταστήσουν το ρόλο της Χρυσής Αυγής για να δοθεί αίσθημα ασφάλειας στους εκεί πολίτες, αντί να απαγορεύουν τα συσσίτια μόνο για Έλληνες ας οργανώσουν δεκαπλάσια συσσίτια για Έλληνες και ξένους, αντί να κανακεύουν τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες ας αποκτήσει η Ελλάδα κάποτε μια σοβαρή μεταναστευτική πολιτική! Τόσο απλά λύνεται το θέμα της Χρυσής Αυγής!

Δεν θεωρούμε ότι χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι περισσότερο από την δική μας πλευρά, πέρα από το ότι οι αστήριχτες και ασόβαρες έννοιες του «συνταγματικού τόξου» και της «εγκληματικής οργάνωσης» έχουν εξευτελιστεί πλήρως με το, έτσι κι αλλιώς, σαθρό περιεχόμενό τους.
Η Αληθινή Δικαιοσύνη και η Λαϊκή Απαίτηση είναι σαφείς ως προς την διαδικασία που πρέπει να τηρηθεί: Άμεση αποφυλάκιση του αδίκως κρατουμένου Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και των υπολοίπων Βουλευτών της.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών