Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 21, 2014

Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ… 2021! ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΙΣΧΙΑΛΓΙΑ» ΦΤΑΙΝΕ!

trelantonis
Γράφει ο Αντίοχος.

Φαίνεται πως η θεραπευτική αγωγή για την «ισχιαλγία» (έτσι το λένε τώρα…), έδωσε πολύ αέρα στα μυαλά (;) του φον Αντωνάκη,  που πετάνε πλέον ως το… 2021, ονειρευόμενος πρωθυπουργίες και τα ρέστα!!! Διαβάζουμε, λοιπόν, στο γνωστό (και μη εξαιρετέο…) διαδικτυακό του όργανο:
«Το όραμα για την Ελλάδα του 2021 θα παρουσιάσει ο Σαμαράς στη ΔΕΘ
Το νέο εθνικό αφήγημα για την Ελλάδα του 2021, τη μεταμνημονιακή Ελλάδα προετοιμάζει μεθοδικά τον τελευταίο καιρό ο Αντώνης Σαμαράς. Μια πρώτη γεύση είχε δώσει ο ίδιος πριν από τρία χρόνια και πλέον ήρθε η ώρα στη φετινή ΔΕΘ να συγκεκριμενοποιήσει το νέο εθνικό όραμα. Ο Πρωθυπουργός θέλει στη φετινή ΔΕΘ με την ομιλία του στις 6 Σεπτεμβρίου να παρουσιάσει πιο ευκρινώς το εθνικό αφήγημα για την «Ελλάδα του 2021», το οποίο θα αποτελέσει και σημείο αναφοράς το...
επόμενο διάστημα, θέλοντας να προβάλλει την εθνική αναγκαιότητα για ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο της χώρας ώστε, όπως πιστεύει και το λέει, «το 2021 να εορταστεί η αναγέννηση της Ελλάδας».
Κι αφού βάζει τόσο… θεότρελους στόχους, μην απορείτε για το μέλλον του μετά τις πρόωρες εκλογές που θα γίνουν το φθινόπωρο. Με τις… χούφτες θα τα παίρνει (ή θα του τα δίνουν…) τα αντικαταθλιπτικά!

1 σχόλιο:

  1. Όχι «Το όραμα για την Ελλάδα του 2021 θα παρουσιάσει ο Σαμαράς στη ΔΕΘ αλλά το ΨΕΜΑ για την Ελλάδα του 2021 αφού ότι έχει πει δεν το έχει κάνει.
    Απλά λέει κάτι μόνο για να κλέβει ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών