Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2014

Η απελπισία του σάπιου συστήματος με το φαινόμενο Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Αντίοχος.

Αυτό που έχουν πάθει οι κάθε λογής και κατηγορίας καθεστωτικοί με το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, είναι άνευ προηγουμένου στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας. Ότι κι αν κάνουν για να την… εξαφανίσουν –κατά τις εντολές των υπερατλαντικών τους κυρίων- έχει το αντίθετο αποτέλεσμα! Τι συνωμοσία σιωπής έχουν δοκιμάσει, τι διώξεις και φυλακίσεις, τι δολοφονίες (των Ηρώων μας, Φουντούλη και Καπελώνη) από κόκκινα παρακρατικά σκυλιά, τι απειλές προς τους ψηφοφόρους, τι… καλοπιάσματα από τους διάφορους Μπαλτάκους, τίποτα δεν πιάνει!

Και τώρα πλέον το ομολογούν όλοι! Για παράδειγμα, στο «Έθνος» του Big Boss Μπόμπολα, έδωσε συνέντευξη ο συστημικός και αριστεροκουλτουριάρης καθηγητής Κοινωνιολογίας και συγγραφέας Κωνσταντίνος Τσουκαλάς και ο δημοσιογράφος που συνεντευξιάστηκε μαζί του, τον ρωτάει εμφανώς απελπισμένος (και ομολογώντας την συνεχή αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, η οποία προφανώς φαίνεται από τις κρυφές δημοσκοπήσεις, στις οποίες έχει πρόσβαση…): 


«Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που η Χρυσή Αυγή αποδεδειγμένα και οργανωμένα δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, και παρ’ όλα αυτά, παρότι κάποιοι είναι στη φυλακή, ψηφίζονται και αυξάνονται».

Ιδού και η εξίσου απελπισμένη απάντηση του συστημικού καθηγητή:

«Μα αυτό είναι το τραγικό! Και αυτό δεν είναι καινούργιο. Όλοι οι φασισμοί και οι ναζισμοί δεν αντιμετωπίζονται ούτε με μνήμη ούτε με επιχειρήματα. Όπως ο οπαδός του Χίτλερ δεν ήταν δυνατόν να ευαισθητοποιηθεί από οποιαδήποτε επιχειρηματολογία είτε του φιλελεύθερου μπλοκ είτε της Αριστεράς εκείνη την εποχή, η οποιαδήποτε επιχειρηματολογία τον γιγάντωνε και τον σταθεροποιούσε, διότι έμπαιναν όλες οι αντιφασιστικές ιδεολογίες στο ίδιο τσουβάλι. «Είναι όλοι κακοί και διεφθαρμένοι», «Πρέπει να τους εξαφανίσουμε και να τους εξοβελίσουμε όλους!». Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει σήμερα. Και εδώ είναι η δυσκολία την οποία έχουμε όλοι. Να αντιμετωπίσουμε φαινόμενα σαν τη Χρυσή Αυγή. Επιτιθέμενοι, ακόμα και επιχειρηματολογώντας, δεν είναι βέβαιο ότι θα καταφέρουμε να την εξαφανίσουμε».

(ΥΓ) 1: Προσέξτε το πρώτο πληθυντικό πρόσωπο που χρησιμοποιεί συνεχώς ο καθεστωτικός καθηγητής («έχουμε», «αντιμετωπίσουμε», «καταφέρουμε», «εξαφανίσουμε»). Το ίδιο πρώτο πληθυντικό πρόσωπο χρησιμοποιούν και οι υπόλοιποι παράγοντες του συστήματος π.χ. οι μεγαλοδημοσιογράφοι, οι πολιτικάντηδες των δήθεν «αντιπολιτευόμενων» κομμάτων κ.λπ., για να δείξουν ότι όλοι μαζί αποτελούν το  σάπιο σύστημα.

(ΥΓ) 2: Α ρε Νίκο Μιχαλολιάκο, τι φωτιά που τους άναψες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών