Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 05, 2014

ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ!

MIXALOLIAKOS

Νόμισαν ότι θα μας φοβίσουν, ότι θα δειλιάσουμε. Πίστεψαν ότι η τρομοκρατία τους, οι διώξεις τους, οι δολοφονίες τους θα μας σταματήσουν. Φαντάστηκαν  ότι τελείωσαν μαζί μας, ότι μας εξαφάνισαν. Έκαναν όμως λάθος, υπολόγισαν για εμάς χωρίς εμάς. Έκαναν λάθος γιατί δεν είμαστε σαν αυτούς, είμαστε διαφορετικοί, είμαστε ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, είμαστε ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
Δεν είμαστε παιδιά κάποιου κομματικού σωλήνα, δεν είμαστε υπηρέτες του διεφθαρμένου κλεπτοκρατικού τόξου. Δεν θα γίνουμε ποτέ σαν αυτά τα παμφάγα υλιστικά εξουσιαστικά αποβράσματα της μίζας, της κλεψιάς, της ρουφιανιάς, του δωσιλογισμού. Δεν θα γίνουμε ποτέ σαν αυτούς γιατί είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.  Γιατί η.....
ΠΙΣΤΗ μας είναι δυνατότερη και από την φωτιά.  Γιατί τα όνειρα μας μας δεν μας επιτρέπουν να συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο από τη ΝΙΚΗ.
Οι φυλακές τους δεν μας φοβίζουν γιατί οι ΙΔΕΕΣ μας και οι καρδιές μας είναι πάντοτε ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ και ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΕΣ. Γιατί ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ σημαίνει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΠΙΣΤΗ και ΑΦΟΣΙΩΣΗ. Γιατί ο ΑΓΩΝΑΣ για την ΛΕΥΤΕΡΙΑ της Πατρίδας δεν χωράει καμία υποχώρηση και κανέναν συμβιβασμό. Γιατί αν συμβιβαστούμε θα έχουμε προδώσει τα ΙΔΑΝΙΚΑ μας, την ίδια την ύπαρξη μας. Αντιστεκόμαστε σε όλους αυτούς τους ξεπουλημένους  της εξουσίας και της κλεπτοκρατίας. Στους διεφθαρμένους της παρα-δικαστικής συνομοταξίας. Αντιστεκόμαστε στην Χούντα της ψευτοδιανόησης, της υποκουλτούρας, της κατευθυνόμενης ρυπαρογραφίας – δημοσιογραφίας. Αντιστεκόμαστε και Αγωνιζόμαστε για το μέλλον του ΕΘΝΟΥΣ, για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, για μια ΕΛΛΑΔΑ που θα ανήκει μόνο στους ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ,  ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
…ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ, ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΟΞΑΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ…
Ζήτω η Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών