Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 14, 2014

Ξεφτιλισμένοι "δεξιοί" όμηροι της Αριστεράς και των απάτριδων κομμουνιστών... Ο Σαμαράς ετοιμάζεται να προτείνει Αλαβάνο ή Παπαρήγα για Πρόεδρο Δημοκρατίας μπας και μείνει στην εξουσία..

imageproxy_29__article 
Γράφει ο Αντίοχος.

Έχουμε κάνει από καιρό την πρόβλεψη –και μάλιστα με απόλυτη βεβαιότητα- ότι ο φον Αντωνάκης και η νουδούλα του θα προτείνουν «τον πρώτο κομμουνιστή που θα βρουν μπροστά τους» για πρόεδρο της «δημοκρατίας» τους.
Κι όπως φαίνεται......
επαληθευόμαστε (και πάλι!). Σύμφωνα, λοιπόν, με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της φυλλάδας «Παραπολιτικά» (που όπως βεβαιώνουν οι… κακές οι γλώσσες παίρνει απευθείας γραμμή από τα σκοτεινά υπόγεια της πιάτσας Συγγρού), ο φον Αντωνάκης είναι έτοιμος να προτείνει Παπαρήγα ή Αλαβάνο. Κι αν αυτοί δε δεχτούν (κομματάκι δύσκολο το βλέπω…), από κομμουνιστές άλλο τίποτα. Έχουμε να φάνε και οι κότες!
Και βέβαια, στην προεκλογική περίοδο του προσεχούς Οκτωβρίου, κάποια θρασύτατα κομματόσκυλα της νουδούλας, οι οποίοι –πάντα στο κατ’ ιδίαν- παριστάνουν τους βέρους υπερπατριώτες, θα προσεγγίζουν ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και θα τους εκλιπαρούν να κάνουν την καρδιά τους… πέτρα και να ψηφίσουν Αντωνάκη Σαμαρά «για να μην έρθει η αριστερά».
Στείλτε τους στο διάολο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών