Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 07, 2014

Ο Διευθυντής ειδήσεων του MEGA "μυρίζεται" εκλογές το Φθινόπωρο και... πτώση της Κυβέρνησης, με διάλυση του ΠΑΣΟΚ!

Ως γνωστόν το MEGA αποτελεί το μεγαλύτερο προπαγανδιστικό βραχίωνα του καθεστώς με γνώσεις εκ των έσω για το τι μέλλει γενέσθαι - για να μη πούμε ότι δίνει εντολές - όσον αφορά την πολιτική ζωή του τόπου.

Ο Διευθυντής ειδήσεων του MEGA - εκ της θέσεως παίρνει και τον "τίτλο" του ενορχηστρωτή της προπαγάνδας - Π. Παναγιωτόπουλος διατηρεί ένα site (aixmi.gr) στο οποίο ουκ ολίγες φορές έδωσε το... στίγμα της επόμενης ημέρας της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου μέσα από τα παραπολιτικά σχόλια του ιστοτόπου.

Αυτή τη φορά κάνει την επανεμφάνισή του και στέλνει την Κυβέρνηση στις.... κάλπες λίγο μετά τις αρχές του Σεπτέμβρη και με το ΠΑΣΟΚ διαλυμένο καθώς οι μισοί βουλευτές θα θέλουν να γίνουν αρχηγοί και άλλοι να πάνε στην.... εξουσία. Όπου εξουσία βλέπε αυτή τη φορά ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε το παραπολιτικό άρθρο:

Πολύ δύσκολα μπορώ να πιστέψω ότι η σημερινή κυβέρνηση θα πάει μακριά. Στην πραγματικότητα, δε νομίζω ότι θα καταφέρει να φτάσει καν έως τον Μάρτιο του 2015, οπότε και....
θα πρέπει να εκλεγεί νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ο πρωθυπουργός δηλώνει, σε κάθε ευκαιρία, ότι θα εξασφαλίσει τις απαιτούμενες 180 ψήφους για να αναδείξει τον διάδοχο του Κάρολου Παπούλια -δε νομίζω, όμως, ότι το εννοεί ούτε ο ίδιος πια.
Θεωρώ απίθανο να βρεθούν άλλοι 26 βουλευτές (πέραν των 154 της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ), οι οποίοι να αντέξουν το βάρος των κατηγοριών περί πολιτικής (ή και οικονομικής) συναλλαγής -κατηγορίες που ήδη έχουν αρχίσει να εκτοξεύονται.
Το πιθανότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα αναγκαστούν να στήσουν κάλπες μέσα στο Φθινόπωρο. Διαλύοντας τη Βουλή με την επίκληση, ως εθνικού θέματος, τη διαπραγμάτευση για το δημόσιο χρέος.
Άλλωστε, η κυβέρνηση η οποία συγκροτήθηκε μετά τον ανασχηματισμό είναι εμφανώς προβληματική. Οι περισσότεροι υπουργοί έχουν το βλέμμα στραμμένο στις βουλευτικές εκλογές που (βλέπουν ότι) έρχονται και αρνούνται να πιάσουν «αναμένα κάρβουνα» – υπουργοί όχι μόνο «πράσινοι» αλλά και «γαλάζιοι».
Στο δε ΠΑΣΟΚ τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Όλοι πιέζουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο να πάρει αποστάσεις από τη ΝΔ, αρκετοί τον προτρέπουν να ανοίξει το δρόμο για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για κάθε 5 «πράσινους» βουλευτές μπορεί εύκολα να διακρίνει κανείς… 6 υποψήφιους αρχηγούς.
Οπότε;
Με δεδομένο ότι στις αρχές του Φθινοπώρου στην Αθήνα θα σουλατσάρουν οι τροϊκανοί,απαιτώντας απελευθέρωση των μαζικών απολύσεων, νέο ασφαλιστικό κλπ, η κατάσταση τόσο στο εσωτερικό της κυβέρνησης όσο και εντός του ΠΑΣΟΚ, θα γίνει εκρηκτική.
Οπότε;

Οπότε, εκλογές, οσμίζομαι…


Υ.Γ.
Αντωνάκη...Όσα έργα και υποσχέσεις να κάνεις στους μιντιάρχες το μέλλον σου είναι προδιαγεγραμμένο και πολύ κυνικά το αποκάλυψε ο υπάλληλος του Μπόμπολα και του Βαρδινογιάννη. Το Φθινόπωρο μας κουνάς μαντήλι και το "αιώνιο ΠΑΣΟΚ" παραμένει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην εξουσία...... μέχρι να έρθει η Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών