Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 27, 2014

Ηλίας Παναγιώταρος στον Guardian: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει παρά τις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στον Guardian και τον δημοσιογράφο Antony Loewenstein έξω από το Εφετείο όπου σχεδόν καθημερινά συγκεντρώνονται οι βουλευτές, τα στελέχη και απλά μέλη του Κινήματος για να διαμαρτυρηθούν για την σκευωρία και να συμπαρασταθούν στους Συναγωνιστές βουλευτές που υφίστανται παράνομες πολιτικές διώξεις.

Για την άνοδο της Χρυσής Αυγής ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε άνοδο. Η υποστήριξη του κόσμου μεγαλώνει παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει αποδυθεί σε μια δίωξη -100% πολιτική- εναντίον της Χρυσής Αυγής. Κάθε μέλος της Χρυσής Αυγής πιστεύει στο έθνος, την κληρονομιά, την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια».

Στη συνέχεια επαίνεσε τον Πούτιν και τη Ρωσία σημειώνοντας...
πως σύντομα θα γίνει η ηγετική υπερδύναμη του κόσμου. "Μου άρεσε που η Μόσχα άρχισε τις παρακολουθήσεις εναντίον των ΜΚΟ. Εδώ στην Ελλάδα το 99% από αυτές θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη, καθώς είναι πράκτορες της παγκοσμιοποίησης".

Αναφορικά με το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης επαίνεσε το κράτος του Ισραήλ και είπε πως θα ήθελε να αντιγράψει τους νόμους που εφαρμόζει κατά της λαθρομετανάστευσης. Το ίδιο έκανε και ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τόνι Άμποτ. Όσο για τους μυριάδες λαθρομετανάστες που εισβάλλουν καθημερινά από τα σύνορα τόνισε: «Αν οι Σύριοι, Λίβυοι ή οι Ιρακινοί θέλουν να πάνε κάπου, ας πάνε στις ΗΠΑ που προκάλεσε τους πολέμους στις χώρες τους. Ας τους πάρουν οι Αμερικανοί».

Για τις φωτογραφίες 30ετίας που αποτελούν μέρος μιας υποτιθέμενης απόρρητης ανακριτικής διαδικασίας και διέρρευσαν για ακόμη μια φορά στον καθεστωτικό Τύπο απάντησε: "Τι κι αν ο ηγέτης μας φωτογραφήθηκε πριν από 40 χρόνια; Αν ρωτήσετε κάθε έναν από τους ηγέτες στην Ευρώπη τι έκαναν πριν από δεκαετίες θα μπορούσατε να βρείτε πολλές... ενδιαφέρουσες ιστορίες".

Ο δημοσιογράφος του Guardian συνομίλησε και με τον Δρ. Επαμεινώνδα Στάθη, υποψήφιο ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος δήλωσε πως αγωνίζεται για τα πατριωτικά, εθνικιστικά πιστεύω του, όλη του τη ζωή και ότι τα τελευταία 40 χρόνια οι διαδοχικές κυβερνήσεις κατέστρεψαν την οικονομία της Ελλάδας. Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα, εξήγησε, είναι ένα κόμμα που θα σέβεται την ελληνική κληρονομιά και αυτό είναι μόνο η Χρυσή Αυγή.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών