Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 05, 2014

Ο γίγαντας Γιάννης Λαγός έκανε τις ανακρίτριες να κάθονται "σούζα" μπροστά του... Τους έκανε αυτός ανάκριση και όχι αυτές...


Ούτε μια ερώτηση δεν τόλμησαν να κάνουν στον Συναγωνιστή Λαγό - Νομικό εύρημα των ανακριτριών η πρόσθετη κατηγορία

Για δύο ώρες βρέθηκε ο παράνομα προφυλακισμένος Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός στο γραφείο των ανακριτριών και οι εφέτες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου δεν τόλμησαν να του κάνουν ούτε μια ερώτηση για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης", καθώς γνωρίζουν πως οι Συναγωνιστές είναι αθώοι.
Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής μάλιστα ζήτησε επίμονα να απαντήσει για τις ανύπαρκτες κατηγορίες που του αποδίδονται και αφού δεν δέχθηκε καμία ερώτηση, απευθυνόμενος προς τις Κλάπα και Δημητροπούλου τους είπε πως δεν τις θεωρεί ανακρίτριες, αλλά επίορκες δικαστικές λειτουργούς σε εντεταλμένη υπηρεσία.
Οι ανακρίτριες για την πρόσθετη ανύπαρκτη κατηγορία επέβαλαν στον Συναγωνιστή Λαγό, όπως και στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, τους περιοριστικούς όρους του κατ΄ οίκον περιορισμού και της στέρησης εξόδου από τη χώρα.
Αυτό είναι νομικά απαράδεκτο, καθώς......
δεν υφίσταται κατηγορία διακεκριμένης οπλοκατοχής και τροφοδότησης "εγκληματικής οργάνωσης" με ένα όπλο!
Το εν λόγω όπλο μάλιστα που είχε βρεθεί από την πρώτη στιγμή που έγιναν οι παράνομες συλλήψεις στις 28 Σεπτεμβρίου 2013 προοριζόταν για την ασφάλεια του Συναγωνιστή Λαγού που ήταν και παραμένει στόχος τρομοκρατικών επιθέσεων.
Η εισαγγελέας Νταγιάντα που είχε διεξάγει την κύρια ανάκριση και κατόπιν ο ανακριτής Γεωργουλέας είχαν κρίνει την εν λόγω οπλοκατοχή ως πλημμέλημα. Οι εγκάθετες ανακρίτριες όμως μήνες μετά, επειδή ακριβώς βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία, μετέτρεψαν αυτήν την κατηγορία σε "διακεκριμένη οπλοκατοχή και τροφοδότηση εγκληματικής οργάνωσης".
Ξεκάθαρος τους στόχος η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και η παρεμπόδιση του νόμιμου πολιτικού Αγώνα του κόμματος.
Η φωνή της Αλήθειας, η φωνή της Χρυσής Αυγής δεν φιμώνεται! Ο Αγώνας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος θα συνεχιστεί μέχρι την τελική Νίκη!

1 σχόλιο:

  1. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν υπάρχει λογικός ανθρώπινος νούς να τα επεξεργαστεί και να τα πιστέψει! Όσο βλάκας συριζαίος και να είσαι, όσο καμένο κι αν είναι το μυαλό σου από τον πολύ ριζοσπάστη, δεν μπορεί να πιστέψεις ότι υφίσταται και λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από επαγγελματίες εισαγγελείς και μάλιστα του Αρείου Πάγου διακεκριμένη οπλοκατοχή με ένα όπλο, το οποίο μάλιστα δυνητικά θα μπορούσε να τροφοδοτηθεί με αυτό εγκληματική οργάνωση αποτελούμενη από ψηφισμένους από το λαό μετά από νόμιμες εκλογές βουλευτές οι οποίοι όλοι μαζί με ένα όπλο είναι ύποπτοι μέχρι και ανατροπής της Δημοκρατίας! Σας παρακαλώ όχι άλλη τέτοια δικαιοσύνη!
    Δεν περίμενα ποτέ ότι θα τα ζήσω όλα αυτά! Ανατροπή της Δημοκρατίας στην Ελλάδα από την ΝΔ, 3 - 4 εισαγγελείς και μια εντολή από τον ΑρχιΣιωνιστή Εβραίο David Harris.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών