Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 07, 2014

Προτεκτοράτο Ελλαδιστάν - Πρωθυπουργός "μαριονέτα":Πράκτορες NSA: “Παρακολουθούμε τα τηλέφωνα του Σαμαρά! Ρωτήστε και τον ίδιο να το επιβεβαιώσει”


Πράκτορες NSA: “Παρακολουθούμε τα τηλέφωνα του Σαμαρά! Ρωτήστε και τον ίδιο να το επιβεβαιώσει”. Αναμένεται άμεση παρέμβαση του... “παναθηναϊκάκια”

 Αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως από τα έγγραφα της NSA που παρέδωσε ο Έντουαρντ Σνόουντεν στον Guardian. Από αυτά προκύπτει ότι όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις παρακολουθούνται από τους αμερικανούς, ασφαλώς και η ελλαδική. Ειδικός ερευνητής μάλιστα αστειεύεται λέγοντας πως αν κάποιος αμφιβάλλει για το γεγονός αρκεί να ρωτήσει τον ίδιο τον Σαμαρά. Υποννοώντας ότι το Μέγαρο Μαξίμου έχει γίνει σουρωτήρι από τα δίκτυα των μυστικών υπηρεσιών που παρακολουθούν κάθε συνομιλία του μνημονιακού επιτελείου. 
Είναι προφανές ότι οι αμερικανοί πράκτορες μέμφονται το περιβάλλον Σαμαρά για τις γελοίες μεθόδους αντιπαρακολούθησεις που χρησιμοποιεί, όπως τα πακιστανικά καρτοκινητά. Ας σημειωθεί ότι με το πρόσφατο νομοσχέδιο του Αθανασίου, το κράτος αγοράζει ειδικό κλωβό για να κλείνεται μέσα ο Σαμαράς και να......
πραγματοποιεί τις απόρρητες κλήσεις του (προς Μέρκελ, Παναθηναϊκάκια κλπ).
Πρόσφατα μάλιστα εντοπίστηκε λογισμικό καταγραφής κάθε επικοινωνίας στον υπολογιστή του Παπασταύρου (δεξί χέρι του κατοχικού πρωθυπουργού), που εκτός από βασικός παράγοντας του Μαξίμου, αποτελεί και σύνδεσμο με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες.
Γράφει σχετικά το έγκυρο defencenet: Ο Λουκ Γκάρντινγκ, μέλος της μικρής ομάδας που επεξεργάστηκε τα έγγραφα που παρέδωσε στο «Guardian» ο Έντουαρτ Σνόουντεν, έδωσε συνέντευξη στο «Βήμα της Κυριακής», για την πολύκροτη υπόθεση των αμερικανικών παρακολουθήσεων. «Τα κινητά τηλέφωνα της ελληνικής κυβέρνησης έχουν πέσει θύματα των υποκλοπών της NSA, όπως και όλων των άλλων κυβερνήσεων», είπε χαρακτηριστικά ο βρετανός δημοσιογράφος.
Ο Γκάρντινγκ θεωρεί βέβαιο ότι και το τηλέφωνο του Αντώνη Σαμαρά τελεί υπό καθεστώς παρακολούθησης και χαριτολογώντας προέτρεψε να ρωτήσουν τον Έλληνα πρωθυπουργό αν ο ίδιος πιστεύει ότι έχουν πάψει να παρακολουθούν το τηλέφωνο του. Αποκάλυψε μάλιστα ότι τα παιδιά του δεν έχουν smartphones, αλλά ούτε και Facebook.
Ο δημοσιογράφος του «Guardian» είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Φάκελος Σνόουντεν – Η ιστορία του νούμερο 1 καταζητούμενου ανθρώπου στον κόσμο», στο οποίο περιγράφει τις εμπειρίες από την εμπλοκή του στο σκάνδαλο κατασκοπείας, το οποίο συγκλόνιζε την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών