Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 18, 2014

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΗΣ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚΑΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

αρχείο λήψης
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο ΠΟΝΟΣ του 12% στις Ευρωεκλογές - αύξηση 2,5% από τις εκλογές του 14' - και οι 18.500 ψήφοι, 10.000 πιο πάνω από αυτές του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ, είναι.... πολύ επώδυνος και φέρνει περίεργα... συμπτώματα!
 
Γράφει ο Αντίοχος.

Μια κακόγουστη προβοκάτσια, η οποία κάνει μπαμ από χιλιόμετρα, έκαναν τα τσουτσέκια του Σαμαροβενιζελικού παρακράτους, στο 14ο και 15 Γυμνάσιο, στην Παλιά Κοκκινιά, όπου συστεγάζεται και το λεγόμενο «Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών» (των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων»).
Και μάλιστα, σε… δύο δόσεις! Πρώτα τη νύχτα της 14ης και στη συνέχεια το βράδυ της 15ης Αυγούστου. Επιπλέον, άφησαν και τα…
διαπιστευτήριά τους («Μέτωπο Νεολαίας – Χρυσή Αυγή»), μόνο που ήταν… πλαστά.
Οι κόκκινοι προβοκάτορες, έκοψαν τα κάγκελα στον πρώτο όροφο, εισήλθαν στο εσωτερικό και βούτηξαν (έξις, δευτέρα φύσις…) –«απαλλοτρίωσαν» στην ληστομαρξιστική διάλεκτο-  έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ενώ προκάλεσαν και κάποιες μικροζημιές.
Κατά… διαβολική σύμπτωση, αυτό έγινε πάνω στην 70η επέτειο από το μπλόκο της Κοκκινιάς και προφανώς, οι ληστομαρξιστές θέλησαν έτσι να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα για να «αφυπνίσουν» τα… δημοκρατικά αντανακλαστικά του κόσμου της περιοχής, ενόψει των παρωδιακών εκδηλώσεών τους… Αλλά, ο κοσμάκης τους έχει πάρει χαμπάρι, κι ότι κι αν κάνουν  δεν τσιμπάει!
Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το πιο ακριβώς κομμάτι του κόκκινου παρακράτους (διότι υπάρχουν διάφορα…) διέπραξε την προβοκάτσια, η άμεση ανακοίνωση του κόμματος της κλεφτουριάς (κι όχι του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ), δείχνει καθαρά ότι εδώ χρησιμοποιήθηκαν οι παλιοί (και πιο έμπειροι…) προβοκάτορες, οι οποίοι μεσουρανούσαν επί των ημερών της πασοκαρίας.  

2 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω τι το κακό είναι να γράφουν νεολαίοι συνθήματα σε τοίχους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άκουσα σβάστικα αλλά σβάστικα δεν βλέπω. Πάλι τα ζάδια μπέρδεψαν την πούτσ@ με την βούρτσα.... Και βουρτσίζονται συχνά βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών