Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 06, 2014

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ REUTERS: ΤΟ ΚΥΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ – ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Προβλέψεις με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν και τις πληροφορίες, κάνει το πρακτορείο Reuters, για την λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα. Οι προβλέψεις είναι εξαιρετικά δυσοίωνες, καθώς μιλάνε για τριπλασιασμό των λαθρομεταναστευτικών ροών προς τη χώρα μας, το αμέσως προσεχές διάστημα: «Η Ελλάδα γλιστράει σε μια επικίνδυνη ζώνη λόγω του πολέμου στη Συρία και το Ιράκ. Αυτού του είδους οι έκρυθμες καταστάσεις αναμένεται να φέρουν νέο, μεγαλύτερο κύμα μεταναστών το οποίο η ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει πως δεν έχει τα μέσα να αναχαιτίσει».

Και βέβαια, το πρακτορείο δεν παραλείπει να αναφερθεί στην άνοδο της Χρυσής Αυγής, υπονοώντας σαφώς ότι όσο αυξάνονται οι λαθρομετανάστες και η φτώχεια, θα αυξάνονται και τα ποσοστά του Κινήματος: 
«Η ζώνη κινδύνου στην οποία ενδέχεται να περιέλθει η Ελλάδα, έχει να κάνει με το...
κοινωνικό μείγμα, αυτή τη στιγμή στη χώρα: αυξανόμενη ξενοφοβία, άνοδος της Χρυσής Αυγής, οικονομικές δυσκολίες και ταυτόχρονα μαζική εισροή μεταναστών».

Η  μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί πως η Ελλάδα μπορεί να γίνει ανεξάρτητη από κάθε είδους δυνάμεις που αυτή τη στιγμή την καταδυναστεύουν και την απομυζούν, ισχυρή, αξιοποιώντας τον πλούτο της, δύναμη εγγύησης προκοπής και εργασίας, είναι η Χρυσή Αυγή. 

Το έχουν καταλάβει παντού στον κόσμο, γιαυτό και μας πολεμούν. Εσύ που χειροκροτούσες στην ΔΕΘ τον Σαμαρά και τις πλαστές εξαγγελίες του ακόμη να το συνειδητοποιήσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών