Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 13, 2014

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ! ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ! ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ!

2014-09-12_10.03.56_Σαν να μην έφταναν οι βαρύτατες πολιτικές κατηγορίες που αντάλλαξαν την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Βαγγέλης Βενιζέλος, στις δύο χωριστές εκδηλώσεις, με τις οποίες υποτίθεται ότι «τίμησαν» τα σαράντα χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, στις 3 του Σεπτέμβρη του 1974 από τον πολιτικό απατεώνα, Ανδρέα Παπανδρέου, το ερώτημα “μα πόσα είναι τα κλεφτοπασόκ οέο; Υπάρχει;” είναι πιο επίκαιρο από ποτέ!
Σύμφωνα με τον Χρυσοχοϊδη δεν υπάρχει! “Δεν υπάρχει κόμμα! Δεν βρίσκω κάποιον.....
θεσμικό γραμματέα ή κάποιον από την Κεντρική Επιτροπή να μιλήσω” λέει χαρακτηριστικά! Και συνεχίζει να μιλάει για ένα κόμμα που μόνο θεσμική ιδιότητα δεν έχει και φυσικά δεν νομιμοποιεί τον Βενιζέλο να παριστάνει τον αρχηγό, αποκαλώντας στην ουσία το Πασοκ “κόμμα… σφραγίδα”.
“Για να υπάρξει Δημοκρατική Παράταξη πρέπει πρώτα να υπάρξουμε εμείς, το κόμμα και τα όργανα. Σήμερα το κόμμα δεν υπάρχει. Ποιός θα δώσει τη μάχη χωρίς συντεταγμένα όργανα; Εμείς δεν είμαστε σύμβουλοι του προέδρου, είμαστε στελέχη. Το ΠΑΣΟΚ έχει καταντήσει portable κόμμα, φορητό κόμμα, όπου πάει ο πρόεδρος πάει και το ΠΑΣΟΚ” είπε προκαλώντας την έκρηξη του Ευάγγελου Βενιζέλου και αιχμές εκ μέρους του Λεωνίδα Γρηγοράκου που φέρεται να του είπε:
“Εμείς απολογούμαστε για σένα! Ήσουν 25 χρόνια μέσα σ’όλα, υπήρξες υπουργός και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και τώρα κάνεις ότι δεν ξέρεις τίποτα”.
Ελπίζουμε οι ψηφοφόροι του κλεφτοπασόκ, να… “τιμήσουν”‘ δεόντως ατούς τους διαλόγους στην κάλπη!
Πάντως γεγονός είναι πως γενικά το κλεφτο ΠΑΣΟΚ προσφέρει άφθονο γέλιο και στην συνέχεια! Ετοιμάζουν και συνέδριο για να μπορέσουν να διαχειριστούν την νέα τους ήττα! 
Άλλαξαν το λογότυπο, το κότσαρισαν, αποφάσισαν να ιδρύσουν μόνοι τους φορέα, ετοιμάζουν επιτροπή και συνέδριο χωρίς να έχει ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ για αυτόν τον φορέα, που ακόμη βέβαια δεν υπάρχει παρά μόνο σε λογότυπο, και περιμένουν τον Γιωργάκη να τους τα κάνει όλα μπάχαλο… Γιατί θα τους τα κάνει μπάχαλο…
Είναι πολλά τα συμφέροντα για να κάτσει στην άκρη και να αφήσει τον αναπληρωτή πρωθυπουργό Βενιζέλο να κάνει κουμάντο… Και όλα αυτά είναι τα προεόρτια… τα καλά έρχονται…!!!
 Και όταν έρθει η ώρα των εκλογών, θα χωρέσουν κάπου εκεί γύρω και τον ήλιο τον πράσινο και τον Αντρέα Παπανδρέου και βουρ για νέο κύκλο γιουρουσιού στα κρατικά ταμεία…
Μακάρι να διαψευστούμε και ο κόσμος να μην τους δώσει τέτοια ευκαιρία!
Ιδού με τι σήματα ονειρεύονται να μας ξανακλέψουν…

2014-09-12_10.21.22_.png

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών