Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 11, 2014

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ 10% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

siga-mhn-kano-piso 
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Όσον αφορά την εκατόν ογδόντα μοίρες στροφή των σαλτιμπάγκων και φαιδρών μεταπρατών της χαλκευμένης πληροφορίας, ήτοι δημοσιογράφων και των δήθεν προοδευτικών αριστερών και δημοκρατών, για την αναίτια και προκλητική επίθεση των ΜΑΤ εναντίον συγκεντρωμένων Συναγωνιστών μας που έλαβε χώρα στις 4 Ιουλίου, εμπρός από το κτήριο του Αρείου Πάγου, δεν έχουμε να κάνουμε κάποιο επιπλέον σχόλιο, απλά και μόνο να επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά τον ανυπέρβλητο βαθμό της αήθειας και της χυδαιότητας των ΜΜΕ.
Ενώ κατά κανόνα, όταν οι ακροαριστερές συμμορίες των κουκουλοφόρων πυρπολούν και καταστρέφουν και τα ΜΑΤ τους επιτίθενται, φυσικά πάντοτε χλιαρά και χαλαρά, όλοι οι προοδευτικοί καραγκιόζηδες των ΜΜΕ ξεσπούν σε......
καυστικούς χείμαρρους δηλώσεων κατά της κρατικής καταστολής, του απολυταρχικού κράτους, της αστυνόμευσης της κοινωνίας και όλες αυτές τις συνήθεις ανακόλουθες και αλλοπρόσαλλες αρλούμπες τους.
Όταν όμως τα ΜΑΤ αναίτια και προκλητικά έφθασαν στο σημείο να ψεκάσουν με χημικά και να επιτεθούν εναντίον των συγκεντρωμένων που ανέμεναν έξω από τον Άρειο Πάγο τον παράνομα προφυλακισμένο από την αστική δημοκρατία, Αρχηγό μας Νίκο Μιχαλολιάκο και τους επίσης παράνομα προφυλακισμένους Συναγωνιστές μας Γιάννη Λαγό και Χρήστο Παππά, προκειμένου να εκφράσουν την συμπαράστασή τους και όπως ήταν επόμενο κάποιοι εκ των Συναγωνιστών μας αμύνθηκαν αντί να τραπούν σε φυγή στα γύρω στενά, όπως συνήθως πράττουν σε ανάλογες περιπτώσεις οι θρασύδειλοι ακροαριστεροί κουκουλοφόροι,  όλος ο χυδαίος και άθλιος συρφετός των δημοσιογραφίσκων άρχισε για πρώτη φορά στα χρονικά να υπερασπίζεται και να στηρίζει τα ΜΑΤ λες και ήταν τα θύματα και όχι οι θύτες. Αμέσως ανακαλύφθηκαν «έμπειροι» πυγμάχοι μεταξύ των συγκεντρωμένων Χρυσαυγιτών που χτύπησαν με «επαγγελματικές» γροθιές τους «αδύναμους», «άοπλους» και κυρίως «ανεκπαίδευτους» αστυνομικούς, όπως επίσης άλλοι που με «εξειδικευμένες» λαβές πολεμικών τεχνών προέβησαν σε κεφαλοκλειδώματα και ανατροπές.
Με άλλα λόγια το να ρίξεις μια γροθιά ή να ανατρέψεις κάποιον, κάτι το οποίο σαφώς δεν επικροτούμε και δεν προβάλουμε, απλά επισημαίνουμε ότι δυστυχώς συμβαίνει πολλές φορές σε καθημερινούς διαπληκτισμούς μεταξύ αγνώστων στον δρόμο, στο λεωφορείο, στην ουρά που περιμένουμε και σχεδόν όλοι μας κατά καιρούς έχουμε παραστεί μάρτυρες σε τέτοιες θλιβερές σκηνές,  για τους αρουραίους των ΜΜΕ προαπαιτεί εμπειρία και ίσως και δυο μεταπτυχιακά.
Αυτό φυσικά όταν πρόκειται για Χρυσαυγίτες. Ναι! Τι να κάνουμε ηλίθιοι, «εκπαιδευόμαστε να χτυπάμε επαγγελματικά» (σαρκασμός, το διευκρινίζουμε γιατί οι άθλιοι μπορεί να το εκλάβουν ως παραδοχή). Τώρα τελευταία μάλιστα εκπαιδευόμαστε να εξουδετερώνουμε επίσης «επαγγελματικά» τον αντίπαλο εξ αποστάσεως μόνο με την πνευματική μας δύναμη.
Ντροπή σας ψεύτες και συκοφάντες, άθλια γρανάζια, ενός άθλιου συστήματος, που καλύπτετε τον βδελυρό και ύπουλο ρόλο σας με τον μανδύα της δήθεν προοδευτικότητας και δημοκρατίας που είστε περιβεβλημένοι. Πλέον ο αυτοεξευτελισμός σας κατόπιν της συνηγορίας που επιδείξατε προς τις δυνάμεις καταστολής ενάντια σε ειρηνικούς συγκεντρωμένους δεν έχει προηγούμενο και θα αποτελέσει την συνολική σας απαξίωση στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού.
Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα υπάρξει συγκέντρωση συμπαράστασης Εθνικιστών προς τους πολιτικούς κρατούμενους, από φόβο μήπως οι «αδύναμες» και «άοπλες» δυνάμεις καταστολής δεχτούν «αιφνίδια» επίθεση, από «επαγγελματίες» πυγμάχους και «μάστερς των πολεμικών τεχνών» (σας αποκαλύπτουμε ότι διαθέτουμε και Νίντζα, αλλά θα τους εμφανίσουμε εν καιρώ), ίσως, λέμε ίσως, ο και καλά δημοκρατικός και προοδευτικός κόσμος, θα έπρεπε ν’ αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να παρευρίσκονται εκτός της Αστυνομίας και ομάδες «φρουρών του προλεταριάτου» του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) ή κουκουλοφόρων «κοινωνικών επαναστατών» (ΣΥΡΙΖΑ) για να στηρίξουν τα ΜΑΤ και  η δράση τους να προβληθεί από τα ΜΜΕ ως «παρέμβαση αγανακτισμένων πολιτών», κάτι που συνέβαινε κατά κόρον επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, όταν τα ΜΕΑ (Μονάδες Ειδικών Αποστολών) του πρασινοφρουρού υπαστυνόμου Γεωργακάκη  επιτίθονταν σε διαδηλωτές.
Άλλωστε αυτές οι πρακτικές και οι μέθοδοι της συνεπικουρίας των δυνάμεων καταστολής,  δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, αλλά έχουν εφαρμοστεί από την αριστερά από το 1979, όταν η ΕΣΑΚ η συνδικαλιστική οργάνωση των οικοδόμων του ΚΚΕ οπλισμένη με σιδερολοστούς, εισέβαλε υπό τα απαθή βλέμματα των ΜΑΤ στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα για να διαλύσει με εντελώς «δημοκρατικό» και αριστερό τρόπο τις καταλήψεις που είχαν αποφασίσει οι φοιτητικές παρατάξεις πλην της Πανσπουδαστικής (ΚΚΕ), για τον φοιτητικό νόμο 815 της κυβέρνησης Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Για όσους διαβάζουν αυτές τις γραμμές, ας μην θεωρήσουν το ανωτέρω ενδεχόμενο υπερβολικό και απίθανο, απλά και μόνο πιθανά προφητικό, διότι το ανθελληνικό και ανέντιμο  καθεστώς, προκειμένου να εξουδετερώσει το Εθνικιστικό Κίνημα και να φιμώσει τις φωνές μας, δεν διστάζει και δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο.
Ίσα λοιπόν παιδιά! Κυβέρνηση, αριστερά, ΜΜΕ, αριστεροί και «προοδευτικοί» φορείς και δικηγόροι όλοι ενωμένοι με λάβαρο το «δημοκρατικό» ψεύδος, την συκοφαντία και την καταστολή να εξαφανίσουμε την Χρυσή Αυγή. Και μαζί με αυτή το 10% του Ελληνικού Λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών