Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 05, 2014

Παγκόσμια πρωτοτυπία: Η Χούντα Σαμαρά απαγορεύει συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη κι επιτρέπει τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις!


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η συγκέντρωση θα γίνει τελικά έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης. Οι αντισυγκεντρώσεις θα γίνουν κανονικά εκεί που εξαγγέλθηκαν!

  Απέναντι στη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου κι ενάντια στο νέα επικοινωνιακό πανηγύρι που θα στήσει στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο μνημονιακός πρωθυπουργός, η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε σήμερα το πρωί την διενέργεια ανοιχτής συγκέντρωσης στο κέντρο της πόλης για την οποία ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες που ορίζει ο νόμος. Το γεγονός ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης απαγορεύει ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ μία νόμιμη πολιτική εκδήλωση της τρίτης τη τάξει δύναμης της χώρας...
δείχνει και τον πανικό της συγκυβέρνησης που προσπαθεί να φιμώσει τόσο απροκάλυπτα τη μοναδική φωνή αντίστασης σε αυτή τη χώρα.

Όμως αυτή τη φορά οι «ένστολοι», που το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να επαιτούν και να εκτελούν παράνομες εντολές πολιτικών προϊσταμένων τους, προέβησαν σε μια νέα, παγκόσμια πρωτοτυπία. Με έγγραφο που μας απεστάλη ανακοινώνεται ότι επιτρέπονται όλες οι παράνομες αντισυγκεντρώσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και απαγορεύεται μόνο η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής! Το αιτιολογικό της απαγόρευσης είναι πέρα από γελοίο, αυτό της διασφάλισης της ειρήνης και της τάξης δηλαδή, αφενός γιατί οι αντισυγκεντρώσεις είναι βάσει νόμου παράνομες κι αφετέρου επειδή τα επεισόδια δημιουργούνται κάθε φορά από τα τάγματα εφόδου της αριστεράς κι όχι από τους Χρυσαυγίτες.

Επιπλέον το δικαίωμα του συνέρχεσθαι φαίνεται πως αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο της αριστεράς κι όχι όλων των Ελλήνων πολιτών, πόσω μάλλον δε όταν αυτοί αποφασίζουν να συγκεντρωθούν για να αποδοκιμάσουν τον άνθρωπο που ευθύνεται για τις χιλιάδες αυτοκτονίες συμπατριωτών μας, την υποβάθμιση της χώρας και την υποδούλωση της στους διεθνείς τοκογλύφους. Το γεγονός ότι εισαγγελείς και αστυνομικές αρχές επιβάλλουν την παρανομία και αφήνουν στο απυρόβλητο τα χαϊδεμένα και ακίνδυνα παιδιά της αριστεράς αποδεικνύει για πολλοστή φορά ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός του σάπιου ανθελληνικού κατεστημένου.
Η Χρυσή Αυγή επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της και ανακοινώνει πως παρά τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις η εκδήλωση θα λάβει χώρα στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης.
Κάτω η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου! Κάτω η χούντα του μνημονίου!

Παρατίθεται το εξώδικο που στείλαμε για την διενέργεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας:

ΕΝΩΠΙΟΝ  ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΚΑΙ  ΠΑΣΗΣ  ΝΟΜΙΜΟΥ  ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Αρτέμιου Ματθαιόπουλου, Βουλευτού ,Υπευθύνου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του νομίμου πολιτικού κόμματος  με την επωνυμία «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»
ΠΡΟΣ
Την ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και πάση άλλη αρμοδία αστυνομική αρχή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ Τον κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜ/ΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
Δια της παρούσης, Σας Δηλούμε-Γνωστοποιούμε, σύμφωνα με τον Νόμο και το Σύνταγμα (άρθρο 4, παράγραφος 1 "Οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι του νόμου", άρθρο 11, "Ελευθερία συναθροίσεως"), ότι   το Σάββατο 06 Σεπτεμβρίου 2014  και ώρα 17.00, το νόμιμο πολιτικό κόμμα «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας,   που υπάγεται στην αρμοδιότητα αστυνομεύσεώς Σας. Στην ως άνω εκδήλωση, η οποία θα έχει θέμα: «ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ », πρόκειται να παρευρεθούν ως ομιλητές βουλευτές του Κινήματός μας. Μετά την λήξη της ως άνω εκδήλωσης, θα  ακολουθήσει πορεία έως τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης (περιοχή Δικαστηρίων) ,κατά την διάρκεια της οποίας δηλούμε ότι δεν πρόκειται να διαταράξουμε την δημόσια τάξη και την ομαλή λειτουργία της πόλεως.

ΕΠΕΙΔΗ δηλώνουμε ότι πρόκειται να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας προκειμένου να διαφυλάξουμε το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μας του συνέρχεσθαι και ως εκ τούτου πρόκειται να καταθέσουμε πάραυτα μήνυση για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος και κατάχρησης εξουσίας στους επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίοι τυχόν θα απαγορεύσουν την ως άνω νομίμως αναγγελθείσα εκδήλωση του νομίμου πολιτικού κόμματός μας ή  θα επιτρέψουν τυχόν διεξαγωγή παράνομων αντισυγκεντρώσεων ακροαριστερών-αναρχικών ταραχοποιών στοιχείων

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας

Όπως προβείτε σε όλες τις νόμιμες και ενδεδειγμένες ενέργειες προκειμένου να διασφαλισθεί η απρόσκοπτη διεξαγωγή της ως άνω εκδηλώσεώς μας.

Η απαράδεκτη και αντισυνταγματική απόφαση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονικής κατ΄ εντολή Σαμαρά:




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών