Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 21, 2014

Τρόμος στο Καθεστώς των φαύλων από τις επικείμενες ορκωμοσίες των δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων της Χρυσής Αυγής



Έντονη ανησυχία η οποία έχει μετατραπεί σε έναν άνευ προηγουμένου πανικό, διακατέχει το διεφθαρμένο και ένοχο πολιτικό κατεστημένο σχετικά με τις επικείμενες -στο τέλος του μήνα Αυγούστου- ορκωμοσίες των εκλεγμένων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα.
Ενδεικτικό του κλίματος τρόμου που έχει διαμορφωθεί στο αντισυνταγματικό τόξο είναι το άρθρο του Βηματοδότη, το οποίο επικεντρώνει στην ορκωμοσία των δημοτικών συμβούλων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στο Δήμο Αθηναίων. Υπό τον τίτλο «πώς θα ορκιστεί ο Κασιδιάρης», ο καθεστωτικός αρθρογράφος επιχειρεί να αποτυπώσει την αντιμετώπιση της οποίας θα τύχουν οι Χρυσαυγίτες σύμβουλοι κατά την τελετή ορκωμοσίας επί τη αναλήψει των καθηκόντων τους.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η περίπτωση του Δήμου Αθηναίων χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και εξαιτίας αυτού αναμένεται ειδική σύσκεψη υπό τον Καμίνη, προκειμένου να αποφασιστεί και να σχεδιαστεί η αντιμετώπιση των συμβούλων της Χρυσής Αυγής: «Τη Δευτέρα πάντως (μόλις επιστρέψει ο δήμαρχος Γ. Καμίνης από τις διακοπές του στην Αμοργό) θα υπάρξει σύσκεψη για.......
το πώς θα αντιμετωπιστούν οι χρυσαυγίτες δημοτικοί σύμβουλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο. Γιατί, να μην ξεχνάμε, ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Ουρανία Μιχαλολιάκου».
Το αντισυνταγματικό τόξο λοιπόν, περιμένει τον Καμίνη για να του δώσει τα «φώτα» του, αναφορικά με την παρουσία εκλεγμένων εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο. Εκείνο που λησμόνησε να αναφέρει ο αρθρογράφος είναι το γεγονός πως παρακρατικές οργανώσεις της άκρας αριστεράς έχουν ήδη εξαγγείλει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο δημαρχείο, ενάντια στην παρουσία των Χρυσαυγιτών στο νεοσυσταθέν δημοτικό συμβούλιο. Καθίσταται ως εκ τούτου σαφές πως οι «δημοκράτες» της δημοτικής αρχής και της άκρας αριστεράς θα συνεργαστούν τόσο στη σχεδίαση όσο και στην οργάνωση της αντιμετώπισης των Εθνικιστών.
Είναι δε, τόσο το μίσος τους ενάντια στους Εθνικιστές ώστε γράφουν για την ορκωμοσία του συναγωνιστή Κασιδιάρη: «αν αποφασίσει ο εισαγγελέας Φυλακών Κορυδαλλού να του χορηγήσει άδεια, τότε θα οδηγηθεί σιδηροδέσμιος στον Δήμο Αθηναίων για να ορκιστεί και εν συνεχεία θα μεταφερθεί με κλούβα της Αστυνομίας πίσω στο κελί του». Ότι βεβαίως συμβεί στην περίπτωση Κασιδιάρη, θα ισχύσει και για τους δύο ακόμη εκλεγμένους συμβούλους του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, τους προφυλακισμένους συναγωνιστές Νίκο Κούζηλο (Δήμος Πειραιά) και Παναγιώτη Ηλιόπουλο (Περιφέρεια Θεσσαλίας). Εάν δούμε τους παράνομα προφυλακισμένους συναγωνιστές μας να ορκίζονται με χειροπέδες, τότε θα γίνει ξεκάθαρο και στον τελευταίο συμπατριώτη μας πως ο ξεπεσμός και η ανηθικότητα των πολιτικών μας αντιπάλων δεν έχει πάτο.
Παρόμοια σχέδια αντιμετώπισης οργανώνονται  και σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς η Χρυσή Αυγή εξέλεξε σε όλες τις Περιφέρειες περιφερειακούς συμβούλους. Αντεθνικό Κράτος και παρακράτος αναμένεται να δείξουν το πραγματικό αντιδημοκρατικό τους πρόσωπο, περιφρονώντας την ελεύθερη πολιτική βούληση του Ελληνικού Λαού, η οποία φέρνει την Χρυσή Αυγή δυναμικά παρούσα στους μεγάλους Δήμους και στις Περιφέρειες της Πατρίδος μας.
Εκεί όπου θα αποκαλυφθούν οι μεγάλες απάτες των κομμάτων της διαφθοράς και της μίζας, οι οποίες συνετέλεσαν καίρια και καθοριστικά στη σημερινή άθλια οικονομική κατάσταση. Φυσιολογικός κατά συνέπεια ο πανικός τους, μιας και το αντισυνταγματικό πανηγύρι της μίζας και των σκανδάλων λαμβάνει τέλος!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών