Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 20, 2014

ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ…

TROIKA-20-09_slide-340x215

Δεδομένο θεωρούν οι δανειστές το νέο πακέτο λιτότητας, προκειμένου να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό – Το φθινόπωρο θα πάρουν σάρκα και οστά οι συζητήσεις για το χρέος των 321 δισ. ευρώ, αλλά και τα υπόλοιπα καυτά ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα.«Φαρμακερή» θα είναι η τελευταία, για το δεύτερο μνημόνιο, αξιολόγηση από την τρόικα που θα γίνει τον Σεπτέμβριο και θα κρίνει την εκταμίευση της δόσης των 8,9 δισ. ευρώ που απομένει να πάρει η Αθήνα από την ευρωζώνη και το ΔΝΤ έως το τέλος του 2014. «Ενδεχομένως, η επόμενη επιθεώρηση από την.......
τρόικα να είναι και η τελευταία. Δεν ξέρουμε, όμως, πόσο θα κρατήσει», δήλωσε χθες αξιωματούχος της κυβέρνησης, δίνοντας ένα πρώτο στίγμα για το δύσκολο «τεστ» του φθινοπώρου.
Να σημειωθεί ότι εκείνη την περίοδο θα πάρουν σάρκα και οστά οι συζητήσεις για το χρέος των 321 δισ. ευρώ, αλλά και τα υπόλοιπα καυτά ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα και αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο της ίδιας ατζέντας.
Πρόκειται για τις αποφάσεις για το δημοσιονομικό και το χρηματοδοτικό κενό οι οποίες αποτελούν ήδη πρόκριμα για νέα μέτρα που θα τυλίξουν τη χώρα και τα νοικοκυριά σε ένα τρίτο μνημόνιο. Οι τελευταίες εκθέσεις από Βρυξέλλες και Ουάσινγκτον που είδαν το φως της δημοσιότητας σπρώχνουν την Αθήνα σε ένα νέο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής.
Θεωρούν δεδομένο το νέο πακέτο λιτότητας προκειμένου να κλείσει η «τρύπα» στο δημοσιονομικό πεδίο που, σύμφωνα με την τρόικα, φτάνει τα 3,7 δισ. ευρώ. «Πονοκέφαλο» συνιστά για το Μαξίμου και το χρηματοδοτικό «κενό», που υπολογίζεται σε 12,6 δισ. ευρώ από το ΔΝΤ.
Την περίοδο 2012-2013 το Δημόσιο είχε μείωση στα έσοδα από το πετρέλαιο θέρμανσης κοντά στα 300 εκατ. ευρώ, ενώ και φέτος εκτιμάται ότι οι εισπράξεις από τους φόρους στο πετρέλαιο θέρμανσης θα υπολείπονται έναντι των στόχων.Στα σχέδια της κυβέρνησης είναι και η ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνουν διαδικτυακά το υπουργείο Ανάπτυξης και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για τους «κρυφούς φόρους» με τους οποίους επιβαρύνονται υπέρ τρίτων… Πως είπατε; Εσείς, θα ψηφίσετε και τι θα ψηφίσετε την επόμενη φορά; 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών