Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 14, 2014

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Σιγή ιχθύος από τους νταβατζήδες της ενημέρωσης για την κατάρρευση των ψεμάτων

Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής και η παράνομη εις βάρος της δίωξη χρησιμοποιήθηκε από τα ΜΜΕ ως "εμπορικό" προϊόν με την προώθηση του οποίου επιτυγχάνονται ταυτόχρονα δύο σημαντικοί στόχοι για το σύστημα και τους υπηρέτες του: παραπληροφόρηση μέσω της υπερπροβολής και η πολιτική εκμετάλλευση γεγονότων άσχετων με την δίωξη προς όφελος και τόνωση του κύρους των υποτακτικών της συγκυβέρνησης.

Εις ό,τι αφορά την πρώτη περίπτωση, αυτής της παραπληροφόρησης, είναι φανερό ότι τους τελευταίους έντεκα περίπου μήνες τα ΜΜΕ υπερθεμάτισαν με ακραίο τρόπο και αισθητική κάθε ασήμαντη λεπτομέρεια που αφορούσε την Χρυσή Αυγή και ΟΧΙ τα πραγματικά, αληθή περιστατικά γιατί αυτά θα αποδείκνυαν εξ αρχής το αβάσιμο των κατηγοριών και εν τέλει την αθωότητά μας. Αντί να αναζητηθούν οι υπαίτιοι αυτής της πρωτοφανούς σκευωρίας, επιστρατεύτηκαν τηλεκριτικοί για να εκδώσουν εντάλματα με γνώμονα το ποιος συμφωνεί ή όχι μαζί τους "ψυχολόγοι" για να ερμηνεύσουν το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, "ειδικοί" για να "ενημερώσουν" το πανελλήνιο για τις μαύρες μπλούζες, τα κασκόλ και κάθε είδους ένδυσης που είχε καταστεί πλέον τεκμήριο ενοχής και "αναλυτές" που γνώριζαν καλύτερα και από εμάς τους ίδιους την δομή του κόμματος, την ιεραρχία εντός αυτού, τους σκοπούς και τα μέσα επιδίωξής τους.

Ταυτόχρονα, δημοσιεύθηκαν πλαστά έγγραφα, επεξεργασμένες φωτογραφίες, ψεύτικα καταστατικά, θεωρήθηκαν ως αυταπόδεικτες αλήθειες οι τερατώδεις καταθέσεις ψευδομαρτύρων, που οδήγησαν ρεπόρτερ και αστυνομία να ψάχνουν σε μοναστήρια και...
σκουπιδότοπους για να βρουν το υποτιθέμενο οπλοστάσιο της οργάνωσης. Τέλος, έγινε χρήση απόρρητου ανακριτικού υλικού, υλικού με μηδενική προοπτική νομικής αξιολόγησης ή εκμετάλλευσης.

Εις ό,τι αφορά την δεύτερη περίπτωση, το λεγόμενο "συνταγματικό τόξο" βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να επιτεθεί στην Χρυσή Αυγή κατηγορώντας την ως εγκληματική οργάνωση για να ξεχάσει ο κόσμος τα σκάνδαλα, που εδώ και δεκαετίες το ίδιο είχε διαπράξει, θέλοντας να πείσει τον κόσμο ότι για όλα τα δεινά της Πατρίδος δεν ευθύνονται αυτοί που το απαρτίζουν, δηλαδή οι τζογαδόροι του χρηματιστηρίου, οι κλέφτες των δημόσιων ταμείων, τα κομματόσκυλα των ΜΚΟ, τα κοράκια των τραπεζών, αλλά ένα κόμμα που μοναδικό του έγκλημα ήταν να καταγγείλει με στοιχεία όλα τα προαναφερθέντα εγκλήματα. Με άλλα λόγια, η παραμικρή λεπτομέρεια που αφορούσε την Χρυσή Αυγή υπερθεματιζόταν από τα ΜΜΕ με χουλιγουντιανό τρόπο χωρίς ποτέ να ερευνηθεί η αιτία των διώξεων και τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι αυτή είναι ξεκάθαρα πολιτική και όχι νομική. Για το τελευταίο  δε, είχαν ήδη εφεύρει την φόρμουλα της "ανεξάρτητης" δικαιοσύνης και είναι πράγματι θαύμα που οι μεγαλοδημοσιογράφοι δεν χειροκροτούσαν για τις αποφάσεις της όταν αυτή έστελνε με συνοπτικές και αντισυνταγματικές διαδικασίες βουλευτές στην φυλακή.

Η μοναδική φορά που τα ΜΜΕ απέφυγαν την οποιαδήποτε αναφορά στην Χρυσή Αυγή είναι τώρα που αποφυλακίζεται βουλευτής της και μάλιστα μετά το τέλος της ανακριτικής διαδικασίας. Οι νταβατζήδες της ενημέρωσης τηρούν σιγή ιχθύος για ένα τόσο σημαντικό θέμα όχι επειδή δεν το θεωρούν σημαντικό, αλλά επειδή δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά τους. Πώς θα συνδυαστεί η τερατολογία τους με την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών που δέχθηκε την προσφυγή μου, η οποία έρχεται σε αντίθεση με τα όσα μου καταλόγισαν εντελώς καταχρηστικά οι ανακρίτριες; Πώς είναι δυνατόν να αναπαράγουν μία τόσο δυσάρεστη για αυτούς είδηση όταν αυτή θα επηρεάσει θετικά την κοινή γνώμη, την οποία θέλουν να κρατούν όμηρο υπό καθεστώς τρόμου;  Και για να τελειώνουμε με όλους αυτούς πόσο υποκριτικό είναι να εκθειάζεις την Δικαιοσύνη όταν φυλακίζει αυτούς που μισείς και βρίζεις, αλλά όταν αυτή αποφαίνεται με τρόπο που δεν σου είναι αρεστός, εσύ το μόνο που εκφράζεις είναι η ανησυχία σου μήπως και αποφυλακιστούν και άλλοι βουλευτές;

Κατανοούμε τον πανικό τους. Η είδηση της αποφυλάκισής μου δεν "πουλάει" στο χρηματιστήριο της ενημέρωσής τους, γιατί είναι βλαβερή για τα βρώμικα συμφέροντα που εξυπηρετούν. Όμως, η σκευωρία θα καταρρεύσει οριστικά και η αντιπαράθεσή τους μαζί μας θα είναι αναπόφευκτη γιατί η Χρυσή Αυγή δεν θα είναι στο περιθώριο, όπως ονειρεύονται, αλλά η πολιτική δύναμη, που θα επιβιώσει και θα επικρατήσει.

Ματθαιόπουλος Αρτέμης
Βουλευτής Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών