Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 18, 2014

Ο Μπουτάρης, η Huffington Post, η νέα "Κεντροαριστερά" στην Ελλάδα και τα.. "καλά κρασιά"!

Γραφεί ο Αινείας

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 οι άνθρωποι πίσω από την κουρτίνα - οι "περιούσιοι" αν προτιμάτε - διαπίστωσαν ότι μπορούν μέσω του μηχανισμού χειραγώγησης που διαθέτουν (ΜΜΕ) να κατευθύνουν τις άβουλες μάζες εκεί που οι ίδιοι θέλουν.
Το έδαφος εξάλλου σε τέτοιες περιπτώσεις προσφέρεται ακόμη πιο εύκολα.
Λίγο το μειωμένο ενδιαφέρον των ψηφοφόρων, λίγο ο απολιτίκ χαρακτήρας των εκλογών, λίγο η.. αποχή, λίγα τα "μαγειρέματα" και τσουπ μέσα από το καζάνι της διαπλοκής που απορρέει μια σατανική δυσωδία, εμφανίζονται...... οι Καμίνης και Μπουτάρης.
Μοναδική ηλιαχτίδα φωτός ο Νίκος Μιχαλολιάκος και η "Ελληνική Αυγή" που με το 5% δηλώνει "ΠΑΡΩΝ" στο προσκλητήριο της Αναγέννησης της Ελλάδος.

Παρά την ανελέητη προπαγάνδα των επόμενων ετών για....
το "θεόπνευστο" έργο των Καμίνη - Μπουτάρη, το πείραμα του Μνημονίου, έχει ξυπνήσει τα ένστικτα επιβίωσης και τα εθνικά αντανακλαστικά των Ελλήνων έχουν αρχίσει να εκδηλώνονται με αποτέλεσμα οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2015 να μην έχουν τα αποτελέσματα που θέλουν τα... δύσμορφα τέρατα της παγκοσμιοποίησης.

Το δυστύχημα βέβαια είναι ότι οι Μπουτάρης και Καμίνης μέχρι και το 2020 θα διοικούν τους μεγαλύτερους δήμους της Χώρας, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ιδιαίτερα ο τελευταίος εκλέχτηκε πανηγυρικά, και ας είναι ο άνθρωπος που έβαλε την ημισέλινο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ζήτησε τα σκόπια να ονομαστούν "Μακεδονία", απαίτησε να δημιουργηθεί τζαμί - μουσείο για τον Κεμάλ και να ταυτόχρονα έρθουν οι ..."καλοί εβραίοι" στην πολυπολιτισμική πρωτεύουσα των Βαλκανίων.. Είναι ο ίδιος που έφτιαξε πλατεία για τους Αλβανούς, απαγόρευσε να λέγεται το όνομα "Βόρειος Ήπειρος" στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό και ταυτοχρόνως έδιωξε από τις πλατείες τους Έλληνες που μοίραζαν τρόφιμα και κυνήγησε ποινικά τους Ποντίους.

Και όμως όλα αυτά δεν στάθηκαν ικανά για να συντρίψουν πολιτικά έναν.... κλόουν, κυριολεκτικά και μεταφορικά, του διεθνισμού.

Οι πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδος την ίδια περίοδο δείχνουν όμως και κάτι ελπιδοφόρο. Οι Ευρωεκλογές δείχνουν τον τερματικό σταθμό για το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, τους Αν.Ελ. και στις νέας - ΔΟΛιας - κοπιάς κόμματα, όπως του Θεοδωράκη, του δίνουν πενιχρά ποσοστά, δυσανάλογα - σε βάρος των ποσοστών βεβαίως - με την προβολή του και γιγαντώνουν τη Χρυσή Αυγή με 10%!

Αν προσθέσουμε και την ελάχιστη συγκομιδή του νέου δικομματισμού (ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ) - ούτε 50% αθροιστικά - το εφιαλτικό σενάριο των κινούμενων τα νήματα της πολιτικής σκηνής της Ελλάδος είναι ότι το πολιτικό σύστημα ψυχορραγεί και βρίσκεται στα τελευταία του.

Χρειάζεται επειγόντως λοιπόν ένας.... αναπνευστήρας. Για να συνεχίσει να ζει αυτό το... μιασματικό καρκίνωμα που έχει δημιουργηθεί με τόση ραδιουργία όλα αυτά τα χρόνια.
Και μάλλον οι παγκοσμιοποιητές το βρήκαν στο πρόσωπο του Μπουτάρη.
Για αυτό και τα διθυραμβικά σχόλια στη "Huffington Post" - Σιωνιστικών συμφερόντων βεβαίως - που αναγάγουν τον Μπουτάρη στο νέο...."σωτήρα", στυλ Παπαδήμου, για το Έθνος.

Ξεκίνησε δειλά, δειλά ως η κίνηση των "ανεξάρτητων δημάρχων" ή αλλιώς η "Πρωτοβουλία των 5" (εδώ). Δεν έτυχε όμως, παρά τα εγκωμιαστικά και συνεχή ρεπορτάζ των ΜΜΕ, αποδοχής και δεν προχώρησε, όπως ήταν αναμενόμενο, σε κάποια πολιτική κίνηση...

Τώρα, με την επανεκλογή Μπουτάρη, με τη διάλυση της ΔΗΜΑΡ και την πολιτική απομόνωση του ΠΑΣΟΚ, το πεδίο είναι ανοιχτό για τη δημιουργία ενός..."κεντροαριστερού - δημοκρατικού " κόμματος.
Ο άνθρωπος που θα ενσαρκώσει όλες τις ονειρώξεις των διεθνιστών και συνέχιση της... κυριαρχίας τους στην Ελλάδα, είναι κατά τα φαινόμενα ο... μπεκρής και χασικλής Μπουτάρης!

Άλλωστε έχει όλα τα "χαρίσματα" που απαιτούνται για να... σαγηνεύσει τα "ζόμπι" της παγκοσμιοποίησης.
Καπνίζει - πίνει - έχει ταττού - γουστάρει τους Gay - ντύνεται ανάλαφρα και μιλά αόριστα και λαϊκά ενίοτε, με ολίγην αργκό!
Μήπως σας έρχονται στο νου αρκετοί.....φίλοι, διπλανοί σας στο ΜΕΤΡΟ ή ο καθρέπτης;!
Αυτοί δυστυχώς είναι οι... κλώνοι της Νέας Τάξης που ετοιμάζονται να ψηφίσουν έναν νέο... σωτήρα. Έναν... Μπουτάρη και μετά θα το ρίξουν στα αυθεντικά κρασιά "Μπουτάρη" για να ξεχάσουν τι έκαναν!

Ή μήπως ήρθε η ώρα να βροντοφωνάξουν μαζί με τους 550.000 Έλληνες στους διεθνιστές...."Καλά κρασιά";!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών