Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 06, 2014

Πανίσχυρο το Εθνικιστικό Κίνημα σε όλη την Ελλάδα - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Την εβδομάδα που πέρασε η Χρυσή Αυγή βρέθηκε για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Είμαστε πλέον η Εθνική αντιπολίτευση σε όλες τις Περιφέρειες και τους μεγάλους Δήμους της χώρας παρά τον ανηλεή πόλεμο και τις παράνομες φυλακίσεις. Το μίσος, η χολή και τα ψέματα που διέσπειραν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης είναι ενδεικτικά του πανικού που έχει καταλάβει το Σύστημα. Μάταια ήλπιζαν τα φερέφωνα της διεθνούς τοκογλυφίας ότι θα μας σταματήσουν. Κάθε μέρα που περνά η Χρυσή Αυγή ενισχύεται σε ολόκληρη την χώρα και αφυπνίζει συνειδήσεις χιλιάδων Ελλήνων.

Του Ηλία Κασιδιάρη 

Καθεστωτικά «σόου» με χειροπέδες, κανάλια και γραφικές αντισυγκεντρώσεις

Εκπροσωπώντας το Κίνημα στην πρωτεύουσα της χώρας έτυχε να ζήσω σε προσωπικό επίπεδο το «σόου» που έστησε το καθεστώς, με αφορμή την ορκωμοσία στον Δήμο Αθηναίων. Πριν έναν περίπου χρόνο, την 28η Σεπτεμβρίου του ’13, όταν το σύστημα έδειξε το άθλιο και ανθελληνικό του πρόσωπο με τις παράνομες συλλήψεις μας, πολλοί ήλπιζαν πως... θα σπάσουμε. Πως αν μας φορέσουν χειροπέδες και μας περιφέρουν ως θηράματα μπροστά στις κάμερες θα πέσει το ηθικό μας. Κάτι τέτοιο ασφαλώς θα πάθαινε κάθε εκπρόσωπος του αντισυνταγματικού τόξου (Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας... πιθανώς να έβαζαν και τα κλάματα) όχι όμως η Χρυσή Αυγή. Το ίδιο περίπου «σόου» ζήσαμε και την περασμένη εβδομάδα. Κλούβες, μεταγωγές με χειροπέδες, ομάδες δίας-δέλτα, ματ και δεκάδες τηλεοπτικές κάμερες σε αναμονή. Φυσικά τους πήραμε για μία ακόμη φορά στην πλάκα, εξ ου και η δήλωση που έκανα αυθόρμητα κατεβαίνοντας απ’ την κλούβα, όταν δέχθηκα «επίθεση» από δεκάδες δημοσιογράφους: «Είπαμε ότι θα βάλουμε τους κλέφτες φυλακή και τελικά μας έβαλαν αυτοί!».
Για να συνεχίσω σε ύφος πιο σοβαρό και να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τους φίλους και συναγωνιστές που εκείνη την ώρα βρίσκονταν δίπλα μου: «Δεν πειράζει όμως, δεν τρέχει τίποτα, πάντα στο τέλος νικάει η Ελλάδα».

Χέρι-χέρι ΝΔ και αναρχοαριστεριστές

Την ίδια ακριβώς στιγμή, λίγα μέτρα πιο μακριά, ένας άθλιος θίασος δεκαπέντε (το πολύ...) ατόμων έδινε την δική του ανθελληνική παράσταση. Μία δράκα αναρχοαριστεριστών εξύβριζε και απειλούσε Έλληνες πολίτες με την απεριόριστη συμπαράσταση των κρατικών αρχών. Ολόκληρη την εβδομάδα, όλα τα κανάλια των νταβατζήδων...
(και πρώτη απ’ όλους η κρατική τηλεόραση) διαφήμιζε αυτές τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις σε καθημερινή βάση. Το σύστημα έπαιζε τα ρέστα του: κινούσαν γη και ουρανό για να μαζέψουν μερικούς γραφικούς, να προξενήσουν επεισόδια, να αμαυρώσουν την εικόνα της Χρυσής Αυγής και να εκφοβίσουν το εκλογικό σώμα. Το μόνο που κατάφεραν τελικά ήταν να δει όλη η Ελλάδα πόσο αποφασισμένοι είμαστε να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας μέχρι την τελική Νίκη. Και κάτι παραπάνω: όλοι οι εθνικά σκεπτόμενοι πολίτες απηύδησαν με την γελοία πολιτική Σαμαρά που στηρίζει όλα τα ανδρείκελα της αναρχοαριστεράς στον κοινό τους αγώνα για την τρομοκράτηση των Ελλήνων. Ένας τρελός όμως και μερικοί γραφικοί δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αλλάξουν την ροή της Ιστορίας. Το Εθνικιστικό Κίνημα έχει πλέον ανδρωθεί και είναι πανίσχυρο σε ολόκληρη την χώρα.
Στην πρώτη γραμμή οι προφυλακισμένοι βουλευτές μας
Αυτό που τρομοκρατεί περισσότερο την ανθελληνική εξουσία είναι το αγωνιστικό ήθος των προφυλακισμένων βουλευτών μας. Μιλάμε για ανθρώπους που φυλακίστηκαν με γελοίες κατηγορίες και στερούνται παράνομα την ελευθερία τους, αλλά και το δικαίωμα του δημοσίου λόγου ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού. Παράλληλα με εμένα ορκίστηκαν δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι οι φίλοι (συναγωνιστές και συγκρατούμενοι) Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Νίκος Κούζηλος. Δύο νέοι άνθρωποι, οικογενειάρχες, που οι κόρες και των δύο έτυχε να γεννηθούν λίγο πριν το καθεστώς τους οδηγήσει παράνομα στη φυλακή. Βλέποντας τις εικόνες της μεταγωγής τους ξεχώριζες μόνο καθαρά πρόσωπα με υπερηφάνεια και αγωνιστικότητα. Αυτή ακριβώς είναι η Χρυσή Αυγή: η ελληνική ψυχή που αντιστέκεται απέναντι σε κάθε αντιξοότητα. Τα ανδρείκελα και τα κοπρόσκυλα της εξουσίας έχουν αγανακτήσει με την διαγωγή μας. Έχουν επιστρατεύσει κάθε μέσο για να σταματήσουν την άνοδό μας. Τα αποτελέσματα όμως είναι πάντα αντίθετα. Η εξήγηση απλή: ο Έλληνας εμπιστεύεται αυτόν που αντέχει στα δύσκολα και περπατά με το κεφάλι ψηλά, την ώρα που οι προδότες πολιτικοί κάνουν επικύψεις στα ξένα αφεντικά τους. Με τους προφυλακισμένους βουλευτές μας στην πρώτη γραμμή του κοινού αγώνα πορευόμαστε μέχρι την τελική Νίκη. Μέχρι η Ελλάδα να ανήκει και πάλι στους Έλληνες.
Χιλιάδες Χρυσαυγίτες σε Γράμμο και Βίτσι
Αντίστοιχες εικόνες εθνικής ανάτασης είδαμε και φέτος στις εκδηλώσεις εθνικής μνήμης σε Γράμμο και Βίτσι. Χιλιάδες Χρυσαυγίτες με ελληνικές σημαίες και εθνικιστικά λάβαρα κατέκλυσαν τους χώρους τιμής των πεσόντων μαχητών που κράτησαν ελεύθερη την Ελλάδα ενάντια στην ξενοκίνητη απειλή. Το Εθνικιστικό Κίνημα αγωνίζεται για την διατήρηση της εθνικής μνήμης στους καιρούς της παρακμής και της προδοσίας. Πάντα με αίσθημα εθνικής ευθύνης και σε πνεύμα εθνικής συμφιλίωσης. Οι μόνοι με τους οποίους δεν πρόκειται ποτέ να συμφιλιωθούμε είναι αυτοί που καταστρέφουν την Ελλάδα, δηλαδή όλα τα σαπρόφυτα της βουλής (από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά) που πολεμούν με μίσος την Χρυσή Αυγή. Η φετινή μας παρουσία σε Βίτσι και Γράμμο είναι μία ακόμη απτή απόδειξη την ανόδου του Κινήματος σε ολόκληρη την χώρα. Σημαντικότερη στιγμή των εκδηλώσεων η κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Αρχηγού. Όταν ο εκπρόσωπος των συλλόγων αποστράτων Αξιωματικών ανήγγειλε επί λέξει: «...εκ μέρους του παρανόμως φυλακισθέντος Γενικού Γραμματέως της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου». Εκείνη ακριβώς την στιγμή το σύνθημα «Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές» δόνησε την ατμόσφαιρα και πλημμύρισε με δέος τις ψυχές χιλιάδων Ελλήνων.

Κορυδαλλός 1η Σεπτεμβρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών