Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 14, 2014

Η «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΙΑ» ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΛΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ… ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

Γράφει ο Αντίοχος.

Σε ολόκληρη την Ελλάδα (κι όχι μόνο στην Ελλάδα), πρωταρχικός στόχος όλων των δημάρχων είναι να κάνουν τον τόπο τους ελκυστικό, ώστε να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες και επισκέπτες γενικότερα, για να κινηθεί η αγορά και να ανασάνει ο κοσμάκης.
Όλων, εκτός της «προοδευτικιάς» δημάρχου της ακριτικής Τήλου, η οποία κάνει τα πάντα για να καταστήσει τον τόπο της πόλο έλξης… λαθρομεταναστών!!!

Ενώ, λοιπόν, καραβιές μουσουλμάνων λαθρομεταναστών μας έρχονται καθημερινά «πεσκέσι» από την Τουρκία και ασφαλείς πληροφορίες μιλάνε για 2 εκατομμύρια στα μικρασιατικά παράλια, που είναι έτοιμοι να περάσουν «απέναντι», η πασοκο-συριζαία δήμαρχος ψάχνει εναγωνίως μεγάλα οικόπεδα στο νησί, για να φτιάξει χώρο φιλοξενίας των μουσουλμάνων λάθρο!!!
Μάλιστα, δε δίστασε να ζητήσει έκταση και από την Εκκλησία ακόμα, για να πάρει την πληρωμένη απάντηση του Μητροπολίτη Σύμης και Τήλου Χρυσοστόμου, που αρνείται βεβαίως να το κάνει, επικαλούμενος λόγους εθνικών συμφερόντων, τάξης, ασφάλειας και δημόσιας υγείας, για να εισπράξει τον χαρακτηρισμό… «ξενοφοβικός» από το αμερικανοκομμουνιστικό προοδευτικαριό. Ιδού η απάντηση του Μητροπολίτου:...


«Η περίθαλψη αλλοδαπών προσφύγων συνιστά ζήτημα και αρμοδιότητα της εν στενή εννοία πολιτείας (κυβέρνησης) διεπόμενο από ιδιαιτέρως αυστηρούς κανόνες, οι οποίοι πλέον ρυθμίσεων κρίσιμων θεμάτων που άπτονται της δημόσιας υγείας, επί πλέον ανάγονται και σε ιδιαιτέρως κρίσιμα θέματα που άπτονται της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, με εθνικές προεκτάσεις και πτυχές, πράγματα δηλαδή που για την παραμεθόρια νησιωτική περιοχή μας είναι εξόχως σοβαρά»

«Αρχίζουμε και απογοητευόμαστε. Η Τήλος ουσιαστικά έχει σώσει την αξιοπρέπεια της Ελλάδας στα διεθνή μέσα, δυστυχώς όμως δεν έχουμε τη βοήθεια που θα έπρεπε. Αντιθέτως μας βάζουν εμπόδια πολιτικοί γειτονικών νησιών, τώρα και η Εκκλησία…», δήλωσε η δήμαρχος στη φυλλάδα των «Ιών», που πατρονάρει την όλη προσπάθεια προσέλκυσης λαθρομεταναστών, για ευνόητους λόγους.

Να μην απογοητεύεται η δήμαρχος! Κι αφού το’ χει πάρει τόσο ζεστά το θέμα, ας απευθυνθεί στα… φιλάνθρωπα αισθήματα των απανταχού «αντιρατσιστών», «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» συριζομούρηδων, να πάρει ο καθένας από έναν λαθρομετανάστη σπίτι του, δίνοντας πρώτη αυτή το… καλό παράδειγμα! Μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα… Ιδού, λοιπόν, η «Ρόδος», προοδευτικάνοι των μεγάλων λόγων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών