Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 14, 2014

Όργιο ψευδολογίας κατά του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη από το «Βήμα» και την Γιάννα Παπαδάκου


Όργιο ψευδολογίας κατά του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη από το «Βήμα» και την Γιάννα Παπαδάκου

Στην Τηλεδημοκρατία των Ψυχάρηδων είναι πολύ εύκολο το εισερχόμενο μήνυμα να γίνει εξερχόμενο. Και το μήνυμα που κάποιος άγνωστος έστειλε στον Ηλία Κασιδιάρη να παρουσιαστεί ως δική του εντολή στα «τάγματα εφόδου».
Το μεσημέρι της 12-05-2011, τη στιγμή δηλαδή που το πανελλήνιο έβραζε για τη δολοφονία Καντάρη από λαθρομετανάστες, ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης έλαβε γραπτά μηνύματα από διάφορα πρόσωπα οι αριθμοί των οποίων μάλιστα δεν ήταν αποθηκευμένοι στις επαφές του, δηλαδή πολύ πιθανόν να ήταν άγνωστα σ’ αυτόν. Ένα απ’ αυτά έλεγε: «Γ…στε τους».
Να τονίσουμε ότι ....
ήδη από εκείνη την εποχή ο Συναγωνιστής είχε την ιδιότητα του εκπροσώπου Τύπου και στον αριθμό του κινητού του είχανε πρόσβαση χιλιάδες άτομα, ορισμένα εκ των οποίων του στέλνανε μηνύματα για να βγάλουν τα εσώψυχά τους.
Η «έγκριτη» δικαστική ρεπόρτερ Γιάννα Παπαδάκου, ενοχλημένη από την αντίδραση της κοινής γνώμης στην άδικη προφυλάκιση για δύο νόμιμα κυνηγετικά όπλα, προσπάθησε να θολώσει τα νερά και να ισχυριστεί ότι δήθεν υπάρχουν στοιχεία που δένουν την υπόθεση.
Σε χθεσινό άρθρο της στο «Βήμα» ισχυρίζεται ότι στη δικογραφία υπάρχει SMS που «έκαψε τον Κασιδιάρη». Βεβαίως, το εν λόγω μήνυμα δεν "έκαψε" τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη, καθώς δεν αναφέρεται καν στο τραγελαφικό σκεπτικό της παράνομης προφυλάκισής του. Με περισσό θράσος και ανηθικότητα όμως η "δημοσιογράφος" παρουσίασε το συγκεκριμένο εισερχόμενο μήνυμα ως εξερχόμενο, δηλαδή ως εντολή Κασιδιάρη προς τρίτους για να επιτεθούν σε αλλοδαπούς. Μάλιστα το εμφανίζει ως απάντηση σε προηγούμενο εισερχόμενο μήνυμα που έλεγε: «Ηλία να σου πω τελικά τι είπατε εχθές στα γραφεία θα πάμε σήμερα κάτω;»
Επιπλέον, η Παπαδάκου, προκειμένου να... αποδείξει ότι δήθεν ο Ηλίας Κασιδιάρης ενημερώνονταν για τα υποτιθέμενα εγκλήματα των «ταγμάτων εφόδου», έκανε κοπτοραπτική και γράφει στο άρθρο της ότι ο κατηγορούμενος έλαβε μήνυμα με το εξής περιεχόμενο: «στο νοσοκομείο αριστεροί και ένας ξένος σφαγμένος από Ελληνα στα Πατήσια». Το πραγματικό μήνυμα όμως ολόκληρο έχει ως εξής: «Κ μόλις ξεκινούσα…Ο κολλητός σου ο ΓΑΠ θέλει αίμα…2 στο νοσοκομείο αριστεροί και ένας ξένος σφαγμένος από Έλληνα στα Πατήσια».
Δηλαδή ο αποστολέας δεν ενημερώνει, αλλά σχολιάζει ως προβοκάτσια της Κυβέρνησης ΓΑΠ (ότι δηλ. είναι στημένα προκειμένου να δημιουργηθούν εντυπώσεις και να κλιμακωθούν τα επεισόδια) δύο γεγονότα που συνέβησαν την προηγούμενη μέρα, δηλαδή τον σοβαρό τραυματισμό δύο αριστερών (ο ένας ήταν ο Γιάννης Καυκάς) σε συμπλοκές με τα ΜΑΤ και τη «σκοτεινή» δολοφονία ενός 21χρονου Μπαγλαντεσιανού που τα ΜΜΕ έλεγαν ότι είχε γίνει από Έλληνες δράστες.
Βεβαίως, η Παπαδάκου δεν δυσκολεύεται να παρουσιάσει τη δολοφονία του Μπαγκλαντεσιανού (η οποία έγινε το βράδυ 11 προς 12/5) ως αποτέλεσμα της διαδήλωσης στην οποία συμμετείχε ο Ηλίας Κασιδιάρης το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, 12/05/2011! Όσο για τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο της Παπαδάκου, το μόνο που αποδεικνύουν είναι η φυσική παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη σε μια διαδήλωση στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες Έλληνες πολίτες.
Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής δεν έχει όρια. Ζούμε πραγματικά οργουελικές καταστάσεις, με αργυρώνητους δημοσιογράφους που αλλοιώνουν εν γνώσει τους τα στοιχεία της δικογραφίας.
 Έτσι είναι όμως…Το ψέμα είναι πάντα τεχνητό, ενώ η αλήθεια φυσική. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ αυθεντικής και κατασκευασμένης πραγματικότητας. Στο τέλος όμως η αλήθεια λάμπει, ενώ το μαγειρεμένο ψέμα μπαγιατεύει!
Οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται τελείως άδικα στη φυλακή και όση λάσπη και να ρίξουν ο κόσμος δεν τους πιστεύει!
Χριστόφορος Τσάγκας

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών