Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 10, 2014

Γι΄ αυτό φυλακίζει τους Εθνικιστές βουλευτές η Χούντα Σαμαρά: Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με διψήφια ποσοστά και ανοδικές τάσεις


Την διαρκή και συνεχώς αυξανόμενη άνοδο της Χρυσής Αυγής και την εδραίωση της ως Εθνική Αντιπολίτευση επιχειρούν να εμποδίσουν τα παραδικαστικά ενεργούμενα της Χούντας Σαμαρά μέσω των παράνομων πολιτικών διώξεων.

Η παράνομη και αδικαιολόγητη προφυλάκιση του βουλευτή Αττικής και εκπροσώπου Τύπου, Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη ήταν αναμενόμενη, καθώς η Χούντα Σαμαρά δεν μπορεί με κανένα άλλο τρόπο να αναχαιτίσει το ορμητικό εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής.

Η σημερινή δημοσκόπηση της MRB έρχεται να επιβεβαιώσει την επιχειρούμενη αναστολή της πολιτικής δράσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, καθώς η Χρυσή Αυγή καταγράφεται σταθερά ως τρίτη πολιτική δύναμη με 10,6%.

Σε δημοσκόπηση που έγινε από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου εκτίμηση ψήφου εκλογών τα ποσοστά των κομμάτων είναι τα εξής:...


ΣΥΡΙΖΑ 26,8%
Ν.Δ. 24,7%
Χρυσή Αυγή 10,6%
Το Ποτάμι» 8,4%
Ελιά 7,9%
ΚΚΕ 6,4%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,7%
Δημοκρατική Αριστερά 1,6%
Άλλο Κόμμα 8,9%

Ενδεικτική είναι και η συνεχής διαρροή ψηφοφόρων από την ψοφοδεξιά προς την Χρυσή Αυγή (η μεγαλύτερη σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα), η οποία αγγίζει το 6,1%.



Και όλα αυτά από την συστημική εταιρεία δημοσκόπησης MRB, η οποία μέχρι τελευταία στιγμή πριν τις εκλογές έδινε μισά ποσοστά από όσα τελικά έλαβε η Χρυσή Αυγή.

Ο νόμιμος πολιτικός Αγώνας της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών