Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 04, 2014

Defencenet: Έρχονται αποκαλύψεις για υπουργούς και στελέχη της ΝΔ - 77 βουλευτές δεν ψήφισαν την άρση ασυλίας

Το έγκυρο defencenet έγραψε σήμερα για την συγκλονιστική παρουσία και τις ομιλίες των Ν. Μιχαλολιάκου, Χρ. Παππά και Γιάννη Λαγού για τις άρσεις ασυλίας τους.

Συγκίνηση και πίστη για τη τελική νίκη. Με αυτά τα συναισθήματα έγιναν δεκτοί τόσο ο φυλακισμένος Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Ν. Μιχαλολιάκος στη Βουλή, όσο και ο θεωρητικός του λαϊκού ριζισπαστισμού βουλευτής Χ.Παππάς, αλλά και ο βουλευτής Γ.Λαγός από στελέχη του κόμματος που τους περίμεναν στην Βουλή για να τους αποθεώσουν.

Το "κλου": Ο άμεσα εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο Siemens προεδρεύων της Ολομέλειας Χρήστος Μαρκογιαννάκης ζήτησε από τον κ. Χρήστο Παππά να ανακαλέσει την φράση...
«είστε άθλιοι και αχρείοι» γιατί φαίνεται αναγνώρισε τον εαυτό του μέσα σε αυτή την γενική τοποθέτηση του προφυλακισμένου βουλευτή.

Το τελικό αποτέλεσμα με τους 77 βουλευτές να αρνούνται να υπερψηφίσουν την ασυλία των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου, δείχνει ότι έχει διαρραγεί το μέτωπο κατά των εθνικιστών. Σε αυτό το αποτέλεσμα να πούμε ότι περιλαμβάνονται και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψηφίζουν, αλλά... αρνούνται να βγει το κόμμα εκτός νόμου.

Προηγουμένως, κατά τη μεταφορά των φυλακισμένων βουλευτών δεκάδες στελέχη μέσα στην Βουλή και χιλιάδες εκτός Βουλής ενθάρρυναν τον εθνικιστή ηγέτη να μην λυγίσει με συνθήματα όπως: «Άκου αρχηγέ και άκου το καλά, ξεφτίλισε το σύστημα για άλλη μια φορά».

Κάποιοι "πραιτωριανοί" της φρουράς της Βουλής που επιχείρησαν να αρπάξουν από το χέρι τον ηγέτη του κόμματος που κέρδισε σχεδόν το 10% στις πρόσφατες ευρωεκλογές, εισέπραξαν την προειδοποίηση του Ν.Μιχαλολιάκου: «Μη με ακουμπάει κανείς! Είμαι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου. Μην τολμήσει κανείς να με ακουμπήσει» για να γίνει δεκτός με ζητωκραυγές από τα στελέχη του κόμματος που περίμεναν μέσα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά η Ολομέλεια λειτουργούσε με κλειστούς τους διαδρόμους του κοινοβουλίου. Τουλάχιστον για πρώτη φορά μετά την αλήστου Μνήμης "Συμβουλευτική"...

Αν κάτι έχει μείνει μέσα από όλη την διαδικασία είναι το ζήτημα που υπάρχει με τους εισαγγελείς του Κορυδαλλού, οι οποίοι δεν επέτρεψαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα σε εκλεγμένους αντιπροσώπους του ελληνικού λαού να μην παρίστανται στις συνεδριάσεις! Έχουν αυτό το δικαίωμα;

Υπάρχουν σαφείς νομικές εκτιμήσεις ότι έστω και αν επέστρεφαν στην φυλακή, είναι υποχρεωμένοι οι εισαγγελείς εκ του νόμου να επιτρέπουν στους εκλεγμένους αντιπροσώπους να παρίστανται. Ο,τιδήποτε άλλο είναι καταπάτηση του Συντάγματος και βέβαια υπάρχουν ευθύνες.

Αντιληπτό το ότι η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη και οι δικαστικοί έρχονται σε δύσκολη θέση σε ό,τι αφορά την ερμηνεία ορισμένων νόμων. Αλλά σε ότι αφορά την παρουσία εκλεγμένων λαϊκών εκπροσώπων δεν υπάρχει ενδιάμεση ερμηνεία. Ακόμα και με επ' αυτοφώρο σύλληψη να είχε γίνει που φυσικά δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Κατά τα λοιπά η εμφάνιση των φυλακισμένων το πάθος και τα επιχειρήματα τους έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση τη Νέα Δημοκρατία.

Οι αποκαλύψεις για Γ. Μουρούτη και λοιπούς υπουργούς και βουλευτές θα συνεχιστούν και με ντοκουμέντα. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Εκτός και αν περιμένουν τις εθνικές εκλογές για να "τηγανίσουν" αυτούς που τους κυνήγησαν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών