Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 12, 2014

Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου - Ότι και να κάνει η χούντα του Σαμαρά, στη δίκη θα ακουστεί η ΑΛΗΘΕΙΑ

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Σε... γήπεδο (!) θα γίνει η δίκη της Χρυσής Αυγής

Oπως δημοσιεύθηκε στον Τύπο και μεταδόθηκε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς των «νταβατζήδων», η δίκη των κατηγορουμένων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, θα γίνει σε… γήπεδο! Προεξοφλούν και προσδιορίζουν μάλιστα και το μέρος που θα γίνει η δίκη, πριν υπάρξει παραπεμπτικό βούλευμα. Ακριβώς ίδια όπως προεξοφλούσε ο υπουργός «δικαιοσύνης» Αθανασίου ότι θα έχουμε «δίκαιη δίκη» πριν καν κατηγορηθούμε! Όπως προεξοφλούσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Βορίδης, ότι θα κατηγορηθούμε για «εγκληματική οργάνωση» πριν κατηγορηθούμε από την Δικαιοσύνη…

Έπρεπε να το ζήσει η δύστυχη Πατρίδα μας και αυτό! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δίκη σε γήπεδο και αυτό στον καιρό που εξουσιάζει την χώρα η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου. Του Σαμαρά, ο οποίος ενώ ακόμη ανακρινόμασταν δήλωνε στις ΗΠΑ ότι θα μας λειώσει!
Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα μίας πρωτοφανούς πολιτικής διώξεως όπως αποδεικνύεται από το βίντεο Μπαλτάκου, στο οποίο περιγράφεται ολόκληρη η πολιτική σκευωρία και ο τρόπος με τον οποίο αυτή στήθηκε κατά της Χρυσής Αυγής. Ας σημειωθεί και ας τονιστεί ότι οι ανακρίτριες, που έκαναν την ανάκριση για την Χρυσή Αυγή δεν μπήκαν καν στον κόπο να καλέσουν ως μάρτυρα τον...
Μπαλτάκο! Δεν φταίνε μόνον αυτές όμως.

Καμμία συζήτηση δεν έγινε στην Βουλή για το βίντεο Μπαλτάκου, καμμία έρευνα, καμμία κλήση μάρτυρα. Το κουκούλωσαν κατά τον ίδιο τρόπο που κουκουλώνουν οι γάτες τα κόπρανά τους και ύστερα απόλυτη σιωπή. Η ένοχη σιωπή των σκευωρών, οι οποίοι έχουν φυσικά κάθε λόγο να μη θέλουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Όμως, στην πράξη φαίνεται ότι τον ίδιο ακριβώς λόγο υπηρετούν και αυτοί που χειρίστηκαν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής από πλευράς δικαιοσύνης.
Μας κατηγορούν ότι το νόμιμο πολιτικό κόμμα Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι… «εγκληματική οργάνωση» και διευθυντές της «εγκληματικής οργανώσεως» άπαντες οι βουλευτές της! Λες κι εγώ ήξερα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 ποιοι θα εκλεγούν βουλευτές και σε ποιες περιοχές και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έχρισα όλους αυτούς διευθυντές της κατά φαντασίαν «εγκληματικής οργανώσεως» σύμφωνα με την κακοήθη πολιτική σκοπιμότητα με την οποία στήθηκε αυτή η σκευωρία!

Με τερατώδεις διαδικασίες οι οποίες έχουν καταργήσει κάθε αρχή δικαίου και κάθε νόμου, ενοποίησαν διαφορετικές μεταξύ τους περιπτώσεις αδικημάτων, με τα οποία δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση το κόμμα Χρυσή Αυγή και έφτιαξαν μία «εγκληματική οργάνωση» με 78 κατηγορουμένους! Κατηγορουμένους οι οποίοι είναι εντελώς άσχετοι μεταξύ τους σε περιστατικά άσχετα σε τόπο και χρόνο. Ανάμεσά τους και ένας συμπολίτης μας Εβραίος στο θρήσκευμα, τον οποίο είδαν και αυτόν ως κατηγορούμενο για την… «νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση».
Σημεία και τέρατα στη δικογραφία της Χρυσής Αυγής, αλλά απόλυτη υποκρισία και σιωπή από τα ΜΜΕ των «νταβατζήδων». Ο λόγος προφανής. Η Χρυσή Αυγή είναι εναντίον της διαπλοκής, κόβει ψήφους από την χούντα Σαμαρά και επιπλέον η στοργική χούντα του μνημονίου τους χαρίζει με νόμο (!) εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Δυστυχώς για αυτούς θα γίνει μια δίκη, έστω και σε γήπεδο, στην οποία όμως θα υπάρχει αντίλογος και όχι ο μονόλογος του δελτίου προπαγάνδα της χούντας των 8. Και στη δίκη αυτή θα ακουστεί η ΑΛΗΘΕΙΑ. Από όλη αυτή την υπόθεση αυτό που πραγματικά θα αποτελέσει πλήγμα για την Πατρίδα είναι ότι θα αποκαλυφθούν οι μεθοδεύσεις κάποιων εντεταλμένων και θα πληγεί καίρια το κύρος της δικαιοσύνης. Οι πολλοί καλοί και έντιμοι ας πρόσεχαν…

Ακόμη και τώρα δεν είναι αργά να προστατέψουν την Τιμή και το κύρος τους.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών