Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 04, 2014

ΤΩΡΑ!!! Εκατοντάδες Έλληνες βροντοφωνάζουν στο Σύνταγμα για την απελευθέρωση του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.... ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΡΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!


Εκατοντάδες φίλοι, υποστηρικτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής έχουν σπεύσει στο Σύνταγμα προκειμένου να υποδεχτούν τους τρεις προφυλακισμένους βουλευτές του κόμματος. Η Αστυνομία έχει κλείσει τους δρόμους γύρω από τη Βουλή, ενώ.....
έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Αυτή τη στιγμή εκατοντάδες Εθνικιστές με σημαίες του κόμματος, αλλά και γαλανόλευκες έχουν συγκεντρωθεί μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και φωνάζουν συνθήματα όπως «Όχι φυλακές για τους εθνικιστές», υπερασπιζόμενοι τον Αρχηγό του Λαϊκού Συνδέσμου, Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τους άλλους δύο βουλευτές, Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό και καταδικάζοντας ταυτόχρονα την σκευωρία της κυβέρνησης κατά της Χρυσής Αυγής.

Ήδη η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Αμαλίας προκειμένου να μην υπάρχει πρόσβαση στην πλαϊνή είσοδο του κτιρίου της Βουλής. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Βουλής οι τρεις βουλευτές αναμένεται να παρευρεθούν στη συζήτηση για την άρση ασυλίας τους που αναμένεται να ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sumbainei-twra-ekatontades-ellhnes-apaitoun-thn-amesh-apofulakish-twn-polit#ixzz33eg6FGgs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών