Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 13, 2014

Ολόκληρη η Συνέντευξη Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στη Δ.Ε.Θ.

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η συνέντευξη τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Πολλά ξένα και ελληνικά μέσα ενημέρωσης κάλυψαν την εκδήλωση την οποία παρακολούθησε και πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα.

Κανονικά η συνέντευξη έπρεπε να μεταδοθεί ζωντανά από το κρατικό κανάλι της ΝΕΡΙΤ, όπως συμβαίνει με τις ανάλογες συνεντεύξεις όλων των κομμάτων. Αυτό όμως δεν το επέτρεψε η χούντα των σαμαροβενιζέλων, αν και είχαν γίνει εγκαίρως όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες.
Είναι προφανές ότι...
η «δημοκρατία τους» δεν αντέχει στην αλήθεια και το διάλογο.


Η συνέντευξη ξεκίνησε με το μήνυμα του άδικά προφυλακισμένου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, το οποίο ανέγνωσε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, Μ. Τσακίρης.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο βουλευτής του Κινήματος, Η. Παναγιώταρος, παρουσιάζοντας την πολιτική κατάσταση της χώρας, όπως διαμορφώνεται σήμερα, κάτω από την ανερμάτιστη και ξενόδουλη συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Οι παράνομες διώξεις της τρίτης πολιτικής δύναμης και η απόλυτη υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους έχουν καταντήσει την Ελλάδα παρία του διεθνούς πολιτικού σκηνικού. Ο κος Παναγιώταρος έκλεισε την τοποθέτησή του με την πολιτική πρόταση της Χρυσής Αυγής, ως μόνη εγγύηση πολιτικής σταθερότητας και επανάκαμψης της χαμένης Εθνικής υπερηφάνειας.

Επόμενος ομιλητής ήταν ο πρόσφατα αποφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Α. Ματθαιόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως στην ελληνική οικονομία και τις δύσκολες μέρες που βιώνουν οι πενόμενοι Έλληνες, με την διαρκώς αυξανόμενη και εξοντωτική φορολογία, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα ντόπια και διεθνή αρπακτικά. Η απαξίωση της Υγείας, της Παιδείας και της Άμυνας σε συνδυασμό με την εκρηκτική ανεργία και την, βάση σχεδίου, εξάρθρωση του παραγωγικού ιστού της χώρας, έχουν δημιουργήσει καταστάσεις ανθρωπιστικής κρίσης. Ο κος Ματθαιόπουλος παρουσίασε σε αδρές γραμμές την ρεαλιστική πρόταση του Λαϊκού Συνδέσμου για έξοδο από την κρίση, σε αντίθεση με τα υποτιθέμενα success story των σαμαροβενιζέλων.
Μετά τις τοποθετήσεις των βουλευτών του Κινήματος ο λόγος δόθηκε στους δημοσιογράφους. Τη συζήτηση συντόνιζε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Π. Ζησιμόπουλος. Το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον περιστράφηκε γύρω από τα θέματα της εισήγησης, με διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά τις επιμέρους θέσεις της Χρυσής Αυγής για θέματα πολιτικής, οικονομίας και τρέχουσας επικαιρότητας, ενώ δεν παρέλειψαν να ρωτήσουν και για θέματα του δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αφού στο πάνελ βρισκόταν, εκτός του κου Ματθαιόπουλου, ο οποίος είναι και δημοτικός σύμβουλος, και ο Ν. Χρυσομάλλης, εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής να ευχαριστούν τους παριστάμενους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση και την βεβαιότητα ότι στην επόμενη συνέντευξη τύπου της Δ.Ε.Θ θα είναι παρών και ο ίδιος ο παράνομα προφυλακισμένος Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος. 
xathess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών